karapoutsoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα σε ολους εχουμε κανα νεο για την τατιανα ιασονος 2β
Η συγκεκριμένη σύμφωνα με την τσατσά βρέθηκε από σπόντα στο κουρμπέτι και τερμάτισε την καριέρα της φεύγοντας για Ουκρανία. Εγώ που την ρώτησα τελευταία φορά που την πήρα αν θα ξαναγυρίσει μου είπε πως πρέπει να πάει στην οικογένεια της γιατί της έχει λείψει χωρίς να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει. Θα δούμε αν ισχύει αυτό που είπε η τσατσά ή αν το εύκολο χρήμα την φέρει πίσωκαλημερα σε ολους εχουμε κανα νεο για την τατιανα ιασονος 2β
Σιγουρα μιλατε για διαφορετικες. Οσον αφορα τη Λανα του βεργας συμφωνω ηταν γυναικαραΚαλησπέρα συναγωνιστή. Ειχε δουλεψει και στο Βεργας 3 κατω??
Αν λέμε την ίδια και σύμφωνα έτσι που την περιγράφεις, μιλάμε για μια ναυαρχίδα. Είχε σχετικά μικρά στήθη και δε μιλουσε ελληνικά.Έχω ρωτήσει στο Βέργας 2-3 φορές και μου έχουν πει πως αυτή η γυναικάρα έφυγε για τη χώρα της και δεν ξαναγύρισε.
Ξέρει κάνεις κάτι για μια Χριστίνα ξανθιά petit από Φυλής 61 και παλιότερα Ιάσωνος 31; Δουλεύει κάπου;
Που την θυμήθηκες...Καλησπερα παίδες,υπαρχει περιπτωση να προσφερει ακομη υπηρεσιες η Νατασσα η πεταλουδα? Αν γνωριζει κάποιος.
Γνωρίζει κάποιος για Καίτη που δούλευε στο πιπινου 118 αν εμφανίζεται πουθενα;;
Απο τις αγαπημενες απλα θα ηθελα να ξερω που βρισκεται φιλε.Που την θυμήθηκες...
Λες για την αλβανίδα με τις μουνοΧΕΙΛΑΡΕΣ ε;Το ξεθάβω, γνωρίζουμε κάτι για αυτή την κοπέλα τη Χριστίνα ή Νείντα;
Λες για την αλβανίδα με τις μουνοΧΕΙΛΑΡΕΣ ε;