Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nacro77

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν την ηξερα.την πηρα στη διδυμου αλλα ηταν για μια μερα μου ειπε κ οτι δουλευει στη βεργασ.εχει μικρο πεσμενο βυζι αλλα κολαρα!!!!κανει τρελο τσιμπουκι κ νομιζω οτι ειναι καστανη με κομμενα ισια τα μπροστινα μαλλια της.οντως φερνει σε γκεισα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μαγκες καλησπέρα και από εμένα. γνωρίζει κανείς αν δουλευει κάπου η Ευα που δούλευε στην Βριλλησου 57 αν θυμάμαι καλά το νούμερο, ξανθιά από Ρουμανία?
και εγω την ψαχνω αλλα παντρευτηκε λεγετε.μεγαλη καυλα η γκομενα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
αυτη δεν ειναι η γκεισσα..η γκεισσα ειναι απογευματα Καλυμνου..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και γω με την καργιολα μαρινα ειχα περασει γαμω ρε μαγκες...πως γινεται αυτο?
ειναι ξανθια ρωσιδα μιλφ με κολαρα,σωστα? τροφωνιου την ειχα παρει θυμαμαι...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Marina apo vergas.....μιλφ ξανθια ουκρανεζα,σχετικα αδυνατη....δραματικη εμπειρια...τι γκεισα μου λετε???
ισως να ειναι αλλη στη καλυμνου.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αυτη...πρωτα ηταν τροφωνιου...μαλιστα ηταν και πολυ ευγενικη...

kds

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια, τη Βουλγαρα Μαριαννα απο Φ136 με τα υπερβυζια τη χασαμε?.......

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Η Μαρίνα απο Τροφωνίου και Βέργας είναι αστέρι. Εχει κόλημα να μην 'ενοχλήσεις' τα βυζιά της, μόνο να τα πιάνεις.

και να μην 'κόβεις' τον εαυτό σου για να κάτσεις παραπάνω.. το καταλαβαίνει βέβαια..

μια φορά που τα έκανα μου την είπε, παρόλα αυτά, πάντα περνάω πολύ καλά.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η Μαρίνα απο Τροφωνίου και Βέργας είναι αστέρι. Εχει κόλημα να μην 'ενοχλήσεις' τα βυζιά της, μόνο να τα πιάνεις.

και να μην 'κόβεις' τον εαυτό σου για να κάτσεις παραπάνω.. το καταλαβαίνει βέβαια..

μια φορά που τα έκανα μου την είπε, παρόλα αυτά, πάντα περνάω πολύ καλά.

μη πιανεις εδω,μη πιανεις εκει,,,ηταν....απαιτηση τανας να σου κανει ακαποτο με το ετσι θελω και στραβωσε πιο πολυ οταν αρνηθηκα..ειχε φαει ολη την ωρα σε μαλακιες και με νευρα...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΤΕΛΑ ΕΒΕΡ.....πηρα τα λεφτα πισω μεχρι και τους μπατσους θα φερνα με τη καριολα....

Επισκέπτης
και γω με την καργιολα μαρινα ειχα περασει γαμω ρε μαγκες...πως γινεται αυτο?
ειναι ξανθια ρωσιδα μιλφ με κολαρα,σωστα? τροφωνιου την ειχα παρει θυμαμαι...
Τροφωνίου 13 κάτω εργαζόταν και άλλη Μαρίνα ξανθιά ψηλή -μεσήλικη και πλέον- με αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Ευα που δούλευε στην Βριλλησου 57 αν θυμάμαι καλά το νούμερο, ξανθιά από Ρουμανία?
Για την νταρντάνα Ρουμάνα βυζαρού γράφεις

===
Η " θεια"  Ευα η ρουμανα- απο Φρ 47 , παντρεύτηκε  και ειναι πολύ καλά , οπως επιβεβαίωσε και αγαπητή φίλη  και πρώην συνεργάτις της ... :)

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
μη πιανεις εδω,μη πιανεις εκει,,,ηταν....απαιτηση τανας να σου κανει ακαποτο με το ετσι θελω και στραβωσε πιο πολυ οταν αρνηθηκα..ειχε φαει ολη την ωρα σε μαλακιες και με νευρα...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΤΕΛΑ ΕΒΕΡ.....πηρα τα λεφτα πισω μεχρι και τους μπατσους θα φερνα με τη καριολα....

