You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Εχει κανεις υποψιν για την Ντενισα την Τσεχα που δουλευε το Ρεμουνδου 20 που βρισκεται πλεον;
Πριν λίγο καιρό που είχα περάσει μου είχε πει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει, δεν ξέρω στο μεταξύ τί έγινε, ακόμα άφαντη είναι;
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.935
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα συναγωνιστες
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται ένα κοκκαλιαρικο μωράκι με αφανε μαλλί που εργαζόταν πριν κανα χρόνο στο ιασωνος 10 όροφος;;
Νομίζω Σάρα την έλεγαν
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται ένα κοκκαλιαρικο μωράκι με αφανε μαλλί που εργαζόταν πριν κανα χρόνο στο ιασωνος 10 όροφος;;
Νομίζω Σάρα την έλεγαν
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σταματησε.Εχει κανεις υποψιν για την Ντενισα την Τσεχα που δουλευε το Ρεμουνδου 20 που βρισκεται πλεον;
εξωτερικο ζει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
σταματησε.
εξωτερικο ζει.
Σιγουράκι; Γιατί η τσατσά που είχα πετύχει πριν λίγο καιρό εκεί μου είχε πει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει... Σιγά το νεό θα μου πεις, όλο ψέματα λένε αυτές, αλλά άλλες φορές που είχα ξαναπάει μετά από την εξαφάνιση της Ντενίσας δε μου είχε πει κάτι ανάλογο
Η χρυσα σταματησε γνωρησε εναν πελατη και την παντρευτηκε οποτε σταματησεΠαιδιά η Χρύσα από Κηφισού 60, 30 ξέρουμε που χάθηκε?
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Μάγκες η Νταϊάνα η Ρουμανα που δούλευε στην Γερμανοαλυσιδα τι απέγινε;;;
Ben Dover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2011
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
καλημέρα, η μαίρη από Αχαρνών 85 ξέρουμε που βρίσκεται?
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/mairi-aneksartiti-ellinida-40_i568477[/url]
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Kαι τα ταττου που ειναι; Τα εφαγε το λιουλι;
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Δε ξερω κατα ποσο κατι τατουαζακια συγκεκριμενα σημα κατατεθεν της μαιρης παιζει να εχουν βγει με επεξεργασια παντως ο κωλος στη φωτο μου φαινεται γνωριμος.
Εν πασε περιπτωσει εχει και ενα τηλεφωνακι εκει, αμα τη ρωτησουμε θα μας πει αν ειναι η ιδια.
Εν πασε περιπτωσει εχει και ενα τηλεφωνακι εκει, αμα τη ρωτησουμε θα μας πει αν ειναι η ιδια.
Παιδες καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει τι απεγινε μια πολωνη Αγνη η οποια εκανε το καλυτερο τσιμπουκι και γενικα πολυ καλες υπηρεσιες; την ειδα τελευται φορα το 2013 καπου στη μεταμορφωση ενω πριν ειχε δουλεψει και Θησεως. Πολυ καλη κοπελα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 5.435
Το 2014 δούλευε στο RIP Τατοιου 58. Όντως από τις καλύτερες επιλογές. Πολύ ωραίο κορμί αλλά και πρόσωπο και με πολύ καλό σέρβις μέσα. Δούλεψε ένα χρόνο ακόμα περίπου και μετά σταμάτησε.Παιδες καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει τι απεγινε μια πολωνη Αγνη η οποια εκανε το καλυτερο τσιμπουκι και γενικα πολυ καλες υπηρεσιες; την ειδα τελευται φορα το 2013 καπου στη μεταμορφωση ενω πριν ειχε δουλεψει και Θησεως. Πολυ καλη κοπελα
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα,πέρασα εχτές απο ρεμούνδου για το πιπινάκι τη Ρακέλ αλλά δε δούλευε,η κυρία στην υποδοχή μου είπε οτι έχει φύγει,επειδή δε πιστεύω σε ότι λένε γνωρίζει κάποιος κάτι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις