Γεια σου μωρο μου. Είμαι η Αλεξανδρα Ελληνιδα 27 χρόνων ερωτικη γυναίκα. Γυναικα με πιασηματα αν σου αρεσουν αυτες οι γυναικες με καμπυλες τοτε ελα σε εμενα. Το ατού μου το φυσικό μου στηθος όμορφο,ζεστό δίχως ραγάδες και αρκετά μεγάλο 6άρι νούμερο...Μου αρέσει η περιποίηση μου αρέσει ο έρωτας...
kanesex.com
Συνάντηση με την παραπάνω κορασίδα σε δικό της χώρο (airnbnb) σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Το πουτανόσημο είναι 60ευρώ 1/2 της ώρας 110 μία ώρα.(το 1ώρα είναι σχετικό.....)
Εμφανισιακά είναι ξανθιά ΒΒW με σκυλέ πρόσωπο.Κανά 2 στάδια πάνω από Juicy σίγουρα.Φ΄ώτο πραγματικές ίσως λίγο επεξεργασμένες.
Στα θετικά είναι ότι την πίπα την κατέχει με πνιγμούς,σάλια ,πουτσοσκάμπηλα ,mouth Fucking.
Και καλό ισπανικό με τα λαδομένα της καμπαναριά .
Καθαρή μόλις είχε βγει από το μπάνιο.
Στο σεξ αντέχει δυνατούς ρυθμούς χωρίς μα και μου.Αλλά μην περιμένετε να πάρει και καμία πρωτοβουλία.
Η όπισθεν σίγουρα είναι δουλεμένη αλλά δεν τη δίνει πλέον.
Στα αρνητικά είναι ότι ήρθε για αρπαχτή και προσπαθεί να στριμώξει όσα περισσότερα ραντεβού μπορεί.
Πάνω στο 20λέπτο θα αρχίσει να σε ¨ενημερώνει ¨ ότι πρέπει να σιγά σιγά να γεμίσεις το σακουλάκι επειδή περιμένει και άλλος να της ΄δώσει το πουτανόσημο.....α΄ρα τι 60 τι 110 τον ίδιο χρόνο θα έχετε πάνω κάτω.
###
Για μερακλήδες μόνο.###
Και σε καμία περίπτωση δεν την αφήνετε να ανέβει από πάνω.
Ανάμεικτα συναισθήματα στο τέλος. Όλη η υπόθεση σώθηκε από την καλή της πίπα και το ότι δεν δυσανασχετεί σε γρήγορους ρυθμούς αλλά το να σε ρωτάει εάν έχυσες και το σε πόση ω΄ρα θα χύσεις είναι ντεκαβλέ ...
Κατεβαίνοντας από την οικοδομή πιθανών να δείτε το επόμενο ραντεβού της να περιμένει στην είσοδο.