Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η Μαρια με κωλαρα απο φυλης 69 β και με διδυμου 22 ξερεις κανεις που βρισκεται?
Δουλεύει (ή τουλάχιστον δούλευε μέχρι πρόσφατα που ήξερα) εκτός Αθήνας.
Η Μαρια με κωλαρα απο φυλης 69 β και με διδυμου 22 ξερεις κανεις που βρισκεται?
Τεράστια ανάγκη όχι,θα ζήσω και χωρίς αυτή.Γιά ρομαντισμό δεν γνωρίζω,απλά η κοπέλα ήταν vfm...Την εχεις τεραστια αναγκη ε μυστη μου;
Προσφατα εμαθα απο φιλο οτι ειναι εξαιρετικα ρομαντικη κοπελα!
Έιχε ρεπο χτες και σήμερα απο αυριο λογικα θα ειναι εκει πάντως τον Ιούλιο θα φυγει. Στη θέση της ισόγειο Ιασωνος2 είναι ή Μαργαρίτα ξανθιά μιλφ που δούλευε παλιά Αχαρνων85.Από εμφάνιση πάντως ή Λύδια ήταν μέτρια anal κατάσταση τρίχες στα μπουτια και μουστάκι τίμια και φιλότιμη στο δωμάτιο όμως εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της όταν είχε πρώτο έρθει Περγαμου1 όροφο δυστυχώς όμως όταν την πήρα πριν κάνα δίμηνο Ιασωνος2 δεν είχε την ίδια απόδοση και το χειρότερο άσχημη μυρωδιά σαν ληγμένο Rio mare απ το Μούνι της.Τώρα για ρομαντισμό δεν γνωρίζω διόλου απίθανο όμως για να προσελκύσει πελατείαΓνωρίζουμε κάτι γιά τη Λύντια,μιλφ από Ιάσονος 2,όροφος?
Ρε μπαγάσα όλα τα ξέρεις τελικά!!!!Προσκυνώ!!!!
Ξέρεις πότε προβλέπεται να γυρίσει η Αννούλα;
Η Αννούλα από Διδύμου 18α εκτός απροόπτου επιστρέφει ως τα τέλη αυτής της εβδομάδας.
Το ονειρο σου ηταν να γινεις νταβατζης;;;;;;
Ναι.Αφού έχω τελειώσει και σχολή.
:S :S μπλιαξ...και το χειρότερο άσχημη μυρωδιά σαν ληγμένο Rio mare απ το Μούνι της
Ειναι αρκετος καιρος που δεν την εχω δει σε καποιο μαγαζι.παιδια ξερει κανεις που εχει χαθει η εμμανουελα ...μιλφ ξανθο...δουλευε βουλιαγμενης 83(το στουντιο εκλεισε) και την ειχα πετυχει και δροσοπουλου 95 ! τα φωτα σας !
Ειναι αρκετος καιρος που δεν την εχω δει σε καποιο μαγαζι.
Τελευταιες εμφανισεις της, στο Βριλησου 46 και στο Βουρβαχη 19/Η.Ηλιου 82 σαν Μαργαριτα.
Σωστα.και καποιεs εμφανισειs απο Σερβιων 26 πριν μηνεs ομωs,,,, βεβαιωs βεβαιωs .........
Σωστα.
Και στο βριλησσου 55, Αθανασιας 3 και αλλα ακομα, που δεν μου ερχονται στο μυαλο αυτη την στιγμη.
Γεγονος ειναι/ηταν οτι ενω στο service της ειναι πολυ καλη, η ιδιεταιροτητα του χαρακτηρα της την εχει κανει να μην εχει "ριζωσει" σε κάποιο μαγαζι, ενω θα μπορουσε να γινει "δυνατο ονομα"