Νέα

Aνασκόπηση και ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το χθεσινό βράδυ, συγκέντρωσα την δική μου λίστα (αλα Eurovision). Πάμε λοιπόν:

1 point goes to: dstp (μόνο για την φωτογραφία με το λαγουδάκι που συνοδευόταν από την ατάκα της χρονιάς)

2 points go to: liomas (διότι γράφει πάντα σωστά σχόλια και σωστές πληροφορίες αν και έχει κόψει κάπως)

3 points go to: kifinas (για τους αυτούς λόγους)

4 points go to: kakoslykos (για τους αυτούς λόγους, αλλά και γιατί έχει το κουράγιο να απαντάει και να βρίσκει επιχειρήματα σε ανούσιους συνομιλητές)

5 points go to: ropaloforos (μακράν τα καλύτερα avatar κατ' εμέ, και απαντήσεις θετικές αν και ουσιώδεις)

6 points go to: Yorgos (για την παρέα στο chat και τα σωστά σχόλια)

7 points go to: studian (respect)

8 points go to: fkmenace (γιατί κάπως πρέπει να υποστηρίξουμε και τον ελληνισμό της ξενιτιάς  :cheesy:, αλλά και γιατί, αν και βάζελος είναι κατά βάθος καλό παιδί)

9 points go to: rouli (γιατί πάω στοίχημα ότι θα ήθελε να δει το nick της εδώ αλλά και γιατί μου έχει δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλες)

10 points go to: str81977 (γιατί γράφει πολύ σωστές γνώμες οι οποίες κατά βάση με εκφράζουν)

11 points (δεν υπάρχει αλλά ξεχάστηκα όταν συνέταξα την λίστα) go to: tulip (μακράν η καλύτερη παρέα στο chat και θετικότατη παρουσία)

and finaly 12 points go to: germaon (πες τα Χρυσόστομε!)

Εύφημος μνεία (αν και δεν κατάφερα να τους χωρέσω στην λίστα:

panosmpos, savalas, kinky30, vasos (για το scouting), ljsilver (κι ας του σπάω τ' @@), vanzel, williams, deicidious (που χάθηκε αυτός), warhol, amale, gobr, rodman, septic και moutsos13 (αυτόν τον πήραν κατά λάθος τα σκάγια...), antisthenis, stavros51, flyeron και zero tolerence από (moderators)

Για το χειρότερο, βαριέμαι να το ξαναγράφω. Το έχουν διαγνώσει και πολλοί άλλοι. Ελπίζω μόνο να το πάρει απόφαση μετά από τόσες διαγραφές και να ξεκουμπιστεί μιας και δια παντώς.
Οπως λεει και το τραγουδι , "We are the winners of μπουρδελοβιζιον...we are...we are"

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι, εχθές ήταν μια νύχτα κραιπάλης.. μια νύχτα με αμέτρητα βούρστ και μπύρες.. αφού λοιπόν έπεσα λιπόθυμος στο ταπεινό ράντζο μου είδα ένα όραμα. Ένα φλεγόμενο χασισόδεντρο να μου μιλάει και να μου λέει ότι έχω αδικήσει. Για να το αποφύγω αυτό υπάρχουν δύο λύσεις  : ή να κόψω τις κραιπάλες ή να κάνω ότι επιτάσσει η .. μοίρα.

Ψηφίζω ροπαλοφόρο γιατί γουστάρω τα πόστ του με τα χίλια (θυμίζω αυτό για τον Ζαχαριάδη που μου έχει μείνει)

Warhol για το μπουρδελογούστο του, κι ας τα έχουμε.. πει δυο τρία χεράκια ο ένας τον άλλον

Yorgo και Τulip για την προσφορά τους.. σε όλα

Kαι Πάνο.. γιατί απλά είναι η μεγαλύτερη κουφάλα από όλους !

