KONSTANTINOS FRAGOULIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
. ναι σε αυτήν ´´ Σέρβα ´´ ξανθιά με μεγάλα βυζια και στο σαιτ του dreamplace ητανε με φωτο τυπου κοριτσι playboy
. ναι σε αυτήν ´´ Σέρβα ´´ ξανθιά με μεγάλα βυζια και στο σαιτ του dreamplace ητανε με φωτο τυπου κοριτσι playboy
Η Ιβοννη απο Ιωαννινων 5 ξερει κανεις κατι??
Η Άννα που είχα πάει μαζί της το Νοέμβριο, μου είχε πει πως η Ιβονη θα γυρνούσε κοντά ή μετά τα Χριστούγεννα, αλλά.. Μάλλον θα αργήσει η έχει σταματήσει.
φίλε μου η τύπισσα δεν αξίζει πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά της την είχα πάρει το χειμώνα και ήταν ορισμός του κομοδίνου μόνο στην εμφάνισή της στηρίζεται αλλά έχει φτάσει τα 40 κι έχει ψιλοσπάσει
Παίζει να την έχω δει ένα βραδάκι.φίλε μου η τύπισσα δεν αξίζει πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά της την είχα πάρει το χειμώνα και ήταν ορισμός του κομοδίνου μόνο στην εμφάνισή της στηρίζεται αλλά έχει φτάσει τα 40 κι έχει ψιλοσπάσει
. Στα ίδια κυβικά είναι η Σάσα και η Μικαέλα από στούντιο Τριγγέτα καλές περιπτώσεις. Είναι και οι δύο ξανθές άνω των 30 με ωραίο γεμάτο βυζί και κανονικό σώμα. Αλλίως αν θες κάτι ακόμα πιο πορνοδιαστροφικό αλλά σε μελαχρινό τότε θα πας σε Λίλυ με τα τατού που είναι επίσης dreamplace.Χμμ οκ, εφ' όσον λογικά τα γούστα μας είναι κοντά, έχεις καμιά αντιπρόταση ίδιων "κυβικών"?
. Στα ίδια κυβικά είναι η Σάσα και η Μικαέλα από στούντιο Τριγγέτα καλές περιπτώσεις. Είναι και οι δύο ξανθές άνω των 30 με ωραίο γεμάτο βυζί και κανονικό σώμα. Αλλίως αν θες κάτι ακόμα πιο πορνοδιαστροφικό αλλά σε μελαχρινό τότε θα πας σε Λίλυ με τα τατού που είναι επίσης dreamplace.
. Ναι και ο Ετο της Μπαρτσελόνα ήταν 25 για 10 χρόνια συνεχόμεναΗ Μικαέλα είναι 26-27 σύμφωνα με το site.
Στη χώρα της είναι κλειστά τα σύνοραΚαλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε η Γιάννα η Αλβανίδα που δούλευε Τροφωνίου τα βράδια και έδινε αδιαμαρτύρητα κώλο?? Η τσατσά μου είχε πει πως έφυγε για Αλβανία. Γνωρίζει κανείς αν ξαναγύρισε στο Λειτούργημα?