Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
η πρωην "καυλομενη πουτανα" ειναιΑπαντά ποτέ αυτή η διακοσμητική αγγελία είναι...?
απανταει ο γκομενοβοσκος νομιζω στο βαιμπερ
η πρωην "καυλομενη πουτανα" ειναιΑπαντά ποτέ αυτή η διακοσμητική αγγελία είναι...?
Έστειλα 2 φορές απάντηση δεν πήρα...η πρωην "καυλομενη πουτανα" ειναι
θα εσκασαν στο φαι και θα ειναι με τις σοδες μαλλονΈστειλα 2 φορές απάντηση δεν πήρα...
αξίζει να το συνεχίσω η να πάω παρακάτω...?
Εχω την εντύπωση ότι δν αξιζει κ οτι ειναι ψιλομουφα οι φωτογραφίες. Θυμάται κανείς καλυτερα?Απαντά ποτέ αυτή η διακοσμητική αγγελία είναι...?
Και εδω βλέπουμε την διαφορά μεταξυ παιδείας και εκπαίδευσηςΠουτανες είναι και έτσι τις αντιμετωπίζουμε αυτοί που λένε τα καημένα τα κορίτσια κτλ ας παν σπίτι για ύπνο δεν γαμανε με τίποτα χωρίς λεφτα σιγά μη φοβηθω να μιλήσω για τις πορνες
Απαντά ποτέ αυτή η διακοσμητική αγγελία είναι...?
Ορισμένα άτομα το κάνουν επίτηδες να σπάσουν τα νεύρα τών κοριτσιών.Πλέον φοβόμαστε να μιλήσουμε μην παρεξηγηθεί καμιά κοπέλα και μας αρχίσει στα μπινελικια
Ρομαντικη ψυχη δεν ειναιΥπηρεσίες το παλεύει, σώμα καλό φάτσα με συγχωρείται που με είδατε.
Αν θυμάμαι καλά κάτι είχε αναφερθεί για "ρομαντική" ψυχή, οπότε προσοχή.
Τελικά φίλε μου όλοι ξέρουμε ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα μέ τήν συγκεκριμένη κοπέλα από παλιότερα πού είχε ξαναγίνει μπουρδελο τό σαϊτ. Φιλικά σού τό λέω. Άσκοπη επίθεση γιατί ή κοπέλα δέν θά καταλάβαινε ποτέ τό χιούμορ πού κάναμε μέ τόν Tetsuo. Απλά είναι άδικο νά βγεις ευκαιρία γιά νά ρίξεις χολή γιά κάτι πού είναι προσωπικό σας. Υπάρχουν καί τά pm. Φιλικά σού τό λέω. Ελπίζω τό σπαμ νά λήξει εδώ. Μέ τήν κοπέλα ούτε έχω συναντηθεί ούτε τήν ξέρω αλλά είναι άδικο επειδή είναι Ρωσίδα και δέν καταλαβαίνει τό χιούμορ πού κάναμε μέ τόν Tetsuo νά μήν βρεθεί κάποιος νά τής τό εξηγήσει. Τέλος πάντων. ΕΙΡΉΝΗ ΥΜΉΝ....Αφού η κάθε απογοητευμένη ανοίγει νήμα εδώ μέσα, και μπαίνουν οι γνωστοί σαλιαρηδες, νταβατζήδες & νταλαβερτζηδες και την αποθεωνουν, με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι είναι κάποια... Λογικό είναι να πάρει μετά ψηλά τον αμανέ. Εμείς φταίμε που τις και τους ανεχόμαστε.
Σεροσμίν των 225mg, Λιρίκα των 75 mg και Ζάναξ των 0,5 mg τρεις φορές την μέρα.Όσο σου έβγαζα τα γούστα ήμουν πολύ καλή.Τώρα με θεωρείς γίδα βραστή γιατί δεν σου έκατσα να με πάρεις ακαποτα.βλεπεις πως αλλάζουν οι καιροί.
Είναι αλήθεια αυτό? Ελπίζω πώς όχι. Κανένας σοβαρός δέν θά ζητούσε από κοπέλα τής δουλειάς κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον από όσους έχουμε λίγο μυαλό στό κεφάλι μας. Είναι αλήθεια?Όσο σου έβγαζα τα γούστα ήμουν πολύ καλή.Τώρα με θεωρείς γίδα βραστή γιατί δεν σου έκατσα να με πάρεις ακαποτα.βλεπεις πως αλλάζουν οι καιροί.
Μας δουλεύεις ρε αδερφέ; Είναι δυνατόν να είναι αλήθεια; Για ηλιθιο με περνάς;Είναι αλήθεια αυτό? Ελπίζω πώς όχι. Κανένας σοβαρός δέν θά ζητούσε από κοπέλα τής δουλειάς κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον από όσους έχουμε λίγο μυαλό στό κεφάλι μας. Είναι αλήθεια?
Ξέρω εγώ ρέ φίλε μου? Εγώ διαβάζω καί τά δικά σου καί τής κοπέλας. Ότι έχετε ξαναπλακωθεί επίσης τό διάβασα. Τι νά πιστέψω δέν ξέρω. Απλά λέω ΕΙΡΉΝΗ ΥΜΉΝ καί ας λήξει εδώ. Φτάνει πιά μέ τίς επιθέσεις λόγω προηγουμένων στό σαϊτ. Εδώ είναι γιά ενημέρωση καί όχι γιά νά λύσετε τίς διάφορες σας. Γιαυτό υπάρχουν τά pm. Φιλικά πάντα. Ειρήνη υμήν.Μας δουλεύεις ρε αδερφέ; Είναι δυνατόν να είναι αλήθεια; Για ηλιθιο με περνάς;
ετσι ακριβώς ....κάποτε είχα σε ενα παλιό κινητό μου 2 τετοια βιντεάκια ,εννοείται δεν τα έστειλα σε κανέναν .....το είχα αναφέρει τότε κακώς σε κάποιον σύντροφο........Δεν θυμάμαι ούτε πως εφτασαν στα χέρια μου.......Κατά την αυτή λογική, όμως, και η κοπέλα διατρέχει αυτόν τον κίνδυνο (της βιντεοσκοπησης), σε outcall επίσκεψη. Κι αν το δούμε και στατιστικά, τα βίντεο (χωρίς συγκατάθεση της κοπέλας) που έχουν ανέβει κατά καιρούς σε διάφορα σαϊτ, είναι από πελάτες...
ε τα θέλει ο κώλος σου.......Θα παω να την ξεμουνιασω γιαυτα που με κανανε! τελος.
Της στέλνω Δευτέρα , τη ρωτάω για προγράμματα κτλπ όλα ωραία μέχρι εκεί.. Μ λεει θες να κλείσουμε ραντεβού, της λεω ναι αλλά για την Πέμπτη.. Και ξεκινάει μια επίθεση του τύπου και τι σπαταλάς το χρόνο μ, να μ στελνες εκείνη τη μέρα κτλπ... Ασε μας κουκλίτσα μου..η πρωην "καυλομενη πουτανα" ειναι