σωστος ο τυπος.....την βικυ την παιρνεις για το τσιμπουκι τυπε
εκει ειναι ειδικη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
ΑΓΩΝΙΩΔΗ αναζητηση κυριες και κυριοι(που λεει και η νικολουλι)για την ΒΕΡΟΝΙΚΑ εναν κοριτσαρο σωστο γενιτσαρο απο ουκρανια που δουλευε σε μπουρδελο στο βαρδαρη θεσσαλονικη,επι της οδου σαπφους 5 το καλοκαιρι με φθινοπορο του2009 και στη γωνια προμηθεως με σαπφους το χειμωνα και ανοιξη του 2009.Ηταν ψηλη καστανη μετριο στηθος με σφιχτο σωμα μαλλι ισιο ως τον ομο γυρο στα 24.με τη συγκεκριμενη κολλυσαν πολοι συναγωνιστες γι αυτο αλοστε και πηρε 3η θεση μετα απο την αφροδιτη και μια ακομα σε ψυφοφορια που εγινε σε αυτο το σαιτ για τις καλητερες που περασαν στη σαλονικα.Μου προσφερε υπηρεσιες που ουτε σε στουντια δεν κανουν ενδικτικα θα σας αναφερω οτι στριφογιριζε και βιδονοτανε πανο μου,αυτομαστιγονοτανε με το τριτο ποδι μου,εξινταεννια και σε καθε εισοδο της με ξαπλωνε και κολουσε τη μουρη της στη δικι μου για κανα διλεπτο ωσπου μια απ της 8 φορες που την επισκευτικα τη γλωσοφιλισα δεν αντεξα.
Μια φωρα επισης την ειδα τυχαια ενα πρωι,εγω ημουν εποχουμενος στο υπυρεσιακο οχυμα αυτη μπηκε σε ενα μαναβικο επι της οδου αναγενισεως,ψωνισε 3 σακουλες φρουτα και μπηκε στο σπιτι απεναντι.μου εκανε εντιπωση που δεν φορουσε γυαλια ηλιου για να μην την αναγνωριζουν,δεν της μιλησα ομως γιατι ηξερα οτι θα κολουσα περισοτερο.επισης να πω οτι καθε φορα την πυγαινοεφερναν στον οικο 2 τοιποι επιβιβασμενοι σε τζιπάρα οπως με τζιπαρα φρουρειται και η ηλεκτρα το τραβεστι επι της 26ης οκτοβριου.τι να λεμε ρε μαγκες κοσμοσυροη γινοταν καθε βραδυ στη βαρδια της.τα παντα ολα .το να τ αλλο ξερω γω.το πιθανοτερο ειναι να δουλευει σε αλλη χωρα αλλα αν καποιος υποψιαστει οτι ειδε καποια να της μιαζει ας γραψει ή εδω η πμ
Μια φωρα επισης την ειδα τυχαια ενα πρωι,εγω ημουν εποχουμενος στο υπυρεσιακο οχυμα αυτη μπηκε σε ενα μαναβικο επι της οδου αναγενισεως,ψωνισε 3 σακουλες φρουτα και μπηκε στο σπιτι απεναντι.μου εκανε εντιπωση που δεν φορουσε γυαλια ηλιου για να μην την αναγνωριζουν,δεν της μιλησα ομως γιατι ηξερα οτι θα κολουσα περισοτερο.επισης να πω οτι καθε φορα την πυγαινοεφερναν στον οικο 2 τοιποι επιβιβασμενοι σε τζιπάρα οπως με τζιπαρα φρουρειται και η ηλεκτρα το τραβεστι επι της 26ης οκτοβριου.τι να λεμε ρε μαγκες κοσμοσυροη γινοταν καθε βραδυ στη βαρδια της.τα παντα ολα .το να τ αλλο ξερω γω.το πιθανοτερο ειναι να δουλευει σε αλλη χωρα αλλα αν καποιος υποψιαστει οτι ειδε καποια να της μιαζει ας γραψει ή εδω η πμ
Επισκέπτης
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φιλε τσεκαρε λιγο εδω την απαντηση Νο #50Καλημέρα. Μήπως έχει πετύχει κανείς τη Μιλένα, βουλγάρα η οποία δουλεύει Κολοκυνθούς 38Α και 38Β?????
