You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Γραψανε οτι σταματησαν
Και οι τρεις
Και οι τρεις
Partouzas25
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Αντριάνα από Κολωνού 45 ξέρει κανένας σε ποιο έχει πάει ;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Πριν κάνα δυο βδομάδες δούλευε απόγευμα Ιασωνος1ΓΗ Αντριάνα από Κολωνού 45 ξέρει κανένας σε ποιο έχει πάει ;
Πριν κάνα δυο βδομάδες δούλευε απόγευμα Ιασωνος1Γ
Χίλια ευχαριστώ ramada διότι απαντώντας στην ερώτηση του Partouzas25 βοήθησες να βρω την Αντριάννα!
Θέλω να συμπληρώσω ότι στις 14/04 η Αντριάννα μου είπε ότι θα δουλεύει στο Ιάσωνος 1Γ για περίπου 1 μήνα ακόμη και μετά θα πάει σε καινούργιο μαγαζί που ανοίγει γωνία Ιάσωνος και Μεγ. Αλεξάνδρου.
Καλή συνέχεια!
Γειά σας. Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Alexandra27?Η Βίκυ από Βέργας 3 πού χάθηκε ;
Χίλια ευχαριστώ ramada διότι απαντώντας στην ερώτηση του Partouzas25 βοήθησες να βρω την Αντριάννα!
Θέλω να συμπληρώσω ότι στις 14/04 η Αντριάννα μου είπε ότι θα δουλεύει στο Ιάσωνος 1Γ για περίπου 1 μήνα ακόμη και μετά θα πάει σε καινούργιο μαγαζί που ανοίγει γωνία Ιάσωνος και Μεγ. Αλεξάνδρου.
Καλή συνέχεια!
Ισχύει!
Το νέο μαγαζί θα είναι υπόγειο.
Kαλησπερα.Παλιος στο φορουμ αλλα πρωτο μου μηνυμα! Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζει κανενας σχετικα με τα σπιτια στην Αμαλιαδα.
Πηγαινα καποτε εκει, το 2012, και θυμαμαι οτι ειχε δυο καλες γκομενες.
Η μια δηλωνε Κυπρια,(ιο παλια το 2002 την ειχα συναντησει και σε σπιτι στην Πατρα)
Το 2012 στην Αμαλιαδα ηταν στο 2ο σπιτι παντα. Γυρω στα 30.Ξανθο μαλλι, καπως σαν καρε, ψηλη ωραιο σωμα με μεγαλα βυζια..Το 2013 που ξαναπηγα να την βρω μετα απο καποιους μηνες η τσατσα μου ειπε οτι εμεινε εγκυος και εφυγε απο Αμαλιαδα.
Η αλλη,απο Μολδαβια,η Τσεχια, αν και δεν ξερω μηπως δεν θυμαμαι καλα,μαλλον απο Μολδαβια μου ειχε πει οτι ηταν.Πιτσιρικα γυρω στα 23 ηταν τοτε,σχετικα ψηλη, αδυνατη με μαυρα μαλλια λιγο μακρια ως τους ωμους, πραγματικα ειχε σωμα μοντελου.Δουλευε στο δωματιο 5 η 6 αν θυμαμαι καλα.
Δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα για καμια απο τις δυο.
Το μονο που θυμαμαι αυτες οι δυο οτι ηταν οτι καλυτερο εχω συναντησει οσα χρονια ασχολουμαι με το "αθλημα"
Και με τις δυο ειχες την αισθηση οτι εισαι με την γκομενα σου, παντα χωρις βιασυνες χωρις μη το ενα μη το αλλο κτλ.
Φυσικα τις ειχα τιμησει δεκαδες φορες την καθε μια.
Οποιος καταλαβε ποιες εννοω ας απαντησει.
Πηγαινα καποτε εκει, το 2012, και θυμαμαι οτι ειχε δυο καλες γκομενες.
Η μια δηλωνε Κυπρια,(ιο παλια το 2002 την ειχα συναντησει και σε σπιτι στην Πατρα)
Το 2012 στην Αμαλιαδα ηταν στο 2ο σπιτι παντα. Γυρω στα 30.Ξανθο μαλλι, καπως σαν καρε, ψηλη ωραιο σωμα με μεγαλα βυζια..Το 2013 που ξαναπηγα να την βρω μετα απο καποιους μηνες η τσατσα μου ειπε οτι εμεινε εγκυος και εφυγε απο Αμαλιαδα.
