thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Αν θες και τη δική μου γνώμη και εγώ είχα αυτό το θέμα νεότερος τώρα στα τρίτα αντα δεν αγχώνομαι εύκολα. Σίγουρα έχει σημασία να υπάρχει άπλετος χρόνος αλλά ο χρόνος κοστίζει. Φάρμακα δεν θα στο πρότεινα γιατί μετά θα εξαρτάται από αυτά για να έχεις την επίδοση που θες άσε που τα φάρμακα είναι για παθολογικές περιπτώσεις εσύ όπως λες με κοπέλες όχι cg δεν έχεις θέμα.Θα ήθελα τη γνώμη σας ως πιο έμπειροι από εμένα. Λόγω ότι τα πληρωμενα ραντεβού είναι μιας ώρας( και δε μου περισσεύουν για παραπάνω ώρα) μου τυχαίνει να τελειώσω σχετικά γρήγορα και μετά δεν μπορώ δεύτερη φορά μέσα στην ωρα συνήθως αγχώνομαι με το ρολόι δε σηκώνεται καλά πέφτει κλπ. Αυτό συμβαίνει μόνο με call girls. Στις υπόλοιπες συνευρεσεις μου που έχω άνεση χρονου δεν έχω αυτό το πρόβλημα όπως και με την ψάλτη που το ραντεβού ήταν 90λεπτο πήγε καλά. Τι να κάνω? σταματάω το σπορ για να μη χρεώνομαι 100 και 140ευρω για ένα γαμησι 15λεπτο και να κάνω μόνο ραντεβού μεγαλύτερης διάρκειας από μια ώρα? Υπάρχει κάποιο σκευασμα φάρμακο να μη τελειώνεις γρηγορα και να βαράς μισή ώρα 45λεπτα για να τελειωσεις? Δέκτες όλες οι γνώμες και θα παρακαλουσα χωρίς ειρωνειες
Εγώ σου προτείνω να δοκίμασεις να έχεις το πάνω χέρι στη συνεύρεση δηλ. κάνε αυτά που γουστάρεις με τη σειρά που γουστάρεις.
Παλιά ακολουθούσα ότι μου έλεγε η εκάστοτε cg πχ κάτσε στο κρεβάτι , ξάπλωσε εδώ πίπα με τρόπο που θέλει κτλ. Όπως στα μπουρδελα που υπάρχει σειρά και διαδικασία για να τελειώσεις στο δεκάλεπτο.
Δεν χρειάζεται να την πιάσεις από τα μαλλιά και να τη βαράς στον τοίχο απλά και με ωραίο τρόπο τη βάζεις να κάνει αυτό που θες και έχεις τον έλεγχο και το πιο βασικό περνάς καλά όπως με μια σχέση σου. Για μένα δούλεψε.