ραπτορα πιανομαι απο σενα και γραφω και γω την μαλακια μου...
για να μην τρελαινομαστε οι εξτρατζουδες ξερουμε πανω κατω ποιες ειναι
ας το αφησουμε το θεμα λεω εγω και ας μεινει καθενας στο συννεφακι του οτι γοητευσε την πουτανα και πηρε εξτραδακι
γιατι βλεπω να απογοητευτει κοσμος αν βγει οτι πηραν ολοι τα ιδια εξτραδακια απο την ιδια πουτανα και δεν ηταν τελικα "ερωτας" αλλα τακτικη στρατολογησης
Aφορμή ήταν αυτο το σχόλιο για να γράψω κάποια πράγματα,βέβαια μετα είδα ο,τι το θέμα το ξεκοκαλίσατε......
Οπότε δεν έχω πολλά να γράψω......
Πρίν 20 χρόνια θεωρούσα πως ήμουν μοναδικός ...Ήμουν και νέος.....άκουγα και σχόλια .."Τι π...α είναι αυτή,τι χοντρή π...α είναι αυτή" Καλά για τη γλωσσίτσα μου δεν θα πώ....θα έπρεπε να ξέρω πάνω απο 20 ξένες γλώσσες με αυτά που άκουσα.......
Υπήρξαν όμως και εξτραδάκια που ήταν αυθεντικά...Ήταν της καυλας ....., η πίσω τρύπα που μου δώθηκε ,ενώ εγω δεν ζήτησα απο κάποια ποτέ, η παρτούζα που πήρα σε μαγαζί με 2 γυναίκες χωρίς να πληρώσω έξτρα.....
Θυμάμαι μια πουτάνα στα μπουρδέλα ,που τα κάναμε όλα.....Αυτή τα έκανε γιατί ναι μεν γουσταρε,αλλα με κρατούσε και σαν πελάτη της σταθερό......Γούσταρε που γούσταρε με είχε και σταθερό εκεί.......Το λές και στρατολόγηση.......
Δεν πρόκειται να γράψω πολλά ,ουτε να αναφέρω ονόματα.....Δεν είναι σωστό να εκθέτεις τον άλλον ,ούτε και να χάσεις εσυ μερικά εξτραδάκια επειδή ο φίλος σου που του είπες ο,τι γαμησες απο πίσω την "Μαριάννα" ,πήγε και της ζήτησε τα ίδια και σε έβγαλε κάρτα.
Σε τελική ποτέ δεν ξερεις αν κάποια έφυγε μόνιμα απο ένα χώρο ή θα ξαναγυρίσει μετά απο κάποια χρόνια......
Μερικες είναι ξύπνιες ,ξέρουν πως να το κάνουν να μη φανεί ως στρατολόγηση και ως " δημιουργία FUN CLUB ή αγαπούληδων"
Σε τελική θεωρώ πως ο σκοπός του νιματος είναι να γραφουμε αν κάποιες είναι καλές και να βοηθάμε να αποφύγουμε όλοι τις κακές περιπτώσεις.........
Πολλές φορές όμως μπορεί μια καλή εμπειρία μας να μην είναι η ίδια για κάποιον άλλον........
Αυτά τα λίγα....