Η αλλη,απο Μολδαβια,η Τσεχια, αν και δεν ξερω μηπως δεν θυμαμαι καλα,μαλλον απο Μολδαβια μου ειχε πει οτι ηταν.Πιτσιρικα γυρω στα 23 ηταν τοτε,σχετικα ψηλη, αδυνατη με μαυρα μαλλια λιγο μακρια ως τους ωμους, πραγματικα ειχε σωμα μοντελου.Δουλευε στο δωματιο 5 η 6 αν θυμαμαι καλα.
Δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα για καμια απο τις δυο.
Το μονο που θυμαμαι αυτες οι δυο οτι ηταν οτι καλυτερο εχω συναντησει οσα χρονια ασχολουμαι με το "αθλημα"
Και με τις δυο ειχες την αισθηση οτι εισαι με την γκομενα σου, παντα χωρις βιασυνες χωρις μη το ενα μη το αλλο κτλ.
Φυσικα τις ειχα τιμησει δεκαδες φορες την καθε μια.
Οποιος καταλαβε ποιες εννοω ας απαντησει.
Bobthebuilder
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια νεος στο σιτε . Αναζητω την Αθηνα απο Φωκαίας 27Β .Ειναι ξανθια γυρω στο 1,60 με βυζαρες . Ξερει κανεις που ειναι? το εχει γυρισει σε private? Καποιος τροπος επικοινωνιας ή ευρεσης της κοπελας? Παρακαλω βοηθεια
Διαγραμμένο μέλος 174689
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 322
- Πόντοι
- 280
Η Sindy από Βριλησσού 46 δουλεύει σαν CG τώρα έχω ακούσει σε κάποιο γραφείο... μπορείτε να βοηθήσετε συναγωνιστές να μου πείτε σε πιο γραφείο δουλεύει και αν ειναι ανεξάρτητη να στείλετε τηλέφωνο. Επίσης ξέρετε που δουλεύει η Πέγκυ η που την βρίσκουμε (μιλάω για την Πεγκυ που δούλευε επίσης παλιά στο Βριλησου 46). Ευχαριστω !!!
The STARGAZER
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες,
έχουμε τίποτα νεότερο για την αρχόντισσα της πίπας Εύας από Κωνσταντινουπόλεως 166; Εχει πάνω απο 2 χρόνια να εμφανιστεί..Την έχει κάνει μήπως από Ελλάδα, θα ξαναγυρίσει, μήπως είναι επαρχία, μήπως παντρεύτηκε;
έχουμε τίποτα νεότερο για την αρχόντισσα της πίπας Εύας από Κωνσταντινουπόλεως 166; Εχει πάνω απο 2 χρόνια να εμφανιστεί..Την έχει κάνει μήπως από Ελλάδα, θα ξαναγυρίσει, μήπως είναι επαρχία, μήπως παντρεύτηκε;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Καλησπερα παιδια νεος στο σιτε . Αναζητω την Αθηνα απο Φωκαίας 27Β .Ειναι ξανθια γυρω στο 1,60 με βυζαρες . Ξερει κανεις που ειναι? το εχει γυρισει σε private? Καποιος τροπος επικοινωνιας ή ευρεσης της κοπελας? Παρακαλω βοηθεια
Δουλεύει ανά διαστήματα, όχι σταθερά, τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε επισήμως
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
αν γνωρίζει κάποιος ας πει , την έχασα και φοβαμε πως δεν θα την ξαναβρώ ποτέ ξανά !!!!!! Αν διαβάζεις , η αν διαβάζει ο νταβάς : ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΟ ΞΑΝΑ !!!!Καλησπερα ατζελα από φυλής 74αριστερα και φυλής 86 όροφος στην συνέχεια φυλής 84 όροφος Καστάνη λευκή Κοντούλη από Αλβανία αν ξέρει κάποιος ας πει
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Έεέεε τώρα το θέλει ο κωλος σου το κράξιμο!!!!!αν γνωρίζει κάποιος ας πει , την έχασα και φοβαμε πως δεν θα την ξαναβρώ ποτέ ξανά !!!!!! Αν διαβάζεις , η αν διαβάζει ο νταβάς : ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΟ ΞΑΝΑ !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις