Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Και εγώ το ίδιο.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απάντηση.
Και εγώ το ίδιο.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απάντηση.
Η Μιχαέλα δούλεψε για λίγο στο βουνό Βρ. 60 με άλλο όνομα, αλλά τελευταία έχουν χαθεί τα ίχνη της.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απάντηση. Μηπως γνωρίζει κάποιος για τη μιχαελα τη μελαχρινη κοντουλα ρουμανα που δουλευε στα κασσανδρας που βρίσκεται η αν εχει φυγει οριστικά απο ελλαδα;
Και εγώ το ίδιο.
Η Μιχαέλα δούλεψε για λίγο στο βουνό Βρ. 60 με άλλο όνομα, αλλά τελευταία έχουν χαθεί τα ίχνη της.
Μπορείτε να ρωτήσετε με πμ τη κυρία Λίτσα, όλο και κάτι θα ξέρει
Ρε παιδια μια Γιασμιν με μεγαλα βυζα γεματουλα καστανα μαλλια, που δουλευε πριν κανα χρονο φυλης 104 εχετε ιδεα που ειναι?
Ευχαριστω!χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση
Επαρχια.Ρε παιδια μια Γιασμιν με μεγαλα βυζα γεματουλα καστανα μαλλια, που δουλευε πριν κανα χρονο φυλης 104 εχετε ιδεα που ειναι?
Εγκατελειψε την ενεργο δραση.Η Μιχαέλα δούλεψε για λίγο στο βουνό Βρ. 60 με άλλο όνομα, αλλά τελευταία έχουν χαθεί τα ίχνη της.
Μπορείτε να ρωτήσετε με πμ τη κυρία Λίτσα, όλο και κάτι θα ξέρει
Η συγκεκριμενη ειναι η Αφροδιτη που εργαζοταν παλιοτερα στην αλυσιδα πειραιως 193, Κηφισου 30 κλπ.δες το μπανερ του βριλησου 42
μαλλον αυτη λες
Καλημέρα σε όλους,μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για κάποια Κατερίνα ή Μαρία Ελληνίδα ξανθιά, πρέπει τώρα να είναι γύρω στα 40+, δουλέυε Αχαρνών (δεν θυμάμαι αριθμό) ψηλά σε studio. Δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμη το συγκεκριμένο studio.
Μιλάμε τώρα για αρκετά παλιά πρίν 12 χρόνια, ήταν η πρώτη μου ιερόδουλη και θα ήθελα πολύ να τη ξαναδώ..
Πανε οι επιδοτησεις για τα πορτοκαλια...Επαρχια.
Εθεαθη πριν αρκετο καιρο στα ιδρυματα του Αργους........
Καλημέρα και από εμένα! Μήπως έχετε υπόωιν πού έχει "εξαφανιστεί" η Γαλήνη που δούλευε πολύ πρόσφατα στην αλυσίδα της Πειραιώς 193 κτλ.;
Ρε παιδια μια Γιασμιν με μεγαλα βυζα γεματουλα καστανα μαλλια, που δουλευε πριν κανα χρονο φυλης 104 εχετε ιδεα που ειναι?
Ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτηυπαρχει και μια γιασμιν αριστοτελους 6, για τσεκαρε αν ειναι αυτη.