nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Κανενα τηλ ??????????Κανει πλεον καριερα σαν call girl.
Κανενα τηλ ??????????Κανει πλεον καριερα σαν call girl.
Στην σημερινη μου τσαρκα (Παρασκευη 13/5) την ειδα κανονικα στο Κροκεων 6 μετα τα μεσανυχτα.Έχει κανείς ιδέα τι έγινε η Κλαούντια (Κροκέων και πριν χαθεί, Θησέως 35) τις τελευταίες εβδομάδες; Αν έχει μεταφερθεί σε άλλο στούντιο και δεν την έχω ανακαλύψει να με συγχωράτε.
για κοιτα και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2799358#msg2799358]εδω[/url] πριν 9 μερες... τωρα πως το βρισκεις εσυ κλειστο τον τελευταιο 1μιση μηναΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM. ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (ΚΑΤΩ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!
Η Ναταλι εργαστηκε γα μεγαλο διαστημε μετα απο το Λελας στο Κασσανδρας 3 (πανω) για να μεταπηδησει πριν απο κανα διμηνο περιπου στην αλυσιδα Πειραιως 193 - Κηφισου 30.ξέρει κανείς κάτι για τις παρακάτω?
νάταλι αλβανίδα από λέλας 35
λόλα ξανθιά μικροκαμωμένη από δροσοπούλου 95
χριστινα από αριστοτέλους 177 "ισπανίδα"
Τρία μηνύματα όλα κι όλα και τα τρία για τη γνωστή κορασίδα... έχεις φάει κόλλημα φιλαράκιKalhspera. Exei dei kaneis pouthena thn Barbora apo Fylhs?
Καλησπερα ενψωλοι συντροφοι.
Το σλαβικο καβλακι Ρεννατα δουλευει ακομα νυχτα στη Χωματιαννου?
Εχω αρκετο καιρο να κατηφορησω προς τη συγκεκριμενη περιοχη και λογω δουλειας και λογω των τελευταιων "εξελιξεων"......
Τρία μηνύματα όλα κι όλα και τα τρία για τη γνωστή κορασίδα... έχεις φάει κόλλημα φιλαράκι
Είσαι τυχερός όμως, τέλη του μήνα επιστρέφει.
Α! Και γράφε ελληνικά. Με alt-shift αλλάζει συνήθως...
Φωκαίας 27 πάνω.Σε ποιό ντέλο της Φυλής δουλεύει αυτή η Μπάρμπαρα που θα επιστέψει τέλη του μήνα φίλτατε?
By the way, ξέρει κανείς τι απέγινε η Μαρία η Βουλγάρα (μελαχρινή) με την άριστη πίπα, που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες από το Φυλής80?