apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την βικυ την παιρνεις για το τσιμπουκι τυπεδινει ακόμα λοκω?θυμαμαι με κατι παραπανω τον εδινε πριν 2 χρόνια.Μαν τη κριτική δεν τη βρισκω.
εκει ειναι ειδικη
την βικυ την παιρνεις για το τσιμπουκι τυπεδινει ακόμα λοκω?θυμαμαι με κατι παραπανω τον εδινε πριν 2 χρόνια.Μαν τη κριτική δεν τη βρισκω.
μακρυ μαλλι και πρασινα ματια τυπε?Μια ΕΛΕΝΑ που δουλευε στο Παιωνίου 10 εποχη 2007,Ρωσίδα ξανθία,ψηλή,γύρω στα 27 την εχει πετύχει κανείς. Ήταν καλό τεμάχιο...!!
Βλέπω τα προγράμματα του Άρτεμις και διαπιστώνω ότι ξαναγύρισε η Λόλα !
:'( :'(Από τις φωτογραφίες έτσι φαίνεται. Η Αλίνα όμωςwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=52484.msg2014735#msg2014735] έγραψε [/url] πως είναι καινούργια.
Πρεπει να'ναι ακομα Τσεχια!!!Νομιζω δλδ!!!οποιος ξερει κατι για ντενιζα απο ρεμουνδου ας μου στειλει πμ
την ψαχνω .......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!
Aπό την Τετάρτη το απόγευμα ξαναδουλεύει στο Ρεμούνδουοποιος ξερει κατι για ντενιζα απο ρεμουνδου ας μου στειλει πμ
την ψαχνω .......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!
Αν σου πω τι θα μου δώσεις μπεουλίνι;Ξέρει κανένας που δουλευει η Ντιάνα, πολύ αδύνατη ουκρανίδα που έκανε και ακάποτη πίπα;
Παλία δούλευε μονής προδρόμου μετα είχε πάει μετάξι και τελευταία την είχα πετύχει στο 134 πανω εκανε βάρδιες εκει.
Το μάτι όχι...... ο πούτσος σίγουρααααπαιδες διαβασα για την κατερινα Αριστοτελουσ15 κ κορδικτονως που δουλεβε παλια εκει. μηΠωσ ΤΗΝ εχει παρει κανενος το ματι?
Το μάτι όχι...... ο πούτσος σίγουραααα
παιδια εχει πετυχει κανενας την μιχαελα που δουλευε φωκαιας 24? μου ειχαν πει καποιοι οτι δουλευει ακομα εκει καποιες μερες αλλα δεν την ειχα πετυχει ποτε. και οταν ρωτησα την κυρα μαρια,(την γριουλα κοντουλα τσατσα) μου ειπε οτι δουλευει περγαμου 1. αλλα ουτε εκει την βρηκα. την εχει δει κανενας πουθενα?Ρε παιδια, επινα χθες βραδακι (κατα τις 9) μπιριτσα στην πλ. Βικτωριας και ειδα ενα ξανθουλι με σχετικα κοντο μαλλακι, μετριο υψος και θυμιζε εμφανισιακα Σουηδεζα ή κατι παρομοιο. Πολυ ωραιο σωματακι, "πονηρο" χαμογελο, μετρια σε κιλα και επινε καφε με κοντο τυπο 55+ με βαμμενο κομοδινι μαλλι (πιθανοτατα τσατσο). Φαινοταν κοριτσι "της περιοχης". Εχει κανεις καμμια ιδεα?