ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Εσένα εσπρωξα ρε αδερφέ, όταν προσπαθούσα να μπω;Ναι τώρα μαλώνουμε ποιος θα πάει πρωτος
Σόρρυ, κατά λάθος, αλλά δεν κρατιόμουν....
Εσένα εσπρωξα ρε αδερφέ, όταν προσπαθούσα να μπω;Ναι τώρα μαλώνουμε ποιος θα πάει πρωτος
Πονηρούλη, με κατάλαβες...Αφού ψήνεσαι να πας... γιατί προσποιείσαι...
Όχι αρχηγε μου.. Εγω την πήρα τηλ αλλά μου είπε ότι είναι κλεισμένη μέχρι μεγάλη εβδομάδαΕσένα εσπρωξα ρε αδερφέ, όταν προσπαθούσα να μπω;
Σόρρυ, κατά λάθος, αλλά δεν κρατιόμουν....
Τύπε εσυ ειδα οτι αποχαιρετισες πριν καμποσα ποσταρισματα αλλά βλεπω οτι εξακολουθεις να εισαι εδω, μαλλον θα το κάνεις σαν τους Σκορπιονς που εχουν δωσει καμια εκατοστή τελευταιες συναυλιεςΕισαι κακάσχημος όπως κάθε παοκτσης που σέβεται τον εαυτό του. Μόλις άκουσες τσαμπε και 30€ κόλλησες εδώ και κανα τετράωρο. Άσε τον πρόλογο. Οι δυο μας είμαστε.
το δωρο θα παει χαμενο η θα επιστρεψεις ...?Έχω τρένο για Αθήνα 6 το πρωί και δε θα κοιμηθώ. Αλεξη σε έχω σε εκτίμηση, ελπίζω να μην σε νευρίασα.
Οχι ρε, πλακα κανω, δεν ηταν εμφανές? Καλο ταξιδι να εχειςΈχω τρένο για Αθήνα 6 το πρωί και δε θα κοιμηθώ. Αλεξη σε έχω σε εκτίμηση, ελπίζω να μην σε νευρίασα.
Με κατάλαβες μπαγασακο. Επίσης είμαι πολύ κοντός (1,50 με το ζόρι), φαλακρός, έχω σάπια δόντια, καμπούρα, 27 βαθμούς μυωπία, και την έχω και 4 πόντους (σηκωμενη).Εισαι κακάσχημος όπως κάθε παοκτσης που σέβεται τον εαυτό του. Μόλις άκουσες τσαμπε και 30€ κόλλησες εδώ και κανα τετράωρο. Άσε τον πρόλογο. Οι δυο μας είμαστε.
Τιμή μας που καταδεχτηκατε το ταπεινό μας νήμα.Τύπε εσυ ειδα οτι αποχαιρετισες πριν καμποσα ποσταρισματα αλλά βλεπω οτι εξακολουθεις να εισαι εδω, μαλλον θα το κάνεις σαν τους Σκορπιονς που εχουν δωσει καμια εκατοστή τελευταιες συναυλιες
Εσύ δεν είπες σε προηγούμενο ποστ ότι καβάλησες το Audi;;;;Έχω τρένο για Αθήνα 6 το πρωί και δε θα κοιμηθώ. Αλεξη σε έχω σε εκτίμηση, ελπίζω να μην σε νευρίασα.
Να πας στη Μελίνα. Για φαναρτζης-στοκαδορος-λαμαρινας, είναι ότι πρέπει...Δεν χρειάζεται. Έχω ένα ωραίο Citroen στην Αθήνα, χιλιοτρακαρισμένο.
Αφού σου αρέσουν οι λαμαρινάδες, και αφού σου έκατσε και τσάμπα, κάνε μια προσπάθεια μήπως στο φτιάξει και τσάμπα το χιλιοτρακαρισμένο.Γιατι τέτοια εμμονή;
Έφαγες 10 χιλιάρικα σε βίζιτες σε μια εβδομάδα, και τώρα περιμένεις να πάει 6 για να πάρεις τρένο να γυρίσεις Αθήνα...Το ξέρουμε και οι δυο ότι δεν λέω ποτέ ψέμματα. Αν κάποιος λέει ψέμματα σε κριτικές κτλ τον καταλαβαίνεις εύκολα. Θα σου πω το εξής: δεν είσαι ούτε μια τρίχα απ’ τ’ αρχιδια μου και το εννοώ αυτό. Έχω φάει 10 χιλιάρικα σε μια βδομάδα σε βίζιτες απλά γιατί βαριέμαι, δεν στο λέω για να καυχηθω. Στο λέω για να καταλάβεις πόσο διαφορετική οπτική έχουμε στο θέμα του αγοραίου έρωτα. Για σένα, κάθε ευρώ μετράει. Για μένα όχι. Μπορείς να είσαι ο πιο γαμάτος του σάιτ και εγώ μια σκιά. Το γεγονός ότι εγώ μπορώ και περνάω καλά είναι το μόνο που μετράει. Μια 55αρα θεία την ματιαξες γιατί αποφάσισε να κάνει πάσα φίλη της. Το λογικό είναι ότι έχεις πάει και πλήρωσες κανονικά. Αλλιώς δεν ξέρω τι εμμονή έφαγες. Δηλαδή και ψέμματα να έλεγα (και ξέρεις ότι δεν λέω), η εμμονή σου είναι άρρωστη.
μπανιο μπορει να εχουν αλλα δεν το δινουν ολες σωστα ρωτησε ο ανθρωπας....Ναι ,με έκανε παράξενα που με ρώτησε για μπάνιο. Αν είναι δυνατόν να μην έχει ένα σπίτι μπάνιο
δεν εβαλα ολη τη συζητηση για τον απλουστατο λογο οτι φαινετε η διεύθυνση σου σε καποια σημεια...αλλα μπορεις να τα βαλεις εσυ αν θεςΓτ δν βγάζεις στη φόρα τα μνμτα μου που σε βρίζω ; Κανένας δν σε εβρησε απλά από κάτω πριν σου δώσω σινεχια με απιλησες ότι ΕΓΩ λέει ΓΡΑΦΩ στο φόρουμ και με ξέρουν . Και γι'αυτό λοιπόν δν σε έδωσα σινεχια . Έχω και εγώ τα μνμτα μας αν θες μπορώ να βγάλω στη φόρα να δουν αφού το θες και συ τι ακριβώς σου λέω . Απλά από κάτω με απιλησες γι'αυτό και δν πήρες σινεχια .
ωραια λοιπον βαλε τα εσυ και να μας δειξεις που ακριβως λεω ψεματα...Βγάλε διευθνιση και βάλε όλα τα μνμτα μας. Δν έχω να κρύψω κάτι είσαι ένας ψευτις που έφαγε άκυρο απλά για της απιλες σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι ένας ψευτις και ίσως ήταν καλύτερα που δεν σε δέχτηκα
μεσα στα screenshots φαινετε οτι με λες καθυστηρεμηνο με το καλημερα σας αλλα οκ μαλλον δε ειναι βρισιά αυτο για σεναΌτι σε βρηζω καλέ .εκει
Πιάσε ένα croissant!Από εδώ σας διαβάζω...
Είχα να μπω κάποιες ώρες στο φόρουμ, μπαίνω και βλέπω σελίδες ολόκληρες, λέω ωωπ τι έγινε ήρθε κάνα πιπινακι στην πόλη μας,αλλαα....