Η Μαρίνα που ξέρω εγώ ΔΕΝ κάνει ακάποτο..

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
20
Η Φωτεινη που δουλευε στην Περγαμου που βρισκεται... ξερει κανεις κατι?
Συναγωνιστη Τροφωνίου 11 πρωιν'α σύμφωνα με πληροφορίες από το site............................
Αντε και καλά γαμίσια.

Πυρφόρος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα! Μπηκα στη σελιδα μετα απο χρονια και δοκιμασα το username μου αλλα τιποτα. καποιος μου σφηριξε οτι πλεον δεν μορεις να κανεις κατι τετοιο ετσι και εγω εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο. Λοιπον επανερχομαι με κατι που με ταλαιπωρει εδω και αρκετους μηνες. Την χαμμενη τη λενε Μαρια και δουλευε στην Κολωνου στο 32α και 32β. Μαρια πιτσιρικα πολυ αδυνατη κοντουλα με ταττουαζ και απο Ρουμανια. Σε καποια φαση ρωτησα την τσατσα και μου ειπε οτι ηταν στο νοσοκομειο και μετα δεν ξαναφανηκε. Θα εκτιμουσα την βοηθεια των περπατημενων γιατι εγω προσωπικα κολλαω με πολυ λιγες τανες!  :knockinb: Λοιπον αυτα παω να κανω αναγνωριστικη στο νεο πια φορουμ!!

ρε παιδια αν ξερει κανεις τιποτε απαντηστε του ειναι φλεγον το ζητημα λεμε!  :boobies:

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.514
Πόντοι
2.285
Ρε παιδια η Ναταλι(απο κασσανδρας) που δουλευε τωρα τελευταια πειραιως 193 και κιφησου 30 που εξαφανιστηκε?ξερει κανεις?

veterin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Η Ηρα η Τατάρα ξέρουμε που έχει χαθεί??

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
γεια κ απο εμενα παιδεσ εχω ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα παμε παλι μηπωσ καποιοσ απο σασ μου απαντησει ...λοπον ψαχνω καποια οι οποια δοθλεθε βριλησου 36 πριν 2-3 χρονια ψηλη ωραιο σωμα ξανθια με οφελιεσ μακρια μαλλια λιγο ψθλοαλιθορι μιλφ 45-50 με πολλη αισθησιακη φωνη και ελληνιδα, αλλα πολλη μουναροσ μου ειχε συστηθει με το οναμα ζετα στην ποηγουμενη αναζητησει καποιοσ απο εσασ μου ειπε οτι τιν ειχε δει πριν καιρο  Περγ27 κ πιππινου με το ονομα αντζελα σασ παρακαλω καποιοσ αν ξερει κατι ασ ενημερωσει,ποθ μπορω να τιν βρω κ αν ειναι το ιδιο ατομο!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
γεια κ απο εμενα παιδεσ εχω ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα παμε παλι μηπωσ καποιοσ απο σασ μου απαντησει ...λοπον ψαχνω καποια οι οποια δοθλεθε βριλησου 36 πριν 2-3 χρονια ψηλη ωραιο σωμα ξανθια με οφελιεσ μακρια μαλλια λιγο ψθλοαλιθορι μιλφ 45-50 με πολλη αισθησιακη φωνη και ελληνιδα, αλλα πολλη μουναροσ μου ειχε συστηθει με το οναμα ζετα στην ποηγουμενη αναζητησει καποιοσ απο εσασ μου ειπε οτι τιν ειχε δει πριν καιρο  Περγ27 κ πιππινου με το ονομα αντζελα σασ παρακαλω καποιοσ αν ξερει κατι ασ ενημερωσει,ποθ μπορω να τιν βρω κ αν ειναι το ιδιο ατομο!!!!
Παρε ενα τηλ στο Ιππωνακτος 14 να δεις αμα δουλευει ακομα εκει!!!Νομιζω ειναι καθε Τεταρτη και Πεμπτη!!!
Εγω παντως τη θυμαμαι ως Αντζελα και στο 36!!!!

LeonAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις την Νικη που ηταν μεχρι 1 βδομαδα πριν σε Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος) που πηγε?
η Νικη ειναι Ρουμανα και GFE

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom