Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
καραμανης και ετς?φρενο στις καριολες,φρενο απο τα αποδυτηρια να πουμε
καραμανης και ετς?φρενο στις καριολες,φρενο απο τα αποδυτηρια να πουμε
Τηλ ή αγγελία της, που μπορώ να βρω;Εχω βρεθει με την Χριστινα Παπα πριν κανα 10ημερο...
Μασαζ πιπα 70 ..φλυαρια στο θεο..μιλαμε για το κατι αλλο..
Κατα τ αλλα ειναι ενα ξανθο αματουρακι Ελληνιδα γυρω στα 25 26 με σπυρακια, νεανικο κορμι και φοβερο κωλο...Το καλο ειναι οτι τσιμπησα τηλ της γιατι μου ειπε θα κανει πλεον φουλ εξω μονη της...
Μολις το τεσταρω θα επανελθω!
Για την Αννα που αναφερεις δεν εχω ιδεα..Λογικα θαναι 2 3 εκει με το ιδιο τηλ οποτε αν τσεκαρεις ενημερωσε!
μαλλον την ιρινα θα λεςΚορίνα Β.Όλγας μετά από σύσταση συναγωνιστή
Δε κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια. Ο εφιάλτης στο δρόμο με τα υαλουρονικά.
Ημιλτρελη δεν με άφησε να κάνω μπάνιο.
Ντεκαυλέ δεν γουστάρει τίποτα και κανέναν. Παρανοϊκή με την καθαριότητα και εδώ είναι και το μόνο καλό. Βυζάρες το δεύτερο. Δε πάω ξανά ούτε δεμένος.
ΥΓ. Η πράξη γίνετε στον καναπέ. Άβολα και μάλλον έχουν πηδήξει στο ίδιο κουβερτάκι και άλλοι συνάδελφοι.
Μακρια από τέτοιες σαύρες. Ουστ.
μαλλον την ιρινα θα λες
η κορινα ειναι μια γιαγια ολγας και αυτη αλλα πιο τρομακτικη
Έχεις δίκιο. Καταραμένη ηλικία. Τα μπέρδεψα. Ιρίνα.μαλλον την ιρινα θα λες
η κορινα ειναι μια γιαγια ολγας και αυτη αλλα πιο τρομακτικη
Κορίνα Β.Όλγας μετά από σύσταση συναγωνιστή
Ντεκαυλέ δεν γουστάρει τίποτα και κανέναν. Παρανοϊκή με την καθαριότητα και εδώ είναι και το μόνο καλό. Βυζάρες το δεύτερο. Δε πάω ξανά ούτε δεμένος.
ΥΓ. Η πράξη γίνετε στον καναπέ. Άβολα και μάλλον έχουν πηδήξει στο ίδιο κουβερτάκι και άλλοι συνάδελφοι.
Να μας γνωρίσεις το συναγωνιστή θα έχει κ αλλά παρόμοιά κομμάτια να μας συστήσει κ μαςΚορίνα Β.Όλγας μετά από σύσταση συναγωνιστή
την ιρινα πρεπει να λες.για καλο και για κακο πανε κανε και μια εξεταση για κανα παρασημο.που μπορει να αποκτησες παικτη.Κορίνα Β.Όλγας μετά από σύσταση συναγωνιστή
Μιλαμε εισαι ηρωας αν λεμε για την Κορινα !!!Κορίνα Β.Όλγας μετά από σύσταση συναγωνιστή
για την λενκα λεει.και σια ντανιελα συλβια τερεζα και τωρα ιρινα.και εγω δεν ξερω ποσα ονοματα εχει αλαξει μεχρι τωρα.Μιλαμε εισαι ηρωας αν λεμε για την Κορινα !!!
Ακομα ειχαμε Καραμανλη και Αγγελιοφορο οταν εφυγα τρεχοντας απο κει..
Δεν εχω κατεβει πιο γρηγορα σκαλες πολυκατοικιας στη ζωη μου!! Λολ
Εγώ πάντως ως Λένκα την είχα γνωρίσει το 2012 (όταν ο μόνος κόφτης που ξέραμε ακόμα ήταν ο κόφτης για τα πούρα…)για την λενκα λεει.και σια ντανιελα συλβια τερεζα και τωρα ιρινα.και εγω δεν ξερω ποσα ονοματα εχει αλαξει μεχρι τωρα.
και σε εμενα δεν ειχε κοφτη.ουτε για τα πουρα.αλλα στο κρεβατακι πανω ηταν πυραυλος.μεχρι το 16 που την πηδαγα.Εγώ πάντως ως Λένκα την είχα γνωρίσει το 2012 (όταν ο μόνος κόφτης που ξέραμε ακόμα ήταν ο κόφτης για τα πούρα…)
Καπνίζετε και πούρα αγαπητέ συνάδελφε;Εγώ πάντως ως Λένκα την είχα γνωρίσει το 2012 (όταν ο μόνος κόφτης που ξέραμε ακόμα ήταν ο κόφτης για τα πούρα…)
αναμικτες αποψειςΓια αυτήν την κοπέλα γνωρίζουμε κάτι; Έχει δοκιμάσει κανείς;KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ergasia Jobs
Browse listings and information of seller Ergasia Jobskanesex.com
Μάλιστα, ευχαριστώ αδερφέ. Για την Έλενα με τα τατουάζ γνωρίζουμε αν είναι Θεσσαλονίκη;αναμικτες αποψεις
η δικη μου μαλλον θετικη αλλοι ειπαν οτι ειχα θεματα ξεπεταγματος καθαριοτητα στο χωρο κλπ
δεν γνωριζω εχει ομως μια εβδομαδα να ανανεωσει την αγγελια συνηθως οταν ειναι εδω την ανεβαζει καθε μεραΜάλιστα, ευχαριστώ αδερφέ. Για την Έλενα με τα τατουάζ γνωρίζουμε αν είναι Θεσσαλονίκη;