Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Όχι δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για στούντιο ή κάτι παρεμφερές
Ευχαριστω φιλε!!Εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει στην Αχαρνών 85.
εκεί εργαζόταν η Εβελίνα με τσατσα την υπηρεσία με τα γυαλάκια !! Ξέρουμε που εργαζετε τώρα η Εβελίνα ;Εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει στην Αχαρνών 85.
Καλημέρα όσον αφορά για την Εύα αξέχαστη αδυνατουλα κοπέλα που γαμω τα τυπακια είχε δουλέψει και για ένα φεγγάρι στα στούντιο των Γερμανών.Τελαυταια πληροφορία από τους εξωθεσμικους συναγωνιστές είναι ότι έχει φύγει εκτός ΕλλάδαςΚαλησπέρα και καλή χρονιά παίδες, μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για την γνωστή ξανθιά, αδύνατη και δυνατή στο ελεύθερο τσιμπούκι Εύα από το μπουρδέλο στην Κωνσταντινουπόλεως;
Επίσης, αναζητώ και μια ξανθιά, γεματουλα Ρουμάνα ονόματι Κάρλα (σλόγκαν της, "είμαι η Κάρλα και είμαι καύλα") με μεγάλη σταδιοδρομία σε οίκους και οικονομικά στουντιάκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Φίλε την ψάχνουμε και περιμένουμε να επιστρέψει μιλάμε για την Μελαχρινή τον δυναμίτη άντε να γυρίσει να δούμε άσπρη μέρα στο μαγαζί αυτό.Καλημερες η Αννα απο Πιππινου 118 θα εμαφανισθει ξανα την εχουμε δει αλλου;; ειχε πει η τσατσα οτι θα ξαναδουλεψει μετα τα Χριστουγεννα αλλα ....
Επαρχία φίλε, Καλαμάτα, Βόλος σαν ΔανάηΚαλησπέρα!Εμμανουελα από Αθηνών 343 και Τατοΐου 71 ξέρουμε τίποτα;;;την έχω χάσει καιρό από τα στούντιο...