Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχει κανείς ιδέα τι έγινε η Κλαούντια (Κροκέων και πριν χαθεί, Θησέως 35) τις τελευταίες εβδομάδες; Αν έχει μεταφερθεί σε άλλο στούντιο και δεν την έχω ανακαλύψει να με συγχωράτε.
Στην σημερινη μου τσαρκα (Παρασκευη 13/5) την ειδα κανονικα στο Κροκεων 6 μετα τα μεσανυχτα.

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM.  ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (ΚΑΤΩ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πριν 2 βδομάδες ήταν κανονικά Περγάμου 27. Μετά της 5 είναι κλειστά όπως και σάββατο.Αν πας αύριο το πρωί λογικά θα είναι εκεί.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM.  ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (ΚΑΤΩ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!
για κοιτα και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2799358#msg2799358]εδω[/url] πριν 9 μερες... τωρα πως το βρισκεις εσυ κλειστο τον τελευταιο 1μιση μηνα  :huh:

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας που βρίσκεται μια ξανθιά νταρντάνα που δούλευε Λιοσίων 73Α, έδινε και κώλο και γενικά ήταν καλή υπηρεσία. Κάτι άκουσα για Ιάσονος 30 (Α ή Β δε ξέρω) αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο.... Ευχαριστώ

Το έχω γράψει και εδώ: γιατί ξέχασα τελείως ότι υπάρχει αυτό εδώ το θέμα  :uglystupid:

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
ξέρει κανείς κάτι για  τις παρακάτω?
νάταλι αλβανίδα από λέλας 35
λόλα ξανθιά μικροκαμωμένη από δροσοπούλου 95
χριστινα από αριστοτέλους 177 "ισπανίδα"

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ξέρει κανείς κάτι για  τις παρακάτω?
νάταλι αλβανίδα από λέλας 35
λόλα ξανθιά μικροκαμωμένη από δροσοπούλου 95
χριστινα από αριστοτέλους 177 "ισπανίδα"
Η Ναταλι εργαστηκε γα μεγαλο διαστημε μετα απο το Λελας στο Κασσανδρας 3 (πανω) για να μεταπηδησει πριν απο  κανα διμηνο περιπου στην αλυσιδα Πειραιως 193 - Κηφισου 30.
Τον τελευταιο καιρο δεν εμφανιζεται καπου.

Η Λολα (την ξανθια με τις αφελειες) ειναι τουλαχιστον 1,5 χρονο που δεν την εχει δει καποιος σε studio. Μαλλον εχει αποσυρθει.
Για την Χριστινα δεν ξερω.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μηπως ξερει κανεις που δουλευει η Ντανα,μια μελαχρινη Ρουμανα που ηταν στο Κνιδου 18 απογευματα πριν λιγο καιρο;Κανα δυο φορες που περασα ηταν η Ελενα η τρελοκαμπερω..

Επισκέπτης
Όπως έχω γράψει κι εδώ:

Πριν μερικούς μήνες δούλευε στο Φυλής40 μια Ιωάννα/Γιάννα. Κοντούλα, με ελαφρώς πεσμένο στήθος που διαφήμιζε κουλούρι αλλά δεν το 'δινε, ακάποτο στοματικό τελειωτικό.
Μετά εμφανίστηκε για λίγο καιρό στο Αχχιλέως 51 στο Μετάξι όπου έδινε και κουλούρι. Τον τελευταίο μήνα δεν την έχω πετύχει εκεί όμως.
Ξέρει κανείς που και αν δουλεύει ακόμα;
Ευχαριστώ.

Εδώ και μια κριτική

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μια Μαριάννα βυζαρου ψηλη, με εκφυλη φατσα που δουλευε εναλαξ με την μαρια στο φυλης 80 ξερετε που χαθηκε?

την ψαχνω εδω και μηνες

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν αναφερεσαι στην Μαριαννα την Βουλγαρα με τις μεγαλες βυζαρες που μετα δουλευε στο Φυλης 136 εχει αναφερθει οτι την εχει κανει για εξωτερικο..
αν καποιος ξερει κατι αλλο ας ενημερωσει..κριμα παντως γιατι ηταν τουμπανο :tits:

kds

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ενψωλοι συντροφοι.
Το σλαβικο καβλακι Ρεννατα δουλευει ακομα νυχτα στη Χωματιαννου?
Εχω αρκετο καιρο να κατηφορησω προς τη συγκεκριμενη περιοχη και λογω δουλειας και λογω των τελευταιων "εξελιξεων"......

Επισκέπτης
Kalhspera. Exei dei kaneis pouthena thn Barbora apo Fylhs?
Τρία μηνύματα όλα κι όλα και τα τρία για τη γνωστή κορασίδα... έχεις φάει κόλλημα φιλαράκι :2funny:
Είσαι τυχερός όμως, τέλη του μήνα επιστρέφει.

Α! Και γράφε ελληνικά. Με alt-shift αλλάζει συνήθως...

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα ενψωλοι συντροφοι.
Το σλαβικο καβλακι Ρεννατα δουλευει ακομα νυχτα στη Χωματιαννου?
Εχω αρκετο καιρο να κατηφορησω προς τη συγκεκριμενη περιοχη και λογω δουλειας και λογω των τελευταιων "εξελιξεων"......

Αν εννοείς τη Ρενάτα, ένα κοντούλι, μελαχρινό (με κοντό μαλλί!) Ρωσιδάκι με τρελλό σώμα-κωλαράκι και βελούδινο δέρμα, μετά βίας  το κάνεις 20 ετών, τότε είναι (σχετικά) νεο-αφιχθείσα στο Φυλής71(ισόγειο). Αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη στις υπηρεσίες της τύπε! :sunglasses:
By the way, ξέρει κανείς τι απέγινε η Μαρία η Βουλγάρα (μελαχρινή) με την άριστη πίπα, που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες από το Φυλής80?

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Τρία μηνύματα όλα κι όλα και τα τρία για τη γνωστή κορασίδα... έχεις φάει κόλλημα φιλαράκι :2funny:
Είσαι τυχερός όμως, τέλη του μήνα επιστρέφει.

Α! Και γράφε ελληνικά. Με alt-shift αλλάζει συνήθως...

Σε ποιό ντέλο της Φυλής δουλεύει αυτή η Μπάρμπαρα που θα επιστέψει τέλη του μήνα φίλτατε?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
By the way, ξέρει κανείς τι απέγινε η Μαρία η Βουλγάρα (μελαχρινή) με την άριστη πίπα, που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες από το Φυλής80?

Δουλεύει σαν Άντζη στα στούντιο της Κασσάνδρας και στο Βριλησσού 60...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom