εγώ. να το πάρω; το κορίτσι το θέμα είναι να βρει το δρόμο του
συ ειπας εγώ δεν ξέρω τίποτα παραπάνω
Υ.Γ κρίμα που δεν πρόλαβα να δοκιμάσω......έμεινα μόνο στην γνωριμία :'( :'(
εγώ. να το πάρω; το κορίτσι το θέμα είναι να βρει το δρόμο του
που ξέρεις μπορεί κατι να στραβώσει και να σου ξαναδοθεί η χαμένη ευκαιρία και να σκοράρεις
συ ειπας εγώ δεν ξέρω τίποτα παραπάνω
Υ.Γ κρίμα που δεν πρόλαβα να δοκιμάσω......έμεινα μόνο στην γνωριμία :'( :'(
που ξέρεις μπορεί κατι να στραβώσει και να σου ξαναδοθεί η χαμένη ευκαιρία και να σκοράρεις
Παιδες εχω την εντυπωση οτι η Δαναη ειναι ακομα στο κουρμπετι....
Καμια σχεση,Ελληνιδα μασερ με 100 την ωρα ειναιΠαιδες εχω την εντυπωση οτι η Δαναη ειναι ακομα στο κουρμπετι....
Όχι, δεν έχει κανένα τατουάζ.Ερώτηση, η Αναστασία έχει κανένα τατουάζ σαν σκορπιο στον ώμο;
παιδια ξέρουμε αν κάνει παρτούζα η αναστασια;;;
ΥΠΟΜΟΝΗ............ετσι παντα γινεται.guys, έκανα add την Αναστασία στο facebook, ζήτησα για τηλέφωνο εδώ και 5-6 μέρες αλλά ακομη καμία απάντηση... καμιά ιδέα;
θεωρω υποχρεωση μου να πω οτι εισαι βλακας να λες πραγματα χωρις αποδειξεις.και εγω λεω οτι εισαι πουστρονι και εχεις ειτζ.θα με πιστεψουν;Θεωρώ υποχρέωσή μου να ξεθάψω το θρεντ της Anastasia Ru για να γράψω αυτό που μάς πληροφόρησε αξιόπιστο μέλος του φόρουμ σε άλλο θρεντ: ότι δηλ. από τη συνεύρεσή του με την Αναστασία, κόλλησε βλενόρροια.
γιατί σε έπιασε τρέμουλο πάλι;θεωρω υποχρεωση μου να πω οτι εισαι βλακας να λες πραγματα χωρις αποδειξεις.και εγω λεω οτι εισαι πουστρονι και εχεις ειτζ.θα με πιστεψουν;
Τυπε δεν ειμαι σαν και σενα δεν παω με τετοιες,δεν το εχω αναγκη.γιατί σε έπιασε τρέμουλο πάλι;
αν εσύ δεν το πιστεύεις, κάνε μαζί της ολονύκτιο.
ο άνθρωπος είπε πως κόλλησε βλεννόροια από τη συγκεκριμένη. Όποιος δεν το πιστεύει, ας πάει με την τύπισσα.
επίσης τη λες σε λάθος άνθρωπο. Δεν είπε πως ο ίδιος το κόλλησε. Άλλος έκανε την αποκάλυψη σε άλλο θρεντ.
θεωρω υποχρεωση μου να πω οτι εισαι βλακας να λες πραγματα χωρις αποδειξεις.και εγω λεω οτι εισαι πουστρονι και εχεις ειτζ.θα με πιστεψουν;