GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.645
- Πόντοι
- 25.165
Για πες...τι φαση? Επεσα μεσα? Σε σενα εκανε την παπια? Δεν ειμαι αυτη κ τετοια?Αυτή είναι!!!
Για πες...τι φαση? Επεσα μεσα? Σε σενα εκανε την παπια? Δεν ειμαι αυτη κ τετοια?Αυτή είναι!!!
Αν θυμάμαι καλα 50ηταν το μισσαωρο. 70 πάει η ώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος καλυτερα ρωτά τηΙσως να ρωταω κ βλακεια. 50 για ποση ωρα;
Εγινε φιλος ευχαριστω.Αν θυμάμαι καλα 50ηταν το μισσαωρο. 70 πάει η ώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος καλυτερα ρωτά τη
Τώρα αλήθεια, η σουζι είναι η ράτσα? Χαχαχαχαχ καλά πήγε αυτοΓια πες...τι φαση? Επεσα μεσα? Σε σενα εκανε την παπια? Δεν ειμαι αυτη κ τετοια?
Πάντως, μόνο Αλβανός θα έγραφε το Αντζελινα με αυτή την ορθογραφία. Μόνο στα αλβανικά το "τζ" γράφεται με "x"...Anxhelina ❤❤❤❤
Gia sas anxhelina kai maria molis 19 xronon Kai vriskomeste sto kentro sas perimenoume ston xoro mas gia na perasoume aksexasta 100% alithines fotografiesskanesex.com
Τι ναι τουτο παιδια ; Anxelina Λεει , μουφα φαινεται αν κανεις λιγο ψαξιμο τηλεφωνο και προφιλ , αλλα οσο και αν εψαξα εδω ειδα μονο 2 ποστσ που ρωτανε για αυτην , ξερουμε τιποτα ;
Έλα πμ για να μην σπαμαρουμε@ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ έχεις πάρει μασάζ κατ οίκον στην Αθήνα;
Ναι ναι το σκέφτηκα και εγώ !Πάντως, μόνο Αλβανός θα έγραφε το Αντζελινα με αυτή την ορθογραφία. Μόνο στα αλβανικά το "τζ" γράφεται με "x"...
Ας το για αύριο. Απόψε έχει ΠΑΟΚ.Ναι ναι το σκέφτηκα και εγώ !
Το θέμα είναι κανείς δεν έχει πει τπτ για αυτή ρε παιδιά , να ετοιμαστώ για κασκαντεριλίκι λέω
Σε ακούω πάντα εσένα και μερικούς ακόμα , θα ακούσω τον παλιό !Ας το για αύριο. Απόψε έχει ΠΑΟΚ.
Αν πάλι επιμένεις (γιατί μπορεί να είσαι Αρειανός - ΟΚ όλοι μας κάνουμε λάθη), θα σου πω τι με έχει διδάξει η μικρή μου πείρα στον χώρο του πληρωμένου έρωτα, αναφορικά με τις αλβανιδες εκδιδομενες. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κινείται στο ραντεβού λες και έχει καταπιεί κασέτα, δλδ 2 λεπτά κάνουμε αυτό, 5 λεπτά το άλλο κοκ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά, αλλά από τις αλβανιδες που έχω βρεθεί, 2 ή 3 να μην υποκειντο στον ανωτέρω κανόνα...
Αν δεν ασχολείσαι με ομάδες, τότε απόψε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Τα 3/4 της πόλης, από τις 20.00-20.30 και μετά θα είναι απασχολημένα, οπότε τα κορίτσια θα κάθονται...Σε ακούω πάντα εσένα και μερικούς ακόμα , θα ακούσω τον παλιό !
Υ.γ. δεν ασχολούμαι με ομάδες , να πηδάω θέλω απλά
Το θεμα ειναι μηπως και τα κοριτσια δουν ΠΑΟΚ αποψε..Αν δεν ασχολείσαι με ομάδες, τότε απόψε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Τα 3/4 της πόλης, από τις 20.00-20.30 και μετά θα είναι απασχολημένα, οπότε τα κορίτσια θα κάθονται...
ΤΟ θεμα ειναι οτι δε βρηκα καμια να αξιζει -ακομα-Αν δεν ασχολείσαι με ομάδες, τότε απόψε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Τα 3/4 της πόλης, από τις 20.00-20.30 και μετά θα είναι απασχολημένα, οπότε τα κορίτσια θα κάθονται...
ΤΟ θεμα ειναι οτι δε βρηκα καμια να αξιζει -ακομα-
Οσοι ειμαστε παντρεμενοι , δεν νομιζω να εχουμε πολυτελεια και χρονο να τη πεφτουμε εξωΌπως αναφέρθηκε και παραπάνω σήμερα οι περισσότεροι θα βλέπουν μπάλα, άρα ιδανική μέρα για πέσιμο έξω.
Εγώ φίλε στα 35 μου και μόνο που σκέφτομαι την λέξη πέσιμο έχω βαρεθεί ήδη. Έχω αναθεωρησει πολλά στην ζωή μου.Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω σήμερα οι περισσότεροι θα βλέπουν μπάλα, άρα ιδανική μέρα για πέσιμο έξω.
Εγώ φίλε στα 35 μου και μόνο που σκέφτομαι την λέξη πέσιμο έχω βαρεθεί ήδη. Έχω αναθεωρησει πολλά στην ζωή μου.
Εγω, πάντως, ξεχασα πως ήμουν στα 35. Περάσαν και κάποια χρόνια από τότε...Εγώ φίλε στα 35 μου και μόνο που σκέφτομαι την λέξη πέσιμο έχω βαρεθεί ήδη. Έχω αναθεωρησει πολλά στην ζωή μου.