aristarxos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτη ρε μαγκες επρεπε να παιρνει 5 ευρω την ωρα και να καθαριζει σκαλες.και σεις παρακαλατε για το τηλεφωνο?
εχεις απολυτο δικιο και ετσι ειναι. μερικοι τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο.Ανεξάρτητα απο την εμφάνιση,τις υπηρεσίες,κλπ. της συγκεκριμένης κοπέλλας,απο αυτά που διαβάζω θεωρώ οτι κάποιοι εδω μέσα έχετε παρεξηγήσει τα πράγματα....τα εχω ξαναγράψει,αλλά θα τα ξαναπώ κι εδω....
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους άλλους,με τηλέφωνα,κριτικές,κλπ.Ειδικά οταν αυτοί οι άλλοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ.Τα 1000 η τα 2000 posts δεν με ενδιαφέρουν,μπορεί να είναι σε threads για τον Ολυμπιακό,για τον Καντάφι η για αγοραπωλησίες αυτοκινήτων....
Προσωπικά έχω βοηθήσει πάρα πολλούς και πάντα μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας δίνω και την προσωπική μου γνώμη.Αντίστοιχα,με εχουν βοηθήσει πάρα πολλοί συναγωνιστές.Ολα αυτά,με ευγένεια,με διακριτικότητα και με σεβασμό στα γούστα και στις προτιμήσεις του άλλου....
Να ξέρετε οτι πολλές φορές η ανεύρεση των στοιχείων απαιτεί χρόνο,κόπο,ίσως και έξοδα.Σήμερα βρήκαμε την Αναστασία,αυριο μπορεί να βρούμε το δίμετρο μοντέλλο.Την εποχή της Ευας38 και της Μαρίνας,οσοι τις ξέραμε παίρναμε 10-15 pm τη μέρα.....Λοιπόν,σχόλια προσβλητικά και "τσαντίλα" γιατί δεν δίνουμε τα στοιχεία στον κάθε άγνωστο,δεν χρειάζονται....κακό στον εαυτό σας κάνετε...
Υπάρχουν φοβερές "ευκαιρίες" και πολύ καλές περιπτώσεις που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ εδω μέσα....ο λόγος? η συμπεριφορά ορισμένων,που είναι προκλητικοί και ανάγωγοι....οι περιπτώσεις αυτές λοιπόν διακινούνται σε στενό κύκλο,κάποιοι περνάνε καλά και κάποιοι ψάχνουν τις αγγελίες....αυτή είναι η διαφορά.
Καταλάβετε λοιπόν ότι κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα,να έχετε καλή συμπεριφορά και προσφορά στο φόρουμ για να αποκτήσετε το δικαίωμα να ζητάτε πληροφορίες.Ολοι αυτό κάναμε......
με τι το ανταλλαζεις?Καλησπερα σε ολους.
Επειδη με το φατσοβιβλιο μπορει να μας κανει τσακωτους η συζυγος, και αντι σε καποιο ξενοδοχειο να τρεχουμε στην ευελπιδων, μπορει καποιος συναγωνιστης να δωσει το τηλεφωνο της εν λογω κυριας με πμ?
εχεις απολυτο δικιο και ετσι ειναι. μερικοι τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο.
Και αυτό ακόμα δεν θα πείραζε ίσως,αν υπήρχε στοιχειώδης ευγένεια...εχω εξυπηρετήσει πολύ κόσμο,χωρίς συμμετοχή στο φόρουμ,ακριβως επειδή αυτό ζητήθηκε ευγενικά.Ξέρεις κάτι? απο ελάχιστους πήρα απαντητικό μήνυμα με ενα απλό ευχαριστώ.....
Μα την εχω ρωτησει και δε θελει και η ιδια να δινεται το τηλεφωνο της ετσι , παρα μονο φιλοι φιλων και οσους εγκρινει αυτη..Ανεξάρτητα απο την εμφάνιση,τις υπηρεσίες,κλπ. της συγκεκριμένης κοπέλλας,απο αυτά που διαβάζω θεωρώ οτι κάποιοι εδω μέσα έχετε παρεξηγήσει τα πράγματα....τα εχω ξαναγράψει,αλλά θα τα ξαναπώ κι εδω....
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους άλλους,με τηλέφωνα,κριτικές,κλπ.Ειδικά οταν αυτοί οι άλλοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ.Τα 1000 η τα 2000 posts δεν με ενδιαφέρουν,μπορεί να είναι σε threads για τον Ολυμπιακό,για τον Καντάφι η για αγοραπωλησίες αυτοκινήτων....
Προσωπικά έχω βοηθήσει πάρα πολλούς και πάντα μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας δίνω και την προσωπική μου γνώμη.Αντίστοιχα,με εχουν βοηθήσει πάρα πολλοί συναγωνιστές.Ολα αυτά,με ευγένεια,με διακριτικότητα και με σεβασμό στα γούστα και στις προτιμήσεις του άλλου....
Να ξέρετε οτι πολλές φορές η ανεύρεση των στοιχείων απαιτεί χρόνο,κόπο,ίσως και έξοδα.Σήμερα βρήκαμε την Αναστασία,αυριο μπορεί να βρούμε το δίμετρο μοντέλλο.Την εποχή της Ευας38 και της Μαρίνας,οσοι τις ξέραμε παίρναμε 10-15 pm τη μέρα.....Λοιπόν,σχόλια προσβλητικά και "τσαντίλα" γιατί δεν δίνουμε τα στοιχεία στον κάθε άγνωστο,δεν χρειάζονται....κακό στον εαυτό σας κάνετε...
Υπάρχουν φοβερές "ευκαιρίες" και πολύ καλές περιπτώσεις που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ εδω μέσα....ο λόγος? η συμπεριφορά ορισμένων,που είναι προκλητικοί και ανάγωγοι....οι περιπτώσεις αυτές λοιπόν διακινούνται σε στενό κύκλο,κάποιοι περνάνε καλά και κάποιοι ψάχνουν τις αγγελίες....αυτή είναι η διαφορά.
Καταλάβετε λοιπόν ότι κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα,να έχετε καλή συμπεριφορά και προσφορά στο φόρουμ για να αποκτήσετε το δικαίωμα να ζητάτε πληροφορίες.Ολοι αυτό κάναμε......
ετσι ακριβως στα αρχιδια τους. γραφουν οι μαλακες λενε.και υποθέτω από ακόμα λιγότερους υπήρξε ενημέρωση του υπόλοιπου φόρουμ για τη συνάντηση που είχαν...
απο αυτους που με ρωτησαν και απαντησα δινοντας τους το προφιλ της στο facebook κανενας δεν εχει γραψει μεχρι τωρα....βεβαια δεν ξερω αν εχουν βρεθει ακομα μαζι της αλλα νομιζω πως ολο και καποιοι θα το εχουν καταφερει αλλα .....και υποθέτω από ακόμα λιγότερους υπήρξε ενημέρωση του υπόλοιπου φόρουμ για τη συνάντηση που είχαν...
οχι δον λαθος κανεις δεν τελειωνει σε 016....αυτο που λες ειναι της ευας 38 στα call girlsμηπως το τηλ της τελειωνει σε 016?
και εγω το ιδιο γιαυτο πλεον σε οποιον δεν εχει συμετοχη και κριτηκες δεν του απανταω καν.Και αυτό ακόμα δεν θα πείραζε ίσως,αν υπήρχε στοιχειώδης ευγένεια...εχω εξυπηρετήσει πολύ κόσμο,χωρίς συμμετοχή στο φόρουμ,ακριβως επειδή αυτό ζητήθηκε ευγενικά.Ξέρεις κάτι? απο ελάχιστους πήρα απαντητικό μήνυμα με ενα απλό ευχαριστώ.....
δυστηχως οχι.μηπως το τηλ της τελειωνει σε 016?
μαλον σου εδωσε λαθος τηλ.και καποιος απο εδω μου εδωσε ενα τετοιο τηλ.....