Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavvlantias

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα αλανια..μια Ανκα που δουλευε στο διδ 22 και περιξ και εδινε αβερτα το κωλοτρυπιδι της ξερουμε τι απεγινε?

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26
Σαμανθα από Βριλησσου 36 ξέρει κανεις που βρίσκεται;

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26
Και Αννίτα επίσης από βριλησσου επισης ψάχνω. Ευχαριστώ

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.518
Πόντοι
456
Γεια χαρα ψαχνω μια ELLY που κανει και squirting ,οποις ξερει κατι και φυσικα τηλεφωνο , ευχαριστω .

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ρε μεγάλε, εγώ τις ψάχνω όλες και δε τις βρίσκω. Δεν είναι εποχή για αναζητήσεις τώρα. Χώρια που η συγκεκριμένη πίνει χάπια για τη πίεση και έχει συχνοουρία. Μας έχει κατουρήσει όλους.

:)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι έχει γίνει το Χριστινάκι από Καζακστάν.

Πρόκειται φυσικά για το γνωστο και με εξαιρεταίο Χριστινάκι από Φυλής 69 στο πάνω. Ξέρω ότι εδώ και 2-3 χρόνια έχει σταματήσει κι έχει γυρίσει στην πατρίδα της. Μου το είχε πει άλλωστε, στο τελευταίο γαμήσι με τελείωσε δύο φορές σαν extra. Παραμονή στο δωμάτιο περίπου μισάωρο και ΝΑΙ... με έκανε να χύσω δις!

Την είχα τιμήσει άπειρες φορές, με γνώριζε πολύ καλά. Η μαλακία είναι όμως ότι ποτέ δεν τόλμησα να της ζητήσω κανένα Facebook ή κινητό ή κάτι για να κρατήσουμε επαφή, ούτε ακόμη όταν ήξερα ότι σύντομα φεύγει. Βασικά την τελευταία φορά που πήγα εκεί στο Φ69 η τσατσά απλά μου ανακοίνωσε ότι το Χριστινάκι τα βρόντηξε κάτω κι έφυγε πίσω στην χώρα της.

Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει το FB της ή Instagram (αν έχει). Αν ναι, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου τα στείλει μέσω pm!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακωστή,ξέρει κάποιος που δουλεύει η Βικτώρια και η Τζέσικα που δούλευαν Αγ.Πέτρου και μετέπειτα για λίγο σε στούντιο?

Στην αλυσίδα των στούντιο Θησέως 40-Θησέως 365-Πειραιώς 193-Αθηνών 318 είναι αυτή η Τζέσικα από ο,τι λένε,μία από τη Βενεζουέλα.

Για την άλλη,δεν ξέρω..

varieme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Κριτικές
10
Like
356
Πόντοι
290
Επειδη βαριεμαι
Μηπως γνωριζει κανεις Αννα Μαρια απο τριγγετα που εχει χαθει;
Ηταν δυνατο

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Επειδη βαριεμαι
Μηπως γνωριζει κανεις Αννα Μαρια απο τριγγετα που εχει χαθει;
Ηταν δυνατο

Η Αννα Μαρια (πρωην Κασσανδρας) τα παρατησε εδω και καποιους μηνες και δεν εχει εμφανιστει σε καποιο γραφειο ή σαν ανεξαρτητη, οποτε λογικα κανει κατι αλλο.

Παντως πιστευω, χωρις να στοχοποιω τη συγκεκριμενη κοπελα, οτι οταν ολο αυτο περασει θα δουμε πολλες επιστροφες καθως πολλες δουλειες θα εχουν παει πεσει εξω...θα δειξει βεβαια!

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
Πριν από χρόνια δούλευε Διδύμου δίπλα από το 27 (έχει κλείσει) και μέχρι πρόσφατα Δροσοπούλου (Πατήσια) σε δικό της χώρο.Το έχω ξαναγράψει.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Η Αννα Μαρια (πρωην Κασσανδρας) τα παρατησε εδω και καποιους μηνες και δεν εχει εμφανιστει σε καποιο γραφειο ή σαν ανεξαρτητη, οποτε λογικα κανει κατι αλλο.

Παντως πιστευω, χωρις να στοχοποιω τη συγκεκριμενη κοπελα, οτι οταν ολο αυτο περασει θα δουμε πολλες επιστροφες καθως πολλες δουλειες θα εχουν παει πεσει εξω...θα δειξει βεβαια!
Η Αννα Μαρία σταμάτησε στα μέσα του Οκτώβρη. Μάλιστα την είχα επισκεφθεί λίγες μέρες πριν σταματήσει και μου είπε ότι σταματάει για πάντα και δεν θα προχωρήσει σε κάτι άλλο (τύπου call - girl). Τώρα, όπως ανέφερες και εσύ, μπορεί μετά την πανδημία να το ξανασκεφτεί.

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Στην αλυσίδα των στούντιο Θησέως 40-Θησέως 365-Πειραιώς 193-Αθηνών 318 είναι αυτή η Τζέσικα από ο,τι λένε,μία από τη Βενεζουέλα.

Για την άλλη,δεν ξέρω..
Αυτή που ρωτάει η συναθλητής νομίζω δεν έχει σχέση με Βενεζουέλα και γενικά με την εν λόγω αλυσίδα.

η χαρά μια μιλφ στο στούντιο Κατεχάκη νομίζω ξέρει κάνεις αν παίζει κάπου;

έχει σταματήσει αυτή χρόνια τωρα.Νομιζω μια μιλφ με περιφέρεια και βυζιά.την είχα γαμησει πριν καμιά δεκαριά χρόνια.

titsglazer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2017
Like
136
Πόντοι
0
Μάγκες είχα σταμπάρει το τορπιλοφόρο Κρύσταλ από Dream Place αλλά πάει καιρός (και πριν το κλείσιμο δηλαδή) που το όνομα της (και κυρίως οι βυζάρες της  :tits:) δεν εμφανίζονταν στο πρόγραμμα. Ξέρει κανείς κάτι?

KONSTANTINOS FRAGOULIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
287
Πόντοι
280
φίλε μου η τύπισσα δεν αξίζει πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά της την είχα πάρει το χειμώνα και ήταν ορισμός του κομοδίνου μόνο στην εμφάνισή της στηρίζεται αλλά έχει φτάσει τα 40 κι έχει ψιλοσπάσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom