Γειά σας και χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Παρακολουθώ και διαβάζω όλα αυτά που γράφεται εδώ και πολυ καιρό είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω στην κουβέντα..
Να σας πω λίγα λόγια για μένα .Είμαι 33 χρονών και είμαι λάτρης του πληρωμένου έρωτα κυρίως των call girls αν και τελευταία έχω γυρίσει σχεδόν όλα τα μασσατσίδικα.Το πρώτο call girl τό έχω πάρει το 1995 και από τότε έχω δώσει άπειρα λεφτά σαυτό το είδος.
Καταρχήν πρέπει να δεχτούμε όλοι ότι ο πληρωμένος έρωτας και ειδικά τα call girl είναι μια συνήθεια ,ένα πάθος που δεν πρόκειται να το αφήσουμε ποτέ σε όποια φάση της ζωής μας και να βρεθούμε.Εννοώ ότι δεν το ψάχνουμε απλώς γιατί δεν έχουμε να γ....αλλά γιατί την βρίσκουμε να πηγένουμε με βίζιτες.. Το πρόβλημα ποιο είναι.Άμα συγκρίνουμε την δεκαετία του 90 ,ακόμα και τα πρώτα χρόνια του 2000 με τα τωρινά χρόνια σε ποιότητα και σε ομορφιά των call girl θα πρέπει όλοι να βάλουμε τα κλάματα..Τότε όλα ήταν τέλεια ,μπορούσες να βρεις 18,19,20 αστεράκια ακόμα και ελληνίδες ενώ τώρα φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι μια μετριότατη γκόμενα αξίζει τα 100 EURO που της δίνουμε.
Γιατί τα λέω όλα αυτα???Σίγουρα όχι για να σας τα πρήξω αλλά επειδή από ότι ΄βλέπω έχουμε όλοι το ίδιο πάθος ,πρέπει να ενώσουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχουμε για να μην πετάμε τα λεφτά μας άσκοπα.Πριν πω οτιδήποτε αλλό θα ήθελα να αφού συγχαρώ πρώτα τους δημιουργούς του site θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο ασφαλές είναι να γράφει κάποιος εδώ ,πως είμαστε σίγουροι ότι με αυτά που λέμε δεν βοηθάμε τους μπάτσους να πιάσουν κάθε ωραίο call girl που κυκλοφορεί και με λίγα λόγια ποιός έχει αυτό το site