Φίλε το είδα ναι, και λυπάμαι.... Είσαι σίγουρος πως ήταν από τι Μιλένα? Δεν θα μου έκανε βέβαια και εντύπωση, για Κολοκυνθούς μιλάμε. Τεσπα εγώ εκεί πάντα με σκουφάκι. πάντως η μιλένα είναι πολύ καλή στο κρεβάτι για αυτό και την ψάχνω. πριν από καμιά 10 μέρες δούλευε μεταμεσονύκτια βάρδια.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ναι φιλε, απο αυτην ηταν.δεν το εχω πια. πριν κανα χρονο ειχα κολλησει και μου εφυγε σχετικα γρηγορα(10 μερες). αλλα προσοχη γενικα. ;) καλες τσαρκες.Φίλε το είδα ναι, και λυπάμαι.... Είσαι σίγουρος πως ήταν από τι Μιλένα? Δεν θα μου έκανε βέβαια και εντύπωση, για Κολοκυνθούς μιλάμε. Τεσπα εγώ εκεί πάντα με σκουφάκι. πάντως η μιλένα είναι πολύ καλή στο κρεβάτι για αυτό και την ψάχνω. πριν από καμιά 10 μέρες δούλευε μεταμεσονύκτια βάρδια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πριν κανα μηνα επαιζε σιγουρα κωλοκυνθους στην απογευματινη βαρδια τυπεΚαλημέρα. Μήπως έχει πετύχει κανείς τη Μιλένα, βουλγάρα η οποία δουλεύει Κολοκυνθούς 38Α και 38Β?????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε ωραιες περιοχες απολαμβανεις την μπυρα σου τυπεΡε παιδια, επινα χθες βραδακι (κατα τις 9) μπιριτσα στην πλ. Βικτωριας και ειδα ενα ξανθουλι με σχετικα κοντο μαλλακι, μετριο υψος και θυμιζε εμφανισιακα Σουηδεζα ή κατι παρομοιο. Πολυ ωραιο σωματακι, "πονηρο" χαμογελο, μετρια σε κιλα και επινε καφε με κοντο τυπο 55+ με βαμμενο κομοδινι μαλλι (πιθανοτατα τσατσο). Φαινοταν κοριτσι "της περιοχης". Εχει κανεις καμμια ιδεα?
εχει πολλα αξιοθεατα να δεις εκει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν κολλησε απτην μιλενα τυπεΦίλε το είδα ναι, και λυπάμαι.... Είσαι σίγουρος πως ήταν από τι Μιλένα? Δεν θα μου έκανε βέβαια και εντύπωση, για Κολοκυνθούς μιλάμε. Τεσπα εγώ εκεί πάντα με σκουφάκι. πάντως η μιλένα είναι πολύ καλή στο κρεβάτι για αυτό και την ψάχνω. πριν από καμιά 10 μέρες δούλευε μεταμεσονύκτια βάρδια.
η ελλειψη δοντιων λειτουργει ευεργετικα στην αποφυγη μολυνσεων
Καλησπέρα. Ξέρει κανένας συναγωνιστής που δουλεύει (αν δεν σταμάτησε) η Ήρα, ρωσσίδα από διδύμου 20? Η Ήρα ήταν βυζοπούλα, γεματούλα με πολύ γλυκό πρόσωπο και πάνω από όλα πολύ καλός χαρακτήρας που δεν έκλαιγες το 20ρικο. Πριν μερικούς μήνες την είχα πετύχει και Ακομινάτου 2 στο Μετάξι αλλά την έχασα. Έχει κανείς καμιά πληροφορία παιδιά? Ευχαριστώ...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ειδα πριν 3 εβδομαδες περιπου στο Μεταξουργιο, στο ιδρυμα της οδου Ακομινατου, αυτο με τις σκαλες, οπως λες και εσυ....Καλησπέρα. Ξέρει κανένας συναγωνιστής που δουλεύει (αν δεν σταμάτησε) η Ήρα, ρωσσίδα από διδύμου 20? Η Ήρα ήταν βυζοπούλα, γεματούλα με πολύ γλυκό πρόσωπο και πάνω από όλα πολύ καλός χαρακτήρας που δεν έκλαιγες το 20ρικο. Πριν μερικούς μήνες την είχα πετύχει και Ακομινάτου 2 στο Μετάξι αλλά την έχασα. Έχει κανείς καμιά πληροφορία παιδιά? Ευχαριστώ...
Σαββατο μετα τα μεσανυχτα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλησπερα...ξερει κανενας να μου πει τι απεγινε η ΕΛΕΝΗ????????
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αν εννοεις την Ελενη την Ελληνοαιγυπτια που δουλευε στο Βρ. 55, την ειδα περασμενη Κυριακη (οχι χθες) στο Βρ. 42 τριτη βαρδια. Κανει επισης καποιες βαρδιες και στο Φραντζη 47.Καλησπερα...ξερει κανενας να μου πει τι απεγινε η ΕΛΕΝΗ????????
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν εννοεις την Ελενη την Ελληνοαιγυπτια που δουλευε στο Βρ. 55, την ειδα περασμενη Κυριακη (οχι χθες) στο Βρ. 42. Κανει επισης καποιες βαρδιες καισ το Φραντζη 47.
γειά σου ρε Ινδιάνε .. ληξιάρχε των στούντιο Αττικής
όλα καλά φίλε ???
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οχι ρε φιλε...την αλλη ΕΛΕΝΗ εννοω!!!!!!!!Αν εννοεις την Ελενη την Ελληνοαιγυπτια που δουλευε στο Βρ. 55, την ειδα περασμενη Κυριακη (οχι χθες) στο Βρ. 42 τριτη βαρδια. Κανει επισης καποιες βαρδιες καισ το Φραντζη 47.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις