You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Καλησπέρα Συναγωνιστές ...Μήπως έχουμε καμία πληροφορία για Μιράντα μαυρούλα χοντρή απο Εξηκίου 18 ?
Ποια ήταν αυτή ρε; Υπήρχε μαυρούλα στο Εξηκίου 18; Μήπως κάθησε για λίγο και δεν την πέτυχα;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Καλησπέρα στην παρέα μηπως ξερει καποιος που πήγε η Λίζα από Φειδιππίδου
Από Φιλιππίδου μάλλον θες να πεις
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
αν λες για την γνωστή από κωλ.15 :'( :'( :'( πριν φύγει 3/1 τελευταία φορά που την είδα κάτι μου είπε για Γερμανία είχε ξαναπάει μου είπε όταν είχε λείψει κοντά ένα χρόνο αν θυμάσαι , εντωμεταξη κάθε φορά που φεύγει μου λέει (προσπαθεί να μην ξαναέρθει ) αλλά όπου και να πάει ξαναγυρνάει ,ειδωμεν αν της τελειώσουν τα λεφτά ελπίζω να γυρίσει όλοι εξαρτημένοι είμαστε τέτοιο πλάσμα δεν το ξαναβρίσκουμεΚανα νεο απο Ντορινακι εχουμε ????
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.061
- Πόντοι
- 5.845
Συνεχιζει να εμφανιζεται στα ιδια μαγαζια φιλε μου, αλλα με καποιες μακροχρονες διακοπες. Μεχρι τις γιορτες δουλευε καθημερινα στη πρωϊνη(μονο) βαρδια στα μαγαζια του Ομιλου. Φυσικα δεν ειναι πλεον το πιπινι που θυμασαι, αλλα παραμενει μια πολυ ομορφη γυναικα
ΜΠΑΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα η κλεοπατρα από λιοσιων 73 εχει φυγη ξεροπυμε αμα σταματησε η αν πηγε αλλου
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Nτανα απο Κολωνου 45, την εχει δει κανεις σε αλλο μαγαζι;
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 749
- Πόντοι
- 326
δεν θα πω για χαμενη ιεροδουλη αλλα για χαμενο call girl
ειδα τυχαια ενα που εχω παρει κοντα στις 3 φορες πριν 3-4χρονια ,να δουλευει σε μαγαζι με ρουχα .
να της πω κατι για να ξαναβρεθουμε ? ή να της στειλω κατι αν την βρω στα σοσιαλ?
ειδα τυχαια ενα που εχω παρει κοντα στις 3 φορες πριν 3-4χρονια ,να δουλευει σε μαγαζι με ρουχα .
να της πω κατι για να ξαναβρεθουμε ? ή να της στειλω κατι αν την βρω στα σοσιαλ?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
δεν θα πω για χαμενη ιεροδουλη αλλα για χαμενο call girl
Πίστεψέ με ό,τι κι αν κάνεις δε νομίζω να ανταποκριθεί. Στείλ' της αν τη βρεις στα social, επ' ουδενί πάντως να μην την πλησιάσεις και της πεις καμιά μαλακία στο νέο χώρο εργασίας της!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις