Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ξερει κανεις που δουλευει η κατερινα κρητικια από αλκιβιαδου?
Ξερει κανεις που δουλευει η κατερινα κρητικια από αλκιβιαδου?
ρε τυπε που την ξεθαψες την σακιραφιλε μου δεν ξερω για σενα,αλλα εγω περνουσα γαμω με την τυπισα.Λοιπον μηπως ξερει κανεις κατι για Σακιρα απο φυλης 59?Ευχαριστω
Η ιρα η ταταρα ξερει κανεις αν δουλευει ακομα και που?
Καλησπέρα παιδιά πολύ ζέστη έξω και μόλις έκανα διάλειμμα στη δουλειά μήπως θυμάται κανείς μια πολύ καλή κοπελίτσα ήπια αγνή παρουσία στο βλέμμα που δούλευε μαζί με την κατριν μουναρα στο φυλης71 οροφος Μαρίνα την έλεγαν κοντουλα με σπαστό μαλλι.Αν την πετύχει κανείς σε κανα μαγαζί ας ενημερωσει ευχάριστω.Επισης ή αναζήτηση και προσμονή για την ξανθιά μιλφ Νάταλι με τελευταία μαγαζιά αναφοράς Διδυμου16,Αχαρνων85 θα είναι διαρκής καλό μεσημέρι
η αλεξανδρα απο παιωνιου 47 δουλευει ακομα??
Φίλε Αόρατε η Μαρίνα (που όταν σταμάτησε να δουλεύει στο Φυλής 71 με την μουναροΚατρίν άλλαξε το όνομά της σε Ιζαμπέλα) δούλευε στο Αγ.Πέτρου 7.
Βέβαια το συγκεκριμένο μαγαζί το τελευταίο διάστημα μία είναι ανοικτό-δέκα είναι κλειστό.
Επίσης πριν από λίγο διάστημα κάποιο παιδί είχε αναφέρει ότι την είχε πετύχει στο Φυλής 200-αυτά τα δύο μαγαζιά ψιλοσυνεργάζονται.
Όσο για την ξανθιά Ναταλί (ύστερα από τόσο καιρό)ακόμη δεν την έχω πετύχει κάπου.
εγω την είχα δει μεταμεσονύχτια στο Φυλής 200
Τώρα θυμήθηκα μια φορά που είχα πάει να την γαμήσω μεσημέρι...και μου λέει:Aκομα κλαιω τα βραδια νοσταλγοντας τις ακρως ρομαντικες συνουσιες μας
Τύπε έχεις άλλοθι για την χθεσινοβραδυνή σου απουσία στη διάρκεια της οποίας είχαμε πλήθος υποπτων περιστατικών με βανάκια;
Προβλέπεται να πάρει φωτιά το θρεντ από Δευτέρα που θα την κοπανήσουν όλες