Πάντως για να μιλήσουμε και για το οικονομικό, τα 180€ για μένα είναι πάρα πολλά.
Αντίθετως τα 100€ για μισή ώρα είναι ότι πιο value for money έχω βρει στην ιστορία.
Όπως έχω γράψει και εδώ , αλλά και έχω συζητήσει και από κοντά με αξιολογοτατα μέλη του φόρουμ, εγώ είτε 30 λεπτά , είτε 1 ώρα, ένα μανίκι θα ρίξω. Οπότε γι'αυτό και προτιμώ τα 30 λεπτά.
και εγω μαζι σου ειμαι. Τα ιδια. οσες φορες εχω κανει λαθος να παρω 1 ωρα απλα κοιταζομαστε με την κοπελα και το πολυ πολυ αν ειναι τιμια η αλλη να αρχισει να μου κανει πιπα και να αρχισει να πεφτει γαμησι το οποιο δεν προκειται να τελιωσο οποτε τζαμπα τα λεφτα/χρονος. το καλυτερο βεβαια ειναι να μπορεις να κρατηθεις καλα στο 30λεπτο. Εχω δοκιμασει να τραβηξω απο πριν π.χ 1 ωρα πριν, να πηγαινω στο ραντεβου και παλι να μην κραταω. αλλες φορες ομως εχω ριξει ενα μανικι σε καποια το μεσημερι και εχω παει βραδυ σε αλλη και κραταω μια χαρα. και το τελευταιο ειναι το καλυτερο γιατι εχω και καλυτερη στυση και κραταω και για ωρα. τελευταια φορα που μου ετυχε το τελευταιο ηταν με την αντριαννα. καλο γαμησι!
ο καθένας όπως λειτουργεί καλύτερα.
Το μισάωρο το θεωρώ πασαλημα προσωπικά.
Θα συμφωνήσω ότι στην ώρα δύσκολα παίζει 2η φορά.
Προσωπικά το παω 2ωρο για να βγεί και 2ος γύρος με άνεση.
Και είναι το όλο παιχνίδι στο ενδιάμεσο.
Κόβεις... ρίχνεις άδεια... αγοράζεις αντιδράσεις και κοιτάς να παίξεις τον ρόλο σού για να πάρεις τα μέγιστα.
Άλλωστε στον 1ο γυρω το πας αναγνωριστικά... βλέπεις τι "παίζει" και στην επαναληπτική πας στοχευμένα.
Άλλα συμφωνώ... είναι πολλά τα λεφτά γενικά.
Όσο μπορεί ο καθένας μας.
Στο τέλος αρκεί να φεύγουμε ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα.