mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Νικόλ Μισέλ Αλίνα Θεανώ ξέρω γω πως τη λένε αυτές τις μέρες.....Ελενη?
Νικόλ Μισέλ Αλίνα Θεανώ ξέρω γω πως τη λένε αυτές τις μέρες.....Ελενη?
Ειναι πολυ καλη προλαβα κ δοκιμασα...θα επανελθω με κριτικηΛοιπόν θα απαντήσω σ αυτά που γράφεις...
1) την έφερε μίλησε κάποιος εδώ μέσα...τι το περίεργο...
2) δεν θέλει αγγελία αλλά στόμα Μ στόμα ...κάνει προφίλ και βάζει το τηλέφωνο της...
3)δεν απαντά στο τηλέφωνο αλλά μόνο σε μήνυμα...και εγώ το ίδιο θα πίστευα...
Και στην τελική για ποίο λόγο έφαγε τόσο κράξιμο/πέσιμο δεν έθιξε κανένα....
Αλήθεια τώρα τόσο καλό μουνι η τύπισσα...?
Παίχτη μου καλοδεχούμενη η κριτική αλλά καλώς η κακώς η κοπέλα έφυγε...Ειναι πολυ καλη προλαβα κ δοκιμασα...θα επανελθω με κριτικη
;Πήγα στην κοντή.
Κωλάρα, βυζάρες, duckface, όλα καλά.....
Λογικα θα λεει για το πρόσωπο των ημερών
Όχι, αυτή είναι για τους πολύ μυημένους μύστες του site. Εγώ περαστικός είμαι.Λογικα θα λεει για το πρόσωπο των ημερών
Σορρυ αδερφέ μου. Τοτε αν μιλας για κοπελα του γραφείου σγρ θα ειναι η Μελίσσα. Αυτη ταιριάζει γαντι στην περιγραφή χαχαΌχι, αυτή είναι για τους πολύ μυημένους μύστες του site. Εγώ περαστικός είμαι.
Ε όχι και περαστικός εσύ.Όχι, αυτή είναι για τους πολύ μυημένους μύστες του site. Εγώ περαστικός είμαι.
Το "γραφείο" εδώ και 3 εβδομάδες με γελοίες δικαιολογίες μόνο την Ιρεν θέλει να δω. Μάλλον φοβούνται τον μπαμπούλα τί θα πει μετά.Σορρυ αδερφέ μου. Τοτε αν μιλας για κοπελα του γραφείου σγρ θα ειναι η Μελίσσα. Αυτη ταιριάζει γαντι στην περιγραφή χαχα
Όλοι περαστικοί είμαστε.....Να προσέχετε τον εαυτό σας και να εξετάζεστε που και που μετά από κάποια ηλικία....Ε όχι και περαστικός εσύ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα… Πες μου τουλάχιστόν ποια εννοείς !!!Όλοι περαστικοί είμαστε.....Να προσέχετε τον εαυτό σας και να εξετάζεστε που και που μετά από κάποια ηλικία....
Πρέπει να πω και δημόσια ότι ο Μαλλιάς ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ να αποφύγω φολες και μου έδωσε πολλές συμβουλές όταν πρωτοεκανα λογαριασμό στο σάιτ.Όλοι περαστικοί είμαστε.....Να προσέχετε τον εαυτό σας και να εξετάζεστε που και που μετά από κάποια ηλικία....
Έλα ρε τη Νικόλ, Μισέλ παλαιότερα, πρώην στουντιοκόριτσο στην Αθήνα που τη γαμούσανε οι σκληροί καριόληδες με 80 και μετά έγινε τουράκι και εμείς τα κορόιδα της σκάμε 160 και χαλάμε την πιάτσα ενώ οι ψαγμένοι γαμάνε καλύτερα μουνιά με 80 και ουφ......τί μαλακίες θα διαβάσω στα σχόλια μόλις γράψω.....Μιλάς με γρίφους γέροντα… Πες μου τουλάχιστόν ποια εννοείς !!!
