Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
μηπως θυμαται κανενας σε ποιο μπουρδελο ειχαν πιασει την πεπη τσεσμελη πριν χρονια και ειχε γινει θεμα?
καπου λιοσιων αλλα σε πιο ακριβως δεν ξερω
μηπως θυμαται κανενας σε ποιο μπουρδελο ειχαν πιασει την πεπη τσεσμελη πριν χρονια και ειχε γινει θεμα?
μια χοντρομιλφ ηταν τυπεaYTh η Ηρα να φανταστω παρειχε υπηρεσιες διδυμου?δε την ξερω καν, αλλα αποτι διαβασα την ψαχνουν πολυ καιρο τωρα..αν τη βρει κανεις λοιπον
μια χοντρομιλφ ηταν τυπε
Γιατί ρε τύπε θες ν'αφήσεις λουλούδια;μηπως θυμαται κανενας σε ποιο μπουρδελο ειχαν πιασει την πεπη τσεσμελη πριν χρονια και ειχε γινει θεμα?
Γιατί ρε τύπε θες ν'αφήσεις λουλούδια; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_264.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Σπερματοζωαρια τυπε
Μάλλον και τα δυο μαν. Λουλούδια με "αφιέρωση".Σπερματοζωαρια τυπε
κάνεις τα πράγματα πεζάμια χοντρομιλφ ηταν τυπε
λιοσιων 91 τυπεμηπως θυμαται κανενας σε ποιο μπουρδελο ειχαν πιασει την πεπη τσεσμελη πριν χρονια και ειχε γινει θεμα?
δεν το ειπα για κακο τυπεκάνεις τα πράγματα πεζά
το ξέρωδεν το ειπα για κακο τυπε
Για οποιον ενδιαφερεται , να πουμε οτι η Μιμή επανηλθε στους στιβους της ηδονης εδω και 1 μήνα περιπου και κανει καριερα στην Κρητη(και πριν πολυ καιρο Κρητη ηταν)...Μιμή αγνοείται καβλιάρη. Έφαγα τη γη (Αχιλλέως-Κωλοκυνθούς-Ιάσωνος) αλλά άφαντη.
Αχ αυτή η σουφρίτσα της... τι ωραίες αναμνήσεις...
Δεν ήταν Ρωσσίδα, ούτε ουκρανή όπως συστηνοταν...Μία πολύ ψηλή ξανθιά κοπέλα ονόματι Τάνια που ήταν ρωσίδα και δούλευε στο Φυλής 134(σε ένα από αυτά σε εκείνο το σημείο δεν είμαι σίγουρος)το 2008 Σεμπτέμβριο μήπως γνωρίζει κανείς που σε πιο ρδέλλο βρίσκεται;
ps.ξέρω,ξέρω,πολύ κάψιμο που μου ήρθε στο μυαλό μετά από 2 χρόνια αλλά ήταν η 2η φορά που πήγα με πουτάνα και η καλύτερη!
Όλοι οι αλλοι μιλαμε για την ιδια, την γνωστη μιμή...δηλαδη εννοεις τη ξανθια τη μουναρα,τη μιμη απο μπουλγκαρια που ηταν κολοκυνθους τυπε?
θες να μας τρελανεις τωρα δηλαδη?
Ρε μπας και ητανε ξανθιά τότε?ισως εχεις δικιο τυπε,εγω κολοκυνθους θυμαμαι τη μιμη ξανθια,ωραια κοπελα,απο μπουλγκαρια κι'αυτη,με βυζαρες κι'αυτη...