GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Αποκλειεται κοπελα που εχει προφιλ και μενει στο ντουμπαι να κανει βιζιτες και εσκορτιλικια στο χωριο μας. Βασικα υπαρχει μια στο εκατομμυριο. Συνηθως ομως γινεται το αναποδο. Κατι γκομενες τυπου τουνη , ταραμπανκο κτλπ πανε εκει τωρα για διακοπες πανε, για βιζιτες πανε, δεν ειμαι και στο κρεβατι τους να ξερω.Καλησπέρα @Tetsuo
Για να τα βάζουμε σε μια σειρά τα πράγματα για να ξεδιαλύνει το τοπίο.
Εαν δεν είναι η υποφαινόμενη persona του εν λόγω social media profile... πόσο πολύ τις φέρνει?
Σου ανέφερε ο φίλος σου?
Σε δεύτερη φάση...οταν κάνει λόγο για όμορφη γκόμενα και περιποίηση... μπορείς να δώσεις περεταίρω λεπτομέρειες?
Γιατί εαν αγγίζει έστω και το 80% αυτών πού απεικονίζονται στο Instagram profile και το παίζει το έργο πιστευτά και σωστά...δεν παύει να είναι top επιλογή... δεδομένης της περιρρέουσας λειψιδρίας που επικρατεί στο χωριό μας.
Εαν ο συνάδερφος @PartyDerk είναι στο τερματικό τού... καλείται και αυτος να καταθέσει την άποψη του.
Όλα τα παραπάνω με το συμπάθειο χωρίς υπονοούμενα και μομφές!
Τα σέβη μου
Αυτο που μου ανεφερε ο φιλος ειναι οτι ειναι κλασσατη γκομενα ντυμενη στην πενα με ωραιες ζαρτιερες και οτι ειναι λεπτη και ομορφη, σιγουρα ομως δεν ειναι αυτη στις φωτογραφιες.
Επισης μου ειπε οτι περασε καλα διοτι η κοπελα ηταν περιποιητικη.
Απο εκει και περα, οποιος θελει παει και βλεπει απο μονος του. Στην τελικη ηδη απαντησε ο πασσας οτι "ναι ισως δεν ειναι η ιδια απο τις φωτος" .