και εγώ πέρασα καλά και ευχαριστώ πολύ για τη σύσταση σου συνάδελφε...η κοπελιά είναι petit, 155 cm, με ωραίο κωλαράκι και με διάθεση να γαμηθεί καλά...Συντροφοι
Αφού (ελπίζω ότι) μιλησατε όλοι, ας πω κι εγώ την παπαρια μου. Την κοπέλα την γνωρίζω εδώ κ κάποιο καιρό στην Αθήνα, την συνάντησα 4-5 φορές κ πέρασα καλά. Μου είπε ότι θελει να ανέβει Θεσσαλονίκη και την σύστησα σε φίλους κ γνωστούς, δεδομένης της ξεραιλας της πόλης μας. Θέλει κάποιος εξ αυτού του λόγου να με χαρακτηρίσει προμοτορα ή νταβατζή ή νταλαβερτζη; Ας το κάνει. Με την μαλακια που δέρνει τον καθένα δεν θα καθίσω να ασχοληθώ. Κι αν θέλει να μου το πει, ας μου το πει ευθέως.
Έχει η κοπέλα κάποιον που απαντάει στα μηνύματα; Ε και; Πάμε για να γαμησουμε ή για να ακονισουμε το αστυνομικό μας δαιμόνιο; Και στο φινάλε, τι με ενδιαφέρει ποιος το απαντάει; Την συνάντησα, πέρασα καλά, μέχρι εκεί. Το να ασχολούμαστε 3 σελίδες με μια κοπέλα που ηρθε για λίγες μέρες, το μόνο που αποδεικνύει είναι την ένδεια της πόλης μας.
Αυτα...
Γνωρίσαμε επιτέλους γιατί σε αποκαλούν εδώ μέσα κάποια άτομα ληξιαρχο.Συντροφοι
Αφού (ελπίζω ότι) μιλησατε όλοι, ας πω κι εγώ την παπαρια μου. Την κοπέλα την γνωρίζω εδώ κ κάποιο καιρό στην Αθήνα, την συνάντησα 4-5 φορές κ πέρασα καλά. Μου είπε ότι θελει να ανέβει Θεσσαλονίκη και την σύστησα σε φίλους κ γνωστούς, δεδομένης της ξεραιλας της πόλης μας. Θέλει κάποιος εξ αυτού του λόγου να με χαρακτηρίσει προμοτορα ή νταβατζή ή νταλαβερτζη; Ας το κάνει. Με την μαλακια που δέρνει τον καθένα δεν θα καθίσω να ασχοληθώ. Κι αν θέλει να μου το πει, ας μου το πει ευθέως.
Έχει η κοπέλα κάποιον που απαντάει στα μηνύματα; Ε και; Πάμε για να γαμησουμε ή για να ακονισουμε το αστυνομικό μας δαιμόνιο; Και στο φινάλε, τι με ενδιαφέρει ποιος το απαντάει; Την συνάντησα, πέρασα καλά, μέχρι εκεί. Το να ασχολούμαστε 3 σελίδες με μια κοπέλα που ηρθε για λίγες μέρες, το μόνο που αποδεικνύει είναι την ένδεια της πόλης μας.
Αυτα...
Γνωρίσαμε επιτέλους γιατί σε αποκαλούν εδώ μέσα κάποια άτομα ληξιαρχο.
Καλές δουλειές να έχεις και να φέρνεις κανα καλο κομμάτι και όχι τα σκουπίδια των άλλων.
Σε χάλασε η έκφραση μου; αλήθεια εσύ τι είπες ότι κάνεις; βγάζεις κάτι η σε έχουν εδώ να βαράς παλαμάκια;
Ποιο ακριβώς είναι το προβλημα σου? Γτ δεν πας να κάνεις τον αγαπουλη σε καθε ανεξαρτητη που εχει νημα. Μια χαρα βλεπω οτι τα πας τοσο καιροΣε χάλασε η έκφραση μου; αλήθεια εσύ τι είπες ότι κάνεις; βγάζεις κάτι η σε έχουν εδώ να βαράς παλαμάκια;
Παλικάρι μου δεν έχω κανένα πρόβλημα μάλλον δεν είχα κανένα πρόβλημα ξαφνικά απέκτησα γιατί ένα βούρλο δεν ξέρει να διαβάσει ελληνικά .Ποιο ακριβώς είναι το προβλημα σου? Γτ δεν πας να κάνεις τον αγαπουλη σε καθε ανεξαρτητη που εχει νημα. Μια χαρα βλεπω οτι τα πας τοσο καιρο