Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Νομίζω ότι την Τατιάνα είδα στο Διδυμου 27 πριν περιπου ένα μήνα.
Ισχύει
Σ' ευχαριστώ πολύ, θα πάω να τσεκάρω.... Θυμάσαι βάρδια;
Πρωινή
Νομίζω ότι την Τατιάνα είδα στο Διδυμου 27 πριν περιπου ένα μήνα.
Σ' ευχαριστώ πολύ, θα πάω να τσεκάρω.... Θυμάσαι βάρδια;
Αν επιστρέψη θα πάω άστο μια φορά , θα είναι καυλοτικο να πάω με μια μανούλα πλέον !!οπου να΄ναι γενναει αυτη τυπε...
Αν επιστρέψη θα πάω άστο μια φορά , θα είναι καυλοτικο να πάω με μια μανούλα πλέον !!
Χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως έχει βρει κανείς σε άλλο σπιτάκι ή studio τη Μαρία που δούλευε στο Φυλής 200 πριν 3-4 χρόνια (καρεδάκι λεπτόύλα κλπ);
Η Παολα δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Κολωνου 53Καλησπέρα,
μήπως γνωρίζει κανείς:
Όλγα απο Κολωνού 30β, λεπτή ρουμάνα
Πάολα bbw από Μ. Αλεξάνδρου 28Α
Αντριάνα μικρή ρουμάνα μάυρα μαλλιά από Ιάσωνος 20?
Εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει στην Αχαρνών 85.Η Ιρις απο Ιωανιννων 5 ξερει κανεις που πηγε μαγκες?
Πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει την Ελβίρα με την οποία συνεργαζόταν για κάποια εποχή αλλά δεν ήξερε κάτι συγκεκριμένο.Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Την Μαρία ξανθιά με δικό της χώρο κάπου στο Γκάζι Κωνσταντινουπολεως σε μια γωνιακή πολυκατοικία στον 1ο όροφο ξέρει κανείς που μπορώ να την βρω.
Καλησπερα και Καλη Χρονια στους απανταχου μπουρδελιαρηδες!
Ρε μαγκες πριν απο καποιους μηνες στο ρδελο Φ86Α αν θυμαμαι καλα ηταν ενα τουμπανο κοκκινομαλλικο με βυζαρες και tattoo ονοματι Βερονικα.. Ξερουμε τι εχει απογινει αυτη η καυλα? εχω επισκεφθει τον τελευταιο καιρο καναδυο φορες το συγκεκριμενο σπιτακι αλλα τζιφος!
Να σαι καλα φιλε.. θα τη ριξω τη ματια μου.. Καλη Χρονια!
Η Σίντι από Βριλησσού 46 ξέρει κανείς που είναι; Ξανθιά Πολωνέζα με μεγάλα βυζιά.
Δεν έχει εμφανιστεί κάπου.βρηκε κανεις την Μαιρη απο αχαρνων 85 ?