skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.465
- Πόντοι
- 1.720
κασσανδρου τερμα προς δυτικα αμα παρεις τηλ θα σου την δωσει την διευθυνσηο χώρος είναι πανώ απο τον ΟΣΕ συνάδελφε? καπου εκεί αν θυμάμαι καλά ηταν η Εμέλια...
κασσανδρου τερμα προς δυτικα αμα παρεις τηλ θα σου την δωσει την διευθυνσηο χώρος είναι πανώ απο τον ΟΣΕ συνάδελφε? καπου εκεί αν θυμάμαι καλά ηταν η Εμέλια...
Δεν σχολίασα,ούτε πρόκειται.Και γω στα 22 είχα πάρει τρία διαζύγια χωρίς να έχω παντρευτεί ποτέ, και είμαι επίσης γνωστός ως ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να εισπράξει ελεημοσύνη από ζητιάνο και να πληρωθεί από πορνη για να κάνει έρωτα μαζί της.
Αφού μας τρολαρεις εσύ, ας το κάνω κι εγώ.
ΥΓ. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας σ' αυτό το ρημαδοσαιτ...
Πίεση ανεβάζω μόνο όταν χάνει ο ΠΑΟΚ.Αδερφέ, έκανες μεγάλο φάουλ που με αμφιβάλλεις. Παίρνω πάτημα όμως από αυτό για να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αφού με ρώτησαν αρκετά μέλη μέσω πμ.
Καταρχήν, η Μελινα είναι πολύ κάτω του μετρίου και κατά πέσαν πιθανότητα εγχειρισμένος άντρας. Άλλωστε όταν κάποια σου λέει «ελεύθερο πρωκτικό», είναι το πιο σύνηθες. Η κυρία αυτή λοιπόν φοράει περούκα, στα κιλά είναι συν εκατό, στο πρόσωπο έχει κάνει πλαστικές και σίγουρα έχει κάποιο ατύχημα αλλά από σεβασμό δεν θα αναφερθώ περισσότερο. Βυζια μεγάλα και ωραια στο πιάσιμο. Το διαμέρισμα είναι το ίδιο στο οποίο δούλευε η Μαριαλένα η ξανθιά, η οποία είναι στην Αθήνα τώρα. Το σέρβις της Μελινας είναι 30€ απλό, 40€ με ελεύθερο πρωκτικό (για όσους τολμάνε). Η περιοχή είναι κοντά στο Καραβάν Σαράι. Επειδή η Μελινα είδε ότι δεν μας βγαίνει, το σταματάμε. Μου λέει μα μου γιατί, λέω θα σε πληρώσω δεν με ενοχλεί. Μου λέει «μπορείς να με πληρώσεις τώρα και να έρθεις την Τετάρτη να πάρεις την κοπέλα που θα δουλεύει Τετάρτη». Λέω, την Μαριαλένα; Μου λέει όχι, μια άλλη, ομορφούλα. Μου λέει «δουλεύουμε σε αυτό το διαμέρισμα, έχουμε το δικαίωμα να το προσφέρουμε αυτό αν θελουμε». Συμφώνησα, πήρα το πορτοφόλι της από το σαλονάκι και πήρα δυο δεκάευρα για το πενηντάρικο που άφησα. Πλύθηκα, σινιαριστηκα και έφυγα για την Ζλάτα στο Ινν.
Αλάνι, η διαφορά μου με τους υπόλοιπους άτιτλους του σάιτ είναι ότι δεν θα κάτσω να σου πω τι έχω κάνει στο χώρο της βιζιτας, γιατί εκεί θα ανεβάσεις πίεση. Τα κρατάω για πάρτη μου. Μην με προσβάλεις ομως, έχω καλή καρδιά
Kανένας δεν σε προσέβαλε....Αδερφέ, έκανες μεγάλο φάουλ που με αμφιβάλλεις. Παίρνω πάτημα όμως από αυτό για να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αφού με ρώτησαν αρκετά μέλη μέσω πμ.
Καταρχήν, η Μελινα είναι πολύ κάτω του μετρίου και κατά πέσαν πιθανότητα εγχειρισμένος άντρας. Άλλωστε όταν κάποια σου λέει «ελεύθερο πρωκτικό», είναι το πιο σύνηθες. Η κυρία αυτή λοιπόν φοράει περούκα, στα κιλά είναι συν εκατό, στο πρόσωπο έχει κάνει πλαστικές και σίγουρα έχει κάποιο ατύχημα αλλά από σεβασμό δεν θα αναφερθώ περισσότερο. Βυζια μεγάλα και ωραια στο πιάσιμο. Το διαμέρισμα είναι το ίδιο στο οποίο δούλευε η Μαριαλένα η ξανθιά, η οποία είναι στην Αθήνα τώρα. Το σέρβις της Μελινας είναι 30€ απλό, 40€ με ελεύθερο πρωκτικό (για όσους τολμάνε). Η περιοχή είναι κοντά στο Καραβάν Σαράι. Επειδή η Μελινα είδε ότι δεν μας βγαίνει, το σταματάμε. Μου λέει μα μου γιατί, λέω θα σε πληρώσω δεν με ενοχλεί. Μου λέει «μπορείς να με πληρώσεις τώρα και να έρθεις την Τετάρτη να πάρεις την κοπέλα που θα δουλεύει Τετάρτη». Λέω, την Μαριαλένα; Μου λέει όχι, μια άλλη, ομορφούλα. Μου λέει «δουλεύουμε σε αυτό το διαμέρισμα, έχουμε το δικαίωμα να το προσφέρουμε αυτό αν θελουμε». Συμφώνησα, πήρα το πορτοφόλι της από το σαλονάκι και πήρα δυο δεκάευρα για το πενηντάρικο που άφησα. Πλύθηκα, σινιαριστηκα και έφυγα για την Ζλάτα στο Ινν.
