DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Λογικα θα αγορασε και την BMW που τοσο πολυ ηθελε!
οχι τυπε αλλο πηρε
Λογικα θα αγορασε και την BMW που τοσο πολυ ηθελε!
Κλαίω...Οχι,αλλα με αυτη τη σκυλομουρα εχω ενα κολλημα.
Κλαίω... : 2funny:
Κλαίω...
Για άλλη λέμε,αδερφέ... ;)Πόρνε μου παλιά όταν δούλευε με άλλο όνομα στο Φυλής 40 το μωρό, βλεπότανε η φατσούλα της,
και βέβαια έκανε ΓΑΜΗΣΑΡΑ κάτσε καλά, μετά σιγά σιγά χάλασε, ποιός ξέρει γιατί.
Και νομίζω οτι ήταν και καλό μωράκι σαν άτομο.
Εργαζεται στην αλυσιδα Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνστ 80-92Α και Βριλησσου 36-36Α απο οπου ξεκινησε την πορεια της στα studio, μετα το κλεισιμο του AmneziaΤο ονομα της.. Κλαουντια! Ξανθια σπαστο μαλλι γυρω στο 1.65 με πολυ εκφυλο προσωπο ωραιο αδυνατο στεγνο σωμα με μικρο στηθος και ωραιο κωλαρακι απο Ρουμανια. Εκανε σχετικα προσφατα ενα συντομο περασμα απο τριγγετοαλυσιδα..την τιμησα δυο φορες και μετα την εχασα. Αν καποιος φιλος ξερει ας ενημερωσει παιδια!!
Λεει κάπου στους ορους εγγραφης στο site οτι πρεπει ντε και καλα να γραψω κριτικη? Αφου λοιπον την ψαχνω αρκετες φορες, και εσυ το παρατηρησες πριν, αν σε ενοιαζε θα μ εστελνες να με ρωτησεις αν ειναι καλη...Το ποσο εμπλεκεται ο καθενας στο site, ειναι θέμα καθαρά προσωπικό. εαν δεν θελεις για οποιοδηποτε λογο να απαντησεις ή να βοηθησεις, τοτε μη το κάνεις..δεν σε αναγκασα εγω..αλλά εσυ πας στο αντιθετο άκρο.. τωρα ο cobra τι σου εφταιξε κ τον λες παπάρα? τεσπα... ο νοων..νοειτο...
Ποιά Αννίτα, μια ψιλή με ίσιο μαλλί έως τους ώμους που δούλευε πριν από καμιά 10αριά χρόνια στο Διδ8?Εχει πετυχει κανεις ρην αννιτα απο διδυμου ποθ εργαζόταν συνήθως πρωινη βάρδια?
Την ξανθια ρωσσοφωνη με τις τσιμπουκοχειλαρες?Εχει πετυχει κανεις ρην αννιτα απο διδυμου ποθ εργαζόταν συνήθως πρωινη βάρδια?
Εχει πετυχει κανεις ρην αννιτα απο διδυμου ποθ εργαζόταν συνήθως πρωινη βάρδια?
Η Μελίνα (κοντή, καστανή με ωραίο πωπό) από Διδύμου 20 & 22 έχει φανεί πουθενά;
Θα ήθελα να κάνω λίγη φιλολογική παρέα μαζι της κάποια στιγμή.
Είχε ξεκινήσει τη καριέρα της στο τραγούδι ως Αντελίνα σε Αγ. Πέτρου, Φωκαίας κοκ.
Η Αλεξάνδρα με το φούλ πρόγραμμα από Φωκαιας 17 όροφος ξερουμε που βρίσκεται;