Επισκέπτης
ριχνω ψηφο και στον φκ για συμφιλιωση  ;)!!!οσο για τον πανο,ειναι γνωστο ποσο μεγαλη κουφαλα ειναι και τσακαλος!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Duracell είχα διαβάσει κάποια πράγματα που έγραφες και συμπέρανα ότι είσαι μεγάλο καμάκι.
Ετσι δεν είναι;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell είχα διαβάσει κάποια πράγματα που έγραφες και συμπέρανα ότι είσαι μεγάλο καμάκι.
Ετσι δεν είναι;

χαχαχα... ε... για να είμαι ακόμα εργένης στα 40... μάλλον έτσι θα είναι ;)

ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ! ΓΑΜΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑΑΑ...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
χαχαχα... ε... για να είμαι ακόμα εργένης στα 40... μάλλον έτσι θα είναι ;)

ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ! ΓΑΜΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑΑΑ...

Ο,τι πεταει, ο,τι κολυμπαει ΚΑΙ ο,τι ΕΡΠΕΙ, και οι σαυρες εχουν ψυχη!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι, εχθές ήταν μια νύχτα κραιπάλης.. μια νύχτα με αμέτρητα βούρστ και μπύρες.. αφού λοιπόν έπεσα λιπόθυμος στο ταπεινό ράντζο μου είδα ένα όραμα. Ένα φλεγόμενο χασισόδεντρο να μου μιλάει και να μου λέει ότι έχω αδικήσει. Για να το αποφύγω αυτό υπάρχουν δύο λύσεις  : ή να κόψω τις κραιπάλες ή να κάνω ότι επιτάσσει η .. μοίρα.

Μηπως ο φλεγομενος χασισοβατος σου ψυθιρησε να τον ριξεις δαγκωτο σε kaiaphas kai todok???? (αφου κανεις πρωτα βουτια σε betadine!!!)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φουλ ψηφους στον εγκεφαλο η αλλιως φαντομα του σαιτ paragogo!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το χθεσινό βράδυ, συγκέντρωσα την δική μου λίστα (αλα Eurovision). Πάμε λοιπόν:

1 point goes to: dstp (μόνο για την φωτογραφία με το λαγουδάκι που συνοδευόταν από την ατάκα της χρονιάς)

2 points go to: liomas (διότι γράφει πάντα σωστά σχόλια και σωστές πληροφορίες αν και έχει κόψει κάπως)

3 points go to: kifinas (για τους αυτούς λόγους)

4 points go to: kakoslykos (για τους αυτούς λόγους, αλλά και γιατί έχει το κουράγιο να απαντάει και να βρίσκει επιχειρήματα σε ανούσιους συνομιλητές)

5 points go to: ropaloforos (μακράν τα καλύτερα avatar κατ' εμέ, και απαντήσεις θετικές αν και ουσιώδεις)

6 points go to: Yorgos (για την παρέα στο chat και τα σωστά σχόλια)

7 points go to: studian (respect)

8 points go to: fkmenace (γιατί κάπως πρέπει να υποστηρίξουμε και τον ελληνισμό της ξενιτιάς  :cheesy:, αλλά και γιατί, αν και βάζελος είναι κατά βάθος καλό παιδί)

9 points go to: rouli (γιατί πάω στοίχημα ότι θα ήθελε να δει το nick της εδώ αλλά και γιατί μου έχει δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλες)

10 points go to: str81977 (γιατί γράφει πολύ σωστές γνώμες οι οποίες κατά βάση με εκφράζουν)

11 points (δεν υπάρχει αλλά ξεχάστηκα όταν συνέταξα την λίστα) go to: tulip (μακράν η καλύτερη παρέα στο chat και θετικότατη παρουσία)

and finaly 12 points go to: germaon (πες τα Χρυσόστομε!)

Εύφημος μνεία (αν και δεν κατάφερα να τους χωρέσω στην λίστα:

panosmpos, savalas, kinky30, vasos (για το scouting), ljsilver (κι ας του σπάω τ' @@), vanzel, williams, deicidious (που χάθηκε αυτός), warhol, amale, gobr, rodman, septic και moutsos13 (αυτόν τον πήραν κατά λάθος τα σκάγια...), antisthenis, stavros51, flyeron και zero tolerence από (moderators)

Για το χειρότερο, βαριέμαι να το ξαναγράφω. Το έχουν διαγνώσει και πολλοί άλλοι. Ελπίζω μόνο να το πάρει απόφαση μετά από τόσες διαγραφές και να ξεκουμπιστεί μιας και