You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Σταμάτησε δυστυχώςΓια Λίζα από φιλλιπιδου ξέρουμε τίποτα?
Σταμάτησε δυστυχώς
Το ξέρω αδερφέ λέω μήπως πήγε σε κανα στούντιο η έγινε τίποτα κολλ γκερλ
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Όχι δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για στούντιο ή κάτι παρεμφερές
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 206
Παίδες γνωρίζουμε που μπορεί να βρίσκεται ένα Skinny μωράκι αν δεν κάνω λάθος την λένε Σάρα κ ήταν στο ιασωνος 10 όροφος
Υπερβολικά αδύνατη με αφανε μαλλί
Υπερβολικά αδύνατη με αφανε μαλλί
Ευχαριστω φιλε!!Εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει στην Αχαρνών 85.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
εκεί εργαζόταν η Εβελίνα με τσατσα την υπηρεσία με τα γυαλάκια !! Ξέρουμε που εργαζετε τώρα η Εβελίνα ;Εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει στην Αχαρνών 85.
Giannis6789
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας !!! Ξέρουμε τίποτα για την γνωστή Ναταλυ ξανθιά μιλφ από Θεσσαλονίκης 81 και μετά Κηφισου 60-30 ;
mr-billyboy1988
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα φιλοι μου.γνωριζει κανεις για την ελενη που εργαζοταν στην αλκιβιαδου?ευχαριστω για την οποια πληροφορια.
clockwork alex
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερουμε κατι για Πατριτσια απο αλκιβιαδου?
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα. Γνωριζουμε αν εχει μεταφερθει πουθενα η Ναταλι απο Αχιλλεως 48 και μαραθωνος???
Ο οικος τις τελευταιες μερες ειναι κλειστος.
Ο οικος τις τελευταιες μερες ειναι κλειστος.
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.530
Ρε μάγκες η θεία Όλγα που αν δεν κάνω λάθος έδρευε Μιχαλακοπούλου και κάποια φεγγάρια και στη γωνία 3ης Σεπτεμβρίου (οίκος Ντιανας γκολφ) με το νεσεσερ με τα καλουδια (δονητες, τζελ, μαντηλάκια κ.λ.π) είναι ακόμη εκεί έξω πουθενά η πήρε σύνταξη??
τελικα ρε πορνολαγνοι εχει κανεις καμμια πληροφορια για το γκιλφονι ετουτο?
τελικα ρε πορνολαγνοι εχει κανεις καμμια πληροφορια για το γκιλφονι ετουτο?
Καλησπέρα και καλή χρονιά παίδες, μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για την γνωστή ξανθιά, αδύνατη και δυνατή στο ελεύθερο τσιμπούκι Εύα από το μπουρδέλο στην Κωνσταντινουπόλεως;
Επίσης, αναζητώ και μια ξανθιά, γεματουλα Ρουμάνα ονόματι Κάρλα (σλόγκαν της, "είμαι η Κάρλα και είμαι καύλα") με μεγάλη σταδιοδρομία σε οίκους και οικονομικά στουντιάκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Επίσης, αναζητώ και μια ξανθιά, γεματουλα Ρουμάνα ονόματι Κάρλα (σλόγκαν της, "είμαι η Κάρλα και είμαι καύλα") με μεγάλη σταδιοδρομία σε οίκους και οικονομικά στουντιάκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα όσον αφορά για την Εύα αξέχαστη αδυνατουλα κοπέλα που γαμω τα τυπακια είχε δουλέψει και για ένα φεγγάρι στα στούντιο των Γερμανών.Τελαυταια πληροφορία από τους εξωθεσμικους συναγωνιστές είναι ότι έχει φύγει εκτός ΕλλάδαςΚαλησπέρα και καλή χρονιά παίδες, μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για την γνωστή ξανθιά, αδύνατη και δυνατή στο ελεύθερο τσιμπούκι Εύα από το μπουρδέλο στην Κωνσταντινουπόλεως;
Όσο για την Κάρλα δουλεύει περιοδικά κατά διαστήματα μπορεί πάλι να την ξαναδούμε κάπου πάντως αυτή την περίοδο δεν δουλεύει απ'οσο γνωρίζουμε
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Φίλε την ψάχνουμε και περιμένουμε να επιστρέψει μιλάμε για την Μελαχρινή τον δυναμίτη άντε να γυρίσει να δούμε άσπρη μέρα στο μαγαζί αυτό.Καλημερες η Αννα απο Πιππινου 118 θα εμαφανισθει ξανα την εχουμε δει αλλου;; ειχε πει η τσατσα οτι θα ξαναδουλεψει μετα τα Χριστουγεννα αλλα ....
Έχουμε κινητοποιήσει τον μηχανισμό των εξωθεσμικων αγωνιστών σε διάφορες περιοχές της χώρας αλλά Τζιφός ούτε Πελοπόννησο ούτε βόρεια Ελλάδα την έχουν δει αναμονή φίλε αναμονη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις