Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
αντε!τι πραματα ειναι αυτα? 5 ωρες να μου απαντησεις! :grin: μην αγχωνεσαι φιλε... no pro! ;)οποτε δεν ειναι αυτη που λεω εγω στην αλκιβιαδους. αυτη που λεω εγω την εχει παρει πουθενα το ματι σου αδερφε?
οχι,μερακλη μου..δυστυχως..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ειδικα αυτες τις μερες,δεν αξιζει να πας προς τα κει...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Ξέρει κανείς που δουλευει η Βερόνικα? Εχει δουλέψει σε πολλά, πρώτη φορά στο Βριλησσού 46..

mc92661

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ξαναέχασα τη Βίκυ...
Το Περγάμου 27Β που ήταν τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια κλειστό.

Ξέρει κανείς τίποτα;

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
παιδια ξερει κανεις τιποτα για τη μαρια τη τρελοκοτσιδου απο δυδημου????/

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν εννοεις την Εβιτα,(καστανοξανθη με μεγαλο στηθος)  εχω παρα πολυ καιρο να την δω.

super ήταν αυτή η κοπέλα...
μακάρι αν διαβάζει αυτή  (  ή άλλος που  ξέρει ) να επικοινωνήσει,έστω και  με  pm

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
γεια κ από εμενα λοιπόν ωραία ενότητα καταρχην λοιπόν ψάχνω μια κοπέλα δούλευε πριν κάνα 2 χρονια στο βριλησσού 36 ξανθιά με ωφέλειες  milf40 κ άνω  ψιλοαληθορη ελληνίδα νομίζω το όνομα is ήταν η zeta η κάπως αλλιώς δεν θυμάμαι ακριβώς αν την έχει δει κανένας πουθενά ας ενημερώσει!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
παιδια ξερει κανεις τιποτα για τη μαρια τη τρελοκοτσιδου απο δυδημου????/

Δυστυχώς τίποτε. Η κυρά Πόπη η κυκλοθυμική τσατσά, όσες φορές τη ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει πάρει ούτε τηλέφωνο. Σε μια συζήτηση που είχα και με τη μπουρουχο-Χριστίνα στην οποία κατέφυγα εις μάτην προσπαθώντας να βρω αντικαταστάτρια μου δηλωσε ευθαρσώς ότι έχει φύγει για τα καλά και ότι να μην περιμένω τις ίδιες υπηρεσίες από του λόγου της και ότι η τρελλοκοτσιδού ήταν άγιο κορίτσι και τέτοιες τρίχες... Γι αυτό το λόγο τους έριξα μαύρο και δεν θα ξαναδούν το μπλε χαρτί από μένα. Η τρελλοκοτσιδού έπαιρνε 25 και ήταν φίσκα τα δωμάτια. Και αυτές οι δυο καινούργιες μπουρούχες (στις υπηρεσίες και το φέρσιμό τους)20 και προβλέπω να βαράνει τις μύγες τις παχιές.

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Στο Αλκιβιάδου η Βικτώρια που δούλευε γιατί έχει φύγει και αυτή ήταν περίπου 30-35 χρονών.Η άλλη στο Αλκαμένους ήταν 45-50 και αυτή αγνοείται επίσης.
dose se parakalo perigrafh gia tin alkamenoys tin milf pos htan emfanisiaka kai pos til legan eyxaristo k perimeno ....

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
αν δεν ξεκινησεις να γραφεις ελληνικα, θα περιμενεις πολυ!
οκ λοιπον δεν το γνωριζα!!!!ψαχνω και εγω με τιν σειρα μου μια κοπελα που δουλευε πριν κανα 2 χρονια βριλισου 36 μιλφ 45-50 πολλη καλοστεκουμενη ψηλη ξανθια με οφελιεσ λιγο ψιλοαληθορη αλλα πολλη μουναροσ δουλευε αν θυμαμαι καλα κ αλκαμενουσ το ονομα τισ ηταν ζετα τιν θυμαται κανεισ?????

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
dose se parakalo perigrafh gia tin alkamenoys tin milf pos htan emfanisiaka kai pos til legan eyxaristo k perimeno ....
Ξανθιά,με ανοιχτόχρωμα μάτια,με πιασίματα,και βυζάρες.Τι εννοείς πως την λέγαν,Βίκυ την λέγαν δεν το είπαμε πριν;;

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
ρε παιδια απο την τρελοκοτσιδου κανενα νεο?

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
οκ λοιπον δεν το γνωριζα!!!!ψαχνω και εγω με τιν σειρα μου μια κοπελα που δουλευε πριν κανα 2 χρονια βριλισου 36 μιλφ 45-50 πολλη καλοστεκουμενη ψηλη ξανθια με οφελιεσ λιγο ψιλοαληθορη αλλα πολλη μουναροσ δουλευε αν θυμαμαι καλα κ αλκαμενουσ το ονομα τισ ηταν ζετα τιν θυμαται κανεισ?????

Άντζελα...

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
φιλε μου σε ευχαριστω για τιν απαντησει σου μπορεισ να γινεισ λιγο πιο συγκεκριμενοσ !!!!!αν λεμε τιν ιδια ?????και θελω να μαθω που θα τιν βρω ???

Πριν αρκετό καιρό εθεάθη Β36, Περγ27 ή Πιπ & Ακομ. Ψάχνοντας κ ρωτώντας. Αν βρεις κάτι post it!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom