Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Άστα αυτά και πες μου,πως λέγανε την θείτσα - την πρώτη μου κατάθεση το 1993 -...στο Φ.65 πάνω και που μπορώ να την βρω....
:S
Άστα αυτά και πες μου,πως λέγανε την θείτσα - την πρώτη μου κατάθεση το 1993 -...στο Φ.65 πάνω και που μπορώ να την βρω....
μπααααααααααααΤώρα που το λες...
Ζει ή.....
πριν λίγες μέρες η υπηρεσία μου ανέφερε πως είναι στην πατρίδα της χωρίς σκοπό επιστροφής...Μήπως γνωρίζει κάποιος για την Έλενα από φυλής 200……
πριν λίγες μέρες η υπηρεσία μου ανέφερε πως είναι στην πατρίδα της χωρίς σκοπό επιστροφής...
τι εγινε αφτη η βιχτωρια απο φωκαιασ θα την χισοθμε λιγακι?
πριν λίγες μέρες η υπηρεσία μου ανέφερε πως είναι στην πατρίδα της χωρίς σκοπό επιστροφής...
Ρε μυστες, πως σας σηκωνεται μαυτη τη βικτωρια; :S Η κοπελα ειναι πραγματικα πολυ ασχημη... τρομακτικη θα ελεγα :S
Ρε μυστες, πως σας σηκωνεται μαυτη τη βικτωρια; :S Η κοπελα ειναι πραγματικα πολυ ασχημη... τρομακτικη θα ελεγα :S
Δεν νομιζω να την ξαναβρουμε... :'(τι εγινε αφτη η βιχτωρια απο φωκαιασ θα την χισοθμε λιγακι?
Παίδες τη βοηθεια σας παρακαλώω!! ξερετε που βρισκεται η ελενη?όπως ειχε αναφερθει, είναι ελληνοαιγύπτια και δουλευε αρχικά στο Φυλης 104 και τελευταια στο Φωκαιας 17 ...
Παίδες τη βοηθεια σας παρακαλώω!! ξερετε που βρισκεται η ελενη?όπως ειχε αναφερθει, είναι ελληνοαιγύπτια και δουλευε αρχικά στο Φυλης 104 και τελευταια στο Φωκαιας 17 ...
Πόρνοι μου μπάς και υπάρχει κάνα νέο για το πότε επιστρέφει
το Αλινάκι από τη Μοντελοαλυσίδα ?
Το έχω τεράστια ανάγκη...και μου έχει λείψει πολύ με την τσαχπινιά του.
Το Αλινάκι όπως έμαθα κάνει ναζάκια για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει!
Τι τού κάνατε του κοριτσιού εσείς οι ρομαντικοί πιπινοκυνηγοί;;;
Είναι η πέμπτη ή έκτη φορά που ρωτάς για δαύτην-εμφανίζεσαι μόνο όταν την ψάχνεις.
Μπες λοιπόν στην Ενημέρωση και διάβασε αν και που και πότε δουλεύει.