You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μάγκες καλημέρα γνωρίζει κανείς για την Αντριάνα? Δούλευε Ιάσονος 20Γ μια Ρουμάνα με αρκετά ωραίο σώμα μελαχρινή η ταριφα της ήταν 15€,οπιος την έχει πάρει ξέρει πάντα πολύ καλή.
Δουλεύει καθημερινά στο μασάζ Νιρβάνα που βρίσκεται στη Φραντζή 2.
Καλησπερα, το κοριτσι μαλλον θα εχει σταματησει αλλα δεν χανω κατι να ρωτησω.Μιχαλακοπουλου 99 το γνωστο μαγαζι, κανα δυο χρονια πριν,ψηλη,ξανθια, προσωπο καλο, σωμα ακομα καλυτερο,με σκουλαρικακι στον αφαλο, απο Ρωσσια με καλα Ελληνικα, Κατια η Κατερινα...ξερει κανεις...?
Σημαντικο στοιχειο: η τυππισσα στην υποδοχη παντα της εκανε σαμποταζ λεγοντας οτι η "ψηλη" ειναι μυγιαγγιχτη δεν αφηνει να την αγγιζεις , οτι βαζει συνεχεια αντισηπτικο,λιπαντικο κτλ.Μετα απο κανα δυο φορες που εκλεινα παντα με την ιδια σταματησε να την κακολογει.. χαχα.Εγω παντως με την συγκεκριμενη την ειχα καταβρει, σαφως το αντισηπτικο δεν με χαλαει, λιπαντικο δεν εβαζε (γιατι αραγε?) και με ευχαριστηση δεχοταν το αγγιγμα μου (ετσι εδειχνε τουλάχιστον lol)...Το κουρασα ε?Το ξερω νεος ειμαι θα μαθω...!
Η Λαουρα νομιζω οτι δουλευει αλλα μονο με ραντεβου στο ιδιο σημειο.Χαίρετε παίδες, η Αλέξια από Μπουζιάνη 2 (όπως και τα άλλα κορίτσια π.χ. Λάουρα) έχει θεαθεί κάπου αλλού;
NickoRM
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ πολύ φιλαράκι με βοήθησες την ψάχνω καιρό και σε μασάζ δεν πηγαινω,αλλά μου φαίνεται θα πάωΔουλεύει καθημερινά στο μασάζ Νιρβάνα που βρίσκεται στη Φραντζή 2.
Η Λαουρα νομιζω οτι δουλευει αλλα μονο με ραντεβου στο ιδιο σημειο.
Ευχαριστώ!
Desperado88
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2015
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Εγώ ακόμη ψάχνω μια ξανθιά Αφροδίτη που έκανε προγραμμα στο studio12 στην εθνική. Αν ξέρει κανεις τίποτα ας πει. Μην ντρέπεται
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 446
Παιδιά η Χρύσα από Κηφισού 60, 30 ξέρουμε που χάθηκε?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
Εχει κανεις υποψιν για την Ντενισα την Τσεχα που δουλευε το Ρεμουνδου 20 που βρισκεται πλεον;
Πριν λίγο καιρό που είχα περάσει μου είχε πει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει, δεν ξέρω στο μεταξύ τί έγινε, ακόμα άφαντη είναι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις