Η πλάκα είναι ότι για αυτήν πήγαινα στον όροφο τα πρωινά,και όντως ήταν καλή,ώσπου έπεσα στο Καζακστάν...Την θυμαμε τυπε...εκ;νε πολυ καλο τσιμπουκι...και απλο προγραμμα...αλλα σε τελειονε ευκολα ηταν καλη αν και απλο....εφυγε εφνιδιος...της τελευταιες φορες την απαξιοσα και δεν περασα...φανηκε να στραβονη...εκανε και αρνητικα σχολια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η ιρα η ταταρα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα και που?
ermafroditos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η Σάσα απο Θεσσαλονικης 96 "Sweet angels" ξέρει κανείς που είναι??? ευχαριστώ
Επισκέπτης
Απ οτι εχω μαθει εχει σταματησει απο τα στουντιο και πλεον δεχεται πελατες σε δικο της χωρο. Λεπτομερειες δεν γνωριζωΗ ιρα η ταταρα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα και που?
Επισκέπτης
Εσυ λογικα εννοεις την ξανθια με το κοντο αγορε μαλλι. Αυτη συνεχιζει και εργαζεται κανονικα στο διδυμου 16 καθως και αλκαμενους 113Ναι μάλλον άλλη Σύλβια εννοείς εσύ!
Επισκέπτης
Περασα απο κει 3 φορες και δεν την πετυχα. Ισως να ημουν ατυχος η ισως να σταματησε να κανει πιατσα εκει. Αν μαθει κανεις τιποτα ας ενημερωσει παρακαλω.Μέχρι πριν από λίγο διάστημα δούλευε στην πιάτσα του Κηφισού κοντά στα ΚΤΕΛ.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Περασα απο κει 3 φορες και δεν την πετυχα. Ισως να ημουν ατυχος η ισως να σταματησε να κανει πιατσα εκει. Αν μαθει κανεις τιποτα ας ενημερωσει παρακαλω.
Την Τετάρτη το βράδυ εκεί ήταν και απ'ότι μου είπε δουλεύει ως τη 1:30.
Επισκέπτης
Τι γκαντεμης ειμαι Θενξ φιλοςΤην Τετάρτη το βράδυ εκεί ήταν και απ'ότι μου είπε δουλεύει ως τη 1:30.
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Ξερουμε κατι για την Ξενια ,μελαχροινο τρελλο μωρο απο Φωκαιας θυμαμαι πριν κατι μηνες
Επισκέπτης
Την ειδα πριν λιγες μερες στο φοκαιας17 πανω νομιζω απογευμαΞερουμε κατι για την Ξενια ,μελαχροινο τρελλο μωρο απο Φωκαιας θυμαμαι πριν κατι μηνες
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Περασα απο κει 3 φορες και δεν την πετυχα. Ισως να ημουν ατυχος η ισως να σταματησε να κανει πιατσα εκει. Αν μαθει κανεις τιποτα ας ενημερωσει παρακαλω.
Η γνωστή Σύλβια,εκτός από την πιάτσα των ΚΤΕΛ,δουλεύει πλέον ξανά τα πρωινά στο Διδύμου 18α.
μηπως ξερει κανεις που ειναι η Σακιρα απο φυλης 59?
varethikatisfoles
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι θα γινει με την εστελ γαμω ..θα επιστρεψει? την εχω μεγαλη αναγκη
starlet1987
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα. Μηπως ξερει κανενας συναγωνιστης που μπορω να βρω τη Καιτη-Κατια απο Ρεμουνδου 21 πανω? Ευχαριστω
φιλε μου δεν ξερω για σενα,αλλα εγω περνουσα γαμω με την τυπισα.Λοιπον μηπως ξερει κανεις κατι για Σακιρα απο φυλης 59?Ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις