You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παρακμιακή αναζήτηση
Μιλφ (35+), μαλλιά ως τους ώμους,
ανατολικής κατασκευής & προελεύσεως,
"Μαρία" πιθανόν το καλλιτεχνικό της,
με 3άρι πεσμένο (Ό,ΤΙ έπρεπε για ισπανικό),
μέχρι πριν κανά δίμηνο στο ΙΑΣΩΝΟΣ 31
(το υπόγειο, που άνοιξε κάποια στιγμή στον πεζόδρομο).
Μήπως έχει φανεί στα πέριξ;
Μιλφ (35+), μαλλιά ως τους ώμους,
ανατολικής κατασκευής & προελεύσεως,
"Μαρία" πιθανόν το καλλιτεχνικό της,
με 3άρι πεσμένο (Ό,ΤΙ έπρεπε για ισπανικό),
μέχρι πριν κανά δίμηνο στο ΙΑΣΩΝΟΣ 31
(το υπόγειο, που άνοιξε κάποια στιγμή στον πεζόδρομο).
Μήπως έχει φανεί στα πέριξ;
Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
H κατερινα εχει σταματησει εδω και κανα 1,5 με 2 μηνες.Μου το ειχε προαναγγειλει δεν νομιζω να επιστρεψει.
Άντε τώρα να βρούμε άλλο petite-minion νανοπούτανο! φτου ρε φούστη μου!
...μώ την κρίση μου!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ριξε μια ματια στο προγραμμα του Πειραιως 193 σημερα το βραδυ!!!Την Αφροδίτη (Κύπρια) από Βριλησσού 55/57 την θυμάστε; Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει κάπου;
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.785
- Πόντοι
- 22.915
Είσαι σίγουρος; Δεν μου μοιάζει να είναι αυτήΡιξε μια ματια στο προγραμμα του Πειραιως 193 σημερα το βραδυ!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Aυτη παντως δουλευε στο 57!!Είσαι σίγουρος; Δεν μου μοιάζει να είναι αυτή
Τωρα υπηρχε το 06 και αλλη μια Αφροδιτη Κυπρια, μια μελαχρινη πολυ ωραια αλλα αυτη ηταν στο Βριλησσου 46 και μετα εξαφανιστηκε!!!
BigJumper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 838
- Πόντοι
- 2.972
Ρε παιδιά η Βίλη που δούλευε Κασανδρας και Βριλυσσού την πήρε κανένα μάτι;Aυτη παντως δουλευε στο 57!!
Τωρα υπηρχε το 06 και αλλη μια Αφροδιτη Κυπρια, μια μελαχρινη πολυ ωραια αλλα αυτη ηταν στο Βριλησσου 46 και μετα εξαφανιστηκε!!!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.785
- Πόντοι
- 22.915
Στο 57 ήταν αυτή που λέω, αλλά δεν ήταν με πιασίματα. Αν προλάβω θα περάσω το βράδυ να δω απο κοντά. Αλλιώς αύτιοAυτη παντως δουλευε στο 57!!
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Και εγω ψαχνω την Κελλυ απο Φυλης 104 και Κων|λεως. Αν ξερει καπποιος ας πει
Και εγω ψαχνω την Κελλυ απο Φυλης 104 και Κων|λεως. Αν ξερει καπποιος ας πει
πολυ καλη περιπτωση
νομιζω εχει αναφερθει ξανα καποιος ειπε οτι εχει σολο καριερα τωρα
χωρις να ειμαι σιγουρος
η γνωμη μου οτι θα επανελθει
καλησπερα σε ολους.ειχα βρει στη διδυμου(στη κυρια ποπη
)την μαρινα με τον υπεροχο κωλο καιτο τελειο τσιμπουκι.την ρωτησα που δουλευει κ μου ειπε στην οδο βεργας απογευμα.πηγα 2 φορεσ στο βεργας 6α,6β αλλα τπτα.ξερει κανει που ειναι?επισης αν εχει δει κανει τη σοφια απο ιασωνος 1.
)την μαρινα με τον υπεροχο κωλο καιτο τελειο τσιμπουκι.την ρωτησα που δουλευει κ μου ειπε στην οδο βεργας απογευμα.πηγα 2 φορεσ στο βεργας 6α,6β αλλα τπτα.ξερει κανει που ειναι?επισης αν εχει δει κανει τη σοφια απο ιασωνος 1.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κανει πλεον καριερα σαν call girl.Και εγω ψαχνω την Κελλυ απο Φυλης 104 και Κων|λεως. Αν ξερει καπποιος ας πει
Σταματησε απο Βεργας. . . Τωρα δουλευει απογευματινη στη οδο Καλυμνου,αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα ειναι εκει.καλησπερα σε ολους.ειχα βρει στη διδυμου(στη κυρια ποπη
Επισκέπτης
Για την νταρντάνα Ρουμάνα βυζαρού γράφεις. Υπανδρεύτηκε και αποδήμησε εδώ και καιρό.Που την θυμήθηκες τώρα;μαγκες καλησπέρα και από εμένα. γνωρίζει κανείς αν δουλευει κάπου η Ευα που δούλευε στην Βριλλησου 57 αν θυμάμαι καλά το νούμερο, ξανθιά από Ρουμανία?
Έχει πολύ καιρό να θεαθεί.Πριν μήνες, η υπηρέτρια του Ιάσωνος 1Α είπε οτι σταμάτησε.αν εχει δει κανει τη σοφια απο ιασωνος 1
Μαρίνα ΦΟΛΑ - ΑΠΑΤΗ από Φώκαιας 27ισόγειο και Βέργας 6 άνω:
[move][size=16pt]ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ με όλη την σημασία της λέξης! ΜΑΚΡΥΑ!!![/size][/move]ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις