Nancycg
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2021
- Like
- 163
Πρόταση ταινίας.. 365μερες στο Netflix κυριολεκτικά γαμαει η ταινία...!!!!!!Πάω να ρίξω μια παχιά και να δω Νετφλιξ.
Πρόταση ταινίας.. 365μερες στο Netflix κυριολεκτικά γαμαει η ταινία...!!!!!!Πάω να ρίξω μια παχιά και να δω Νετφλιξ.
Κάτι ποίο εκλεκτό...?Πρόταση ταινίας.. 365μερες στο Netflix κυριολεκτικά γαμαει η ταινία...!!!!!!
Σορρυ κοπελιά, αλλά είναι, πιθανόν, η μεγαλύτερη παπαριά που είδα πέρυσι …Πρόταση ταινίας.. 365μερες στο Netflix κυριολεκτικά γαμαει η ταινία...!!!!!!
Το μωρό δεν υπάρχει!!!!Πρόταση ταινίας.. 365μερες στο Netflix κυριολεκτικά γαμαει η ταινία...!!!!!!
Σορρυ κοπελιά, αλλά είναι, πιθανόν, η μεγαλύτερη παπαριά που είδα πέρυσι …
Περί ορέξεως αγαπητέ... Όλα είναι θέμα γούστου... Παρεμπιπτόντως έχει σπάσει ταμεία η συγκεκριμένη ξεπέρασε και τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε θέαση...!!! Όσο αφορά τον πρωταγωνιστη το είπα και πριν γαμαει κυριολεκτικά..!! ( η ταινία) ... Χαχαχα... Και ως πληροφορία αν όχι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας τουλάχιστον ο μισός δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του!!! Κατά την δική μου γνώμη Δικαίως!!!!Σορρυ κοπελιά, αλλά είναι, πιθανόν, η μεγαλύτερη παπαριά που είδα πέρυσι …
(το μόνο που γαμαει στην ταινία είναι ο πρωταγωνιστής)
Καλα οι Ελληνίδες δν ειναι κ τοσο αξιοπιστο κριτήριο. Απο την μια σου λενε ειμαι ερωτευμένη με τν τυπο που παιζει στην ταινια με τα bdsm και δε συμμαζευεται και απ την αλλη αν την πεις ελα να μου πάρεις μια πιπα θα σου πει για ποια με περασες.Περί ορέξεως αγαπητέ... Όλα είναι θέμα γούστου... Παρεμπιπτόντως έχει σπάσει ταμεία η συγκεκριμένη ξεπέρασε και τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε θέαση...!!! Όσο αφορά τον προταγωνιστη το είπα και πριν γαμαει κυριολεκτικά..!! ( η ταινία) ... Χαχαχα... Και ως πληροφορία αν όχι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας τουλάχιστον ο μισός δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του!!! Κατά την δική μου γνώμη Δικαίως!!!!
Καλως τηνα την περδικαΠερί ορέξεως αγαπητέ... Όλα είναι θέμα γούστου... Παρεμπιπτόντως έχει σπάσει ταμεία η συγκεκριμένη ξεπέρασε και τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε θέαση...!!! Όσο αφορά τον πρωταγωνιστη το είπα και πριν γαμαει κυριολεκτικά..!! ( η ταινία) ... Χαχαχα... Και ως πληροφορία αν όχι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας τουλάχιστον ο μισός δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του!!! Κατά την δική μου γνώμη Δικαίως!!!!
Προφανώς και ναι γιατί δεν είσαι ο τύπος της ταινίας που παίζει με τα bdsm.... Αν της το έλεγε εκείνος το (έλα να μου πάρεις μια πιπα.. ) σίγουρα δεν θα έπαιρνε την απάντηση του "για ποια με πέρασες"...!!! Sorry guys its just the truth....Καλα οι Ελληνίδες δν ειναι κ τοσο αξιοπιστο κριτήριο. Απο την μια σου λενε ειμαι ερωτευμένη με τν τυπο που παιζει στην ταινια με τα bdsm και δε συμμαζευεται και απ την αλλη αν την πεις ελα να μου πάρεις μια πιπα θα σου πει για ποια με περασες.
Ουτε κ η μεση Ελληνίδα που εχει φαει σκαλωμα εχει καμια σχεση με την πρωταγωνίστρια αλλα αυτο βέβαια ειναι ψιλα γράμματα.Προφανώς και ναι γιατί δεν είσαι ο τύπος της ταινίας που παίζει με τα bdsm.... Αν της το έλεγε εκείνος το (έλα να μου πάρεις μια πιπα.. ) σίγουρα δεν θα έπαιρνε την απάντηση του "για ποια με πέρασες"...!!! Sorry guys its just the truth....
Αυτο που λεε ο Roland Deschain ισχυει για τις Ελληνιδες sorry girl its just the truthΠροφανώς και ναι γιατί δεν είσαι ο τύπος της ταινίας που παίζει με τα bdsm.... Αν της το έλεγε εκείνος το (έλα να μου πάρεις μια πιπα.. ) σίγουρα δεν θα έπαιρνε την απάντηση του "για ποια με πέρασες"...!!! Sorry guys its just the truth....
Sorry που θα σου το χαλάσω και πάλι.. αλλά ακόμη και η μέση Ελληνίδα δεν είναι πλάκα κοινώς "αβυζη" όπως η πρωταγωνιστρια...!!! Και διακρίνω έναν ρατσισμό ως προς το Ελληνικό γυναικείο φύλλο ή είναι η ιδέα μου...??? Δύο παραθέσεις και στις δύο μειώνεις τις Ελληνίδες...Ουτε κ η μεση Ελληνίδα που εχει φαει σκαλωμα εχει καμια σχεση με την πρωταγωνίστρια αλλα αυτο βέβαια ειναι ψιλα γράμματα.
Λες να εχει και bdsm στο προγραμμα πλεον?κατι μου λεει οτι θα εχουμε ξανανεβασμενη αγγελια συντομα
Δεν μειωσα καμία Ελληνίδα σε 2 παραθεσεις. Μονο στην μια. Στην πρωτη σου ειπα οτι ερωτεύονται τυπους φετιχιστικων ταινιων που εξω στο σεξουαλικό κομματι αρκετες κινουνται στα βασικα μονο και συ κατευθείαν μ απαντησες οτι δν ειμαι ο τυπος της ταινιας,μαλλον μιλας εμφανισιακα. Οποτε σ απαντησα αναλογωςSorry που θα σου το χαλάσω και πάλι.. αλλά ακόμη και η μέση Ελληνίδα δεν είναι πλάκα κοινώς "αβυζη" όπως η πρωταγωνιστρια...!!! Και διακρίνω έναν ρατσισμό ως προς το Ελληνικό γυναικείο φύλλο ή είναι η ιδέα μου...??? Δύο παραθέσεις και στην δύο μειώνεις τις Ελληνίδες...
Εγώ πάλι προτιμώ τα Quotes του αξιοθαυμαστου Stephen King...!!!!Αυτο που λεε ο Roland Deschain ισχυει για τις Ελληνιδες sorry girl its just the truth
Sorry που θα σου το χαλάσω και πάλι.. αλλά ακόμη και η μέση Ελληνίδα δεν είναι πλάκα κοινώς "αβυζη" όπως η πρωταγωνιστρια...!!! Και διακρίνω έναν ρατσισμό ως προς το Ελληνικό γυναικείο φύλλο ή είναι η ιδέα μου...??? Δύο παραθέσεις και στις δύο μειώνεις τις Ελληνίδες...
Ασε τον Stephen King και δες κανα pmΕγώ πάλι προτιμώ τα Quotes του αξιοθαυμαστου Stephen King...!!!!
Επειδή υπήρξα παντρεμενος με αλλοδαπή (Σερβιδα), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , τόσο σε εμφάνιση, αλλά, κυριως, σε νοοτροπία και σε συμπεριφορά…Sorry που θα σου το χαλάσω και πάλι.. αλλά ακόμη και η μέση Ελληνίδα δεν είναι πλάκα κοινώς "αβυζη" όπως η πρωταγωνιστρια...!!! Και διακρίνω έναν ρατσισμό ως προς το Ελληνικό γυναικείο φύλλο ή είναι η ιδέα μου...??? Δύο παραθέσεις και στις δύο μειώνεις τις Ελληνίδες...