kavvlantias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα αλανια..μια Ανκα που δουλευε στο διδ 22 και περιξ και εδινε αβερτα το κωλοτρυπιδι της ξερουμε τι απεγινε?
Η Ρια ελληνιδα απο κατεχακη 5, και μελαντιας?
ενταξει αν και δε νομιζω να επιστρεψειΚι εγώ την ψάχνω αυτή φίλε. Αν έχεις καμία πληροφορία στείλε μου pm. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ
Μία που δούλευε Μιχαήλ Βόδα και μετά Εξηκίου 18Γ ;;Η πλέον GILF.
Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακωστή,ξέρει κάποιος που δουλεύει η Βικτώρια και η Τζέσικα που δούλευαν Αγ.Πέτρου και μετέπειτα για λίγο σε στούντιο?
ΌχιΜία που δούλευε Μιχαήλ Βόδα και μετά Εξηκίου 18Γ ;;
Επειδη βαριεμαι
Μηπως γνωριζει κανεις Αννα Μαρια απο τριγγετα που εχει χαθει;
Ηταν δυνατο
Η Αννα Μαρία σταμάτησε στα μέσα του Οκτώβρη. Μάλιστα την είχα επισκεφθεί λίγες μέρες πριν σταματήσει και μου είπε ότι σταματάει για πάντα και δεν θα προχωρήσει σε κάτι άλλο (τύπου call - girl). Τώρα, όπως ανέφερες και εσύ, μπορεί μετά την πανδημία να το ξανασκεφτεί.Η Αννα Μαρια (πρωην Κασσανδρας) τα παρατησε εδω και καποιους μηνες και δεν εχει εμφανιστει σε καποιο γραφειο ή σαν ανεξαρτητη, οποτε λογικα κανει κατι αλλο.
Παντως πιστευω, χωρις να στοχοποιω τη συγκεκριμενη κοπελα, οτι οταν ολο αυτο περασει θα δουμε πολλες επιστροφες καθως πολλες δουλειες θα εχουν παει πεσει εξω...θα δειξει βεβαια!
Αυτή που ρωτάει η συναθλητής νομίζω δεν έχει σχέση με Βενεζουέλα και γενικά με την εν λόγω αλυσίδα.Στην αλυσίδα των στούντιο Θησέως 40-Θησέως 365-Πειραιώς 193-Αθηνών 318 είναι αυτή η Τζέσικα από ο,τι λένε,μία από τη Βενεζουέλα.
Για την άλλη,δεν ξέρω..
η χαρά μια μιλφ στο στούντιο Κατεχάκη νομίζω ξέρει κάνεις αν παίζει κάπου;