ξεχασε την αυτη.Εκανε την μπαζα της και γυρισε στα παιδακια της.Δεν θα την ξαναδουμε
δούλευε πριν την καραντίνα στα μαγαζιά Λιοσίων 73 κ Σπύρου ΠάτσηΓνωρίζει κάποιος για Καίτη που δούλευε στο πιπινου 118 αν εμφανίζεται πουθενα;;
ξεχασε την αυτη.Εκανε την μπαζα της και γυρισε στα παιδακια της.Δεν θα την ξαναδουμε
δούλευε πριν την καραντίνα στα μαγαζιά Λιοσίων 73 κ Σπύρου ΠάτσηΓνωρίζει κάποιος για Καίτη που δούλευε στο πιπινου 118 αν εμφανίζεται πουθενα;;
Μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της αναστασιας απο βεργας 2?
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Στη Γερμανοαλυσιδα των srudio δούλευε μια Τζοβάνα. Δήλωνε απο Ιταλία. Εχει σταματησει μήνες.
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε??
Ευχαριστω εκ των προτέρων
κατουρανε τα πακια τυπε οπως παντα.ξερει κανεις φυλης τι γινετε ;
Προφανώς στη Χριστίνα την Καζακστανή από το Φυλής 71 αναφέρεσαι... Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και χρόνια...θυμαμαι μια καζακστανη αχχ τι ωρεες εποχες αλλα μολις μπηκε για τα καλα η κριση εφυγε
Μου είχε πει εμένα προσωπικά πως θα σταμάταγε μάλιστα α πήγα την τελευαταια μέρα να την δω αποχαιρετιστήκαμε ήταν πολύ τρυφερή αλλά και άγρια , γινόταν και έκφυλη και ντροπαλή , και ναζιάρα , γατούλα αλλά και πόρνσταρ !! Να είναι καλά όπου και αν είναι !!!!Προφανώς στη Χριστίνα την Καζακστανή από το Φυλής 71 αναφέρεσαι... Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και χρόνια...
Προφανώς στη Χριστίνα την Καζακστανή από το Φυλής 71 αναφέρεσαι... Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και χρόνια...