FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ποια γερμανιδα???Η Γερμανιδα ειναι?
και επειδη η αγγελια σβηστηκε μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο?
ευχαριστω!
ποια γερμανιδα???Η Γερμανιδα ειναι?
δεν σου ξεφευγει τιποτα κουφαλιτσα...Επ σας τσακωσα , τι κανετε εδω ?
Οι φωτογραφιες απο αυτο το Ρουσλανακι , ειναι πανομοιοτυπες με αυτες της Αντζελίνας
η οποια οπως λεει το προγραμμα της στο λειντις εργαζεται σε Στουνδιο των Αθηνων
Οποτε , Ντας Αγκελιεν μοιαζεν μουφεν
Την δοκιμασα χθες και πραγματικά έχει βυζαρες!!
Για μένα που είμαι λάτρης του είδους μπορω να
πω ότι είναι πολυ καλό milf!
Για αυτήν ρώτησα και εγώ! Το ίδιο τηλέφωνο ως Βάνα - Σοφία - Κατερίνα και Λίζα.
Για αυτήν ρώτησα και εγώ! Το ίδιο τηλέφωνο ως Βάνα - Σοφία - Κατερίνα και Λίζα.
Η Σοφία είναι στην φωτογραφία? Ρωτάω αυτούς που την δοκίμασαν..
Δείτε τα ίδια τηλέφωνα σε αυτές τις αγγελίες! Ποια είναι ποια. οεο?
Και ποια αξίζει απο όλες αυτές? Ρε μήπως είναι κανα amateur μασατζίδικο με milfάρες???
Που χάθηκες εσύ βρε?
ποια τουρκαλα αν επιτρεπεται?γτ ενδιαφερομαικαλησπερα σε ολους.
ενδιαφερομαι για cg σε hotel (ξενοδοχειο στο κεντρο, με θεματικα δωματια, ονοματα να μην λεμε). παιει καιρος απο την τελευταια φορα που δοκιμασα, με μια τουρκαλα γαματη ειχα δοκιμασει, δεν θυμαμαι ονομα, και με ενα ρωσο συλικονατο, με τελειο .
καμια βοηθεια κανεις???
Τι έχεις τρελαθεί βρε φιλαράκο... Βάλτο να δουλέψει το ρημάδι Τι τόχεις... Αν υποθέσουμε πως είναι αληθινές οι φωτό... Τέσσερις βίζιτες με ένα τηλέφωνο μήπως θα μπορούσε να ήταν γραφείο ? Λέω μήπως...
Ρε παιδιά θα τρελαθώ!
Έχω διαπιστώσει οτι αυτό το τηλέφωνο ανήκει σε ''διαφορετικές'' αγγελίες. Τα ονόματα που παίζουν είναι Σοφία, Βάνα, Λίζα και Κατερίνα (δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο).
Μήπως είναι όντως διαφορετικές αυτές? Είχα διαβάσει για την Σοφία απο Γερμανία με μεγάλα αλλά μέτρια τα υπόλοιπα.
Για την άλλη-άλλες ξέρετε τι παίζει?
ποια τουρκαλα αν επιτρεπεται?γτ ενδιαφερομαι
Προκαταβολικά χωρίς καν να την δεις από κοντά πληρώνεται δηλαδή; Δεν θα την διάλεγα με τίποτα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι απατεωνιά. Από κοντά να την δεις πρώτα και αν της αρέσει. Και αν δεν σου αρέσει την σουτάρεις κιόλας.Παιδιά επειδή είμαι καινούριος στο άθλημα, βρήκα μια στο olx η οποία έλεγε μοντέλο για γενναιοδωρους, έστειλα email, και μου είπε ότι κάνει τα πάντα με 100€ την ώρα 150 το 2ωρο και 200 το 3. Και κωλο μέσα σε αυτα. Και μου είπε ότι πληρώνεται μονο με PayPal, win bank, και pay safe. Της ζήτησα και φωτο και μου έστειλε τη φάτσα της. Δεν μου κάνει για fake αλλα δεν ξέρω... Εσείς τι έχετε να πείτε??
Και εγω αυτο σκέφτηκα. Να μου φάει τα λεφτά και να μείνω με το πλι στο χέρι?? γενικότερα σε περίπτωση που έρθει η κοπέλα και δεν είναι αυτή της φωτο μπορείς να τη σουταρεις και να μν πει και τίποτα??Προκαταβολικά χωρίς καν να την δεις από κοντά πληρώνεται δηλαδή; Δεν θα την διάλεγα με τίποτα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι απατεωνιά. Από κοντά να την δεις πρώτα και αν της αρέσει. Και αν δεν σου αρέσει την σουτάρεις κιόλας.
Μεσω paypal υπαρχει η επιλογη dispute οπου αμα σε κανει κανενας "μαλακεια" μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω. και με winbank το ιδιο μιας και μπορεις να κανεις μηνυση για εξαπατηση μεσω internet και να ακυρωσεις την συναλλαγη με την τραπεζα σου. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ειναι απατεωνια.Και εγω αυτο σκέφτηκα. Να μου φάει τα λεφτά και να μείνω με το πλι στο χέρι?? γενικότερα σε περίπτωση που έρθει η κοπέλα και δεν είναι αυτή της φωτο μπορείς να τη σουταρεις και να μν πει και τίποτα??
Το ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας δεν σημαίνει πως αξίζει να τρέχεις για μαλακίες.Μεσω paypal υπαρχει η επιλογη dispute οπου αμα σε κανει κανενας "μαλακεια" μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω. και με winbank το ιδιο μιας και μπορεις να κανεις μηνυση για εξαπατηση μεσω internet και να ακυρωσεις την συναλλαγη με την τραπεζα σου. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ειναι απατεωνια.
Και εγω αυτο σκέφτηκα. Να μου φάει τα λεφτά και να μείνω με το πλι στο χέρι?? γενικότερα σε περίπτωση που έρθει η κοπέλα και δεν είναι αυτή της φωτο μπορείς να τη σουταρεις και να μν πει και τίποτα??