Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.184
- Πόντοι
- 5.015
Αθηνα απο Φωκαιας ξερουμε που πηγε;
Γενικά δουλεύει ανά διαστήματα αυτή, όχι σταθερά, αυτήν την περίοδο είναι χαμένη
Αθηνα απο Φωκαιας ξερουμε που πηγε;
Λες να καμει τουρ Χανιά τυπε;
Αν λες για μια που είχε δουλέψει και Αλκαμένους113 πολύ καλή στο δωμάτιο τίμια σταμάτησε το άθλημα μην την ψάχνεις κρίμα από τις καλύτερες Μιλφ σε υπηρεσίες που βρέθηκαν
Απο τις καλύτερεςΣιγά την φολα ρε μεγάλε.
καλημέρα, η μαίρη από Αχαρνών 85 ξέρουμε που βρίσκεται?
Δε ξερω κατα ποσο κατι τατουαζακια συγκεκριμενα σημα κατατεθεν της μαιρης παιζει να εχουν βγει με επεξεργασια παντως ο κωλος στη φωτο μου φαινεται γνωριμος.
Εν πασε περιπτωσει εχει και ενα τηλεφωνακι εκει, αμα τη ρωτησουμε θα μας πει αν ειναι η ιδια.
που την βρισκουμε ;Κάποιοι έψαχναν τη Τζούλια Ελληνίδα με σηλικονάτο στήθος.Ζει και βασιλεύει και εργάζεται παρά την ηλικία της.Αδύνατη αν λέμε την ίδια.Α.Πατήσια.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον πρέπει να'χει δίκιο ο dimmits γιατί πολύ καιρό τώρα, όλο επιστρέφει και όλο άφαντη είναι οπότε μάλλον σταμάτησε. Άν και με τα χρόνια η απόδοσή της είχε πέσει, ομολογώ πως άν είχα την ευκαιρία θα της τον ξανα έριχνα...Σιγουράκι; Γιατί η τσατσά που είχα πετύχει πριν λίγο καιρό εκεί μου είχε πει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει... Σιγά το νεό θα μου πεις, όλο ψέματα λένε αυτές, αλλά άλλες φορές που είχα ξαναπάει μετά από την εξαφάνιση της Ντενίσας δε μου είχε πει κάτι ανάλογο
Δουλεύει στα Πατήσια σε δικό της χώρο.Μάλλον εννοείς αυτήν που το 1995-8 εργαζόταν στο Φυλής 84 και ζητούσε τότε 5.000 δραχμές αντί για 3.000 που ζητούσαν οι άλλες πουτάνες στα μπουρδέλα!
Απόσο θυμάμαι, ναι, ένα Μαρινόπουλο περίπου στο ύψος της Κολιάτσου, και εκεί όντως έπαιζε, τουλάχιστον κάποτε, κάποιο μπουρδελάκι, ή απέναντι ακριβώς, ή σχεδόν απέναντιΈχει έξω φωτάκι; Είναι ισόγειο; Μόνο ένα super market έχει η Δροσοπούλου;