Αλάνι, η διαφορά μου με τους υπόλοιπους άτιτλους του σάιτ είναι ότι δεν θα κάτσω να σου πω τι έχω κάνει στο χώρο της βιζιτας, γιατί εκεί θα ανεβάσεις πίεση. Τα κρατάω για πάρτη μου. Μην με προσβάλεις ομως, έχω καλή καρδιά
Στιλέ πμ καμία πληροφορία φίλοςΠηγα ΜΑΡΓΟ απο team Σοφιας. Στον χωρο που ηταν η Εμελια ειναι.
Μιας και δεν εχει γραψει κανεις , αξιζει σαν εμπειρια.
Ψηλη καλοδιατηρημενη μιλφ 45+ , κοκκινομαλα. Μεγαλα κρεμαστα βυζια με καλη ρωγα , απλα αληθωρες ρωγες. Σωμα καλο , προσωπο μετριο αλλα οκ.
Μιλαει κανονικα ελληνικα.
Βετερανα κωλομπαρου την εκοψα. Καπνιζει και πινει. Οποιος δεν εχει κολλημα με αυτα.
Μια ωρα δυο πιστολιες τηρηθηκε.
Πολυ καλη στο σεξ και δεκτικη στο οτι ζητησα. Παρα παρα πολυ καλη στο τσιμπουκι , τον παιρνει μεχρι λαρυγγι και χωρις δοντι και το λεω εγω που σπανια ενθουσιαζομαι με τσιμπουκι γενικα.
Τελειωμα στο στομα που το ηθελε η ιδια και τα καταπιε.
Θα ξαναπηγαινα
Αναφρανίλ των 75mg, Λαμικτάλ των 200mg και Λεξοτανίλ των 6mg (2 φορές ημερησιως/12ωρο)Ξέρεις ότι είπες μαλακια και έβγαλες χολή γιατί έπαιξε τσαμπε. Πάτα λαικ, ζητά συγνώμη και προσπέρνα.
Και γιατρός Ληξιαρχε; Με εκπλήσσεις.Αναφρανίλ των 75mg, Λαμικτάλ των 200mg και Λεξοτανίλ των 6mg (2 φορές ημερησιως/12ωρο)
Σε 2 μήνες έλα για επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Εξασκω την ψυχιατρική στα ρεπα μου...Και γιατρός Ληξιαρχε; Με εκπλήσσεις.
Θα το διαπιστώσω από κοντά αυτό , την προηγούμενη φορά οι καιρικές συνθήκες ήταν τουλάχιστον δυσχερείς.Εξασκω την ψυχιατρική στα ρεπα μου...
200 είχε πει; Νομίζω παραπάνω.Πως τον λέγανε εκείνον που πριν κανένα δίμηνο μάς έγραφε για τις ιστορίες του στην Αθήνα και ήρθε να πουλήσει πνεύμα.....Εκείνος που έλεγε ο,τι δεν πάει με φόρμες στις κοπέλες.....και ήθελε να πασάρει ενα vfm κορίτσι.....για 200 ευρώ.....;
Eκείνον μου θυμίζει ο τύπος........
Βαριά δοσολογία τον έδωσες κ θα τον ρίξεις σε χειμερία νάρκη!Αναφρανίλ των 75mg, Λαμικτάλ των 200mg και Λεξοτανίλ των 6mg (2 φορές ημερησιως/12ωρο)
Σε 2 μήνες έλα για επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Τι δυσχερείς αδερφούλη. Έναν καφέ είπαμε να πιούμε, και μόνο μετεωρίτης δεν έπεσε...Θα το διαπιστώσω από κοντά αυτό , την προηγούμενη φορά οι καιρικές συνθήκες ήταν τουλάχιστον δυσχερείς.
200 ήταν λιγα. Ίσως για μισάωρο.200 είχε πει; Νομίζω παραπάνω.
Το πρώτο είναι αντικαταθλιπτικο, το δεύτερο αντιψυχωσικο και το τρίτο ηρεμηστικο/μυοχαλαρωτικό. Η δόση θεωρώ πως είναι η ενδεδειγμένη σ αυτές τις περιπτώσεις...Βαριά δοσολογία τον έδωσες κ θα τον ρίξεις σε χειμερία νάρκη!
ίδιος είναι......μοιάζουν πολύ ......200 ήταν λιγα. Ίσως για μισάωρο.
Που τον θυμηθηκατε αυτον. Χαχαχαχαχα
Ρε συ μάστορα το πρόβλημα δεν είναι αν δεν ισχύει αυτό που λες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αν πράγματι ισχύουν τα λεγόμενα σου .Δεν παρεξηγώ. Σας αγαπώ όλους. Όταν πάτε στη Μελινα και με τρόπο ρωτήσετε αν αυτό που είπα ισχύει και σας πει ναι, ελάτε να ζητήσετε συγνώμη.
ε φυσικά και μας αγαπάς......Μόνο που πήγες στην Μελίνα φτάνει......Έκανες το ψυχικό......Μόνο συγγνώμη δεν αρκεί.......πρεπει να σε τιμήσουμε......Δεν παρεξηγώ. Σας αγαπώ όλους. Όταν πάτε στη Μελινα και με τρόπο ρωτήσετε αν αυτό που είπα ισχύει και σας πει ναι, ελάτε να ζητήσετε συγνώμη.
Κυρ Στέφανε, την δόση διπλασίασέ την. Το περιστατικό είναι βαρύ...Δεν παρεξηγώ. Σας αγαπώ όλους. Όταν πάτε στη Μελινα και με τρόπο ρωτήσετε αν αυτό που είπα ισχύει και σας πει ναι, ελάτε να ζητήσετε συγνώμη.