Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
η μονη που αξίζει εκεί είναι η Τορυ θαυμάσια επαγγελματιας και γυναικα.
:rockon: :rockon:
Μοναδική γυναικάρα και άψογη επαγγελματίας η Τόρι .
Χθες στο γήπεδο φώναζα "Τόρι Ντομίνγκεζ" , όταν οι άλλοι φώναζαν "Τσόρι Ντομίνγκεζ"  :grin:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς φίλος που χάθηκε η Ρουμπη που ήταν που ήταν στο Κ166 κάτω ?

Επίσης έκλεισε το Περγάμου 27 και χάσαμε την κωλαράρα  της Καίτης. .την πέτυχε κάνεις κάπου ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Ξέρει κανείς φίλος που χάθηκε η Ρουμπη που ήταν που ήταν στο Κ166 κάτω ?

Επίσης έκλεισε το Περγάμου 27 και χάσαμε την κωλαράρα  της Καίτης. .την πέτυχε κάνεις κάπου ?

Η Ρούμπι έκανε κάποιες βάρδιες στο Βέργας 2Α και τώρα αν δεν κάνω λάθος έχει επιστρέψει στα γνωστά στουντιακά της στέκια... Η Καίτη που λες ήταν στο Περγάμου 27Β που ήταν και η Τατιάνα τα πρωινά ή στο 27Α που ήταν καθαρά μιλφάδικο;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Η Ρούμπι έκανε κάποιες βάρδιες στο Βέργας 2Α και τώρα αν δεν κάνω λάθος έχει επιστρέψει στα γνωστά στουντιακά της στέκια... Η Καίτη που λες ήταν στο Περγάμου 27Β που ήταν και η Τατιάνα τα πρωινά ή στο 27Α που ήταν καθαρά μιλφάδικο;
η καιτη με το κοντο μαλλι ηταν στο 27β και τωρα βρισκεται μεγαλου αλεξανδρου 15

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα γνωρίζει κανεις τι απέγινε αυτό το τρελοκομείο η Μαρίνα μελαχρινή νεαρή με την περίεργη φάτσα που δούλευε σχετικα προσφατα στα φωκαιας24,27Α,Β?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλησπέρα γνωρίζει κανεις τι απέγινε αυτό το τρελοκομείο η Μαρίνα μελαχρινή νεαρή με την περίεργη φάτσα που δούλευε σχετικα προσφατα στα φωκαιας24,27Α,Β?
οταν λες προσφατα?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Δηλαδή έκλεισε το Περγάμου 27Β; Θλίψη, είχα κάνει κάτι πολύ ωραία γαμήσια εκεί με την Τατιάνα τη βυζαρού :'( :'( :'(

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Μετάξι δεν παω... Η Ρούμπη σε ποιο στουντιο ?

Ευχαριστώ και τους δυο σας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δηλαδή έκλεισε το Περγάμου 27Β; Θλίψη, είχα κάνει κάτι πολύ ωραία γαμήσια εκεί με την Τατιάνα τη βυζαρού :'( :'( :'(
Εκλεισε το διπλανο Περγαμου,εκλεισε κι αυτο;Μια χαρα περναγα παντα εκει και στα δυο,ησυχα,χωρις ασχετους να μπαινοβγαινουν.Τη Τατιανα την εχω παρει κι εγω αλλα οι υποψιες μου οτι οι βυζαρες της ηταν σιλικονες επιβεβαιωθηκαν στο δωματιο κι ας διαβεβαιωνε η τσατσα οτι ηταν φυσικα 100%.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Εκλεισε το διπλανο Περγαμου,εκλεισε κι αυτο;Μια χαρα περναγα παντα εκει και στα δυο,ησυχα,χωρις ασχετους να μπαινοβγαινουν.Τη Τατιανα την εχω παρει κι εγω αλλα οι υποψιες μου οτι οι βυζαρες της ηταν σιλικονες επιβεβαιωθηκαν στο δωματιο κι ας διαβεβαιωνε η τσατσα οτι ηταν φυσικα 100%.

Ακριβώς όπως τα λες, γι' αυτό κι εγώ τα συμπαθούσα πολύ αυτά τα μπουρδελάκια στην Περγάμου, όπως άλλωστε και τα διπλανά στην Αλκαμένους... Πήγαινες και πάρκαρες με την ησυχία σου, δεν υπήρχαν ενοχλητικοί να μπαινοβγαίνουν μόνο για μάτι και τσάρκα... Όσο για το άλλο που λες κάνεις μέγα λάθος, ως βυζολάγνος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να πηγαίνει με γυναίκες κι έχοντας πρόβλημα με τη σιλικόνη την οποία γενικά σιχαίνομαι γι' αυτό και την ξεχωρίζω αμέσως, σου λέω ότι τα βυζιά της Τατιάνας ήταν 100% φυσικά, άλλωστε ήταν κι η σωματοδομή της τέτοια. Χώρια που τη δουλειά αυτή την έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά της (άλλη ήταν η κανονική της δουλειά κι έχει αναφερθεί εδώ), οπότε σιγά μην έμπαινε στον κόπο να βάλει σιλικόνη... Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί ήταν γενικά σφιχτό το σώμα της παρά τα παραπανίσια κιλά της, οπότε ήταν και τα βυζιά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Κοπελα με το ονομα Ρουμπυ δουλευε προ καιρου στο Βουρβαχη 19 και Η. Ηλιου 82.
Μεχρι σημερα δεν εχει επιστρεψει.

Ακριβώς, πρόκειται για την ίδια, την πάλαι ποτέ Ρομπέρτα. Κάποια στιγμή το άλλαξε σε "Ρούμπυ".

Brezniev

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Υποθέτω μιλαμε πάντα για την Ρούμπυ που έκανε πέρασμα κ από Κων/έως 166 , σωστά ;;;  :tits: :tits: :tits:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Φίλε Αόρατε η Μαρίνα έφυγε για την πατρίδα της και όπως λένε από το μαγαζί της είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom