lurker εδω και καιρο αλλα μπηκα να κανω κριτικη για να γλυτωσω κανεναν απο μπελαδες. Μετα απο προτροπη φιλων που μου ειχαν πει καλα λογια προσπαθησα να βρεθω με την αλεξια/αναστασια.
Το οτι ειναι δυσκολη στα μυνηματα κατανοητο αφου λογικα δεχεται τουλαχιστον τριψηφιους αριθμους καθε μερα.
Το θεμα ειναι οτι πλεον απλα μπορει να μην εμφανιστει χωρις να πει τιποτα.
Χθες εχουμε κανονισει, παλι καλα μου κοφτει και ρωταω για επιβεβαιωση. Περνανε οι ωρες, αφαντη αλλα λεω δεν γαμιεται πανε απο εκει μηπως και απλα δεν βλεπει τα μνματα με τετοιο χαμο. Δεν ηρθε ποτε, εγραψε κανα δυωρο μετα ενα γεια τι λεει, δεν μπορεσα, να κανονισουμε αυριο.
Οκ λεω αντε αφου οντως δεν ειχε απαντησει καν για επιβεβαιωση πες δεν ειναι και 100% δικο της.
Ερχεται η σημερινη μερα, μιλαμε κανονικα και επιβεβαιωνει κιολας.
Φτανω απεξω απο το ξενοδοχειο που προτεινε, λεω κατσε δεν κλεινω χωρις να ερθει. Περιμενα κανα 20λεπτο και προφανως δεν φανηκε ποτε.
Σκεφτομουν αν ειχα δωσει το 30αρι για το ξενοδοχειο ποιος θα μου το εδινε οπως και τον χαμενο χρονο μου.
Στο διαταυτα. Οι κριτικες που εχουν αφησει αλλα μελη αλλα και οι φιλοι μου ειναι οτι ειναι ενα νορμαλ κοριτσακι και χωρις παραπονα απο το σεξ.
Το θεμα ειναι οτι με τοσα ραντεβου και τοσο στον κοσμο της που ειναι, ειναι παρα πολυ πιθανο να μεινεις απλα με το πουλι στο χερι.
Ξερω οτι ολοι εδω (ειδικα στην πολη μας) στιβουμε την μυγα για ξυγγι μπας κ βρουμε μια καλη περιπτωση οποτε αυτο το ποστ δεν ειναι για να αποθαρρυνει κοσμο (ισα ισα ειμαι σιγουρος οτι μετα το ποστ θα ακολουθησουν μνματα στυλ "Ποια ειναι αυτη" "τηλ σε πμ" κλπ) απλα θελω να σας ετοιμασω για την περιπτωση να φατε ακυρο και προφανως να μην κανετε το λαθος να μπειτε να κλεισετε αν δεν την δειτε με τα ματια σας να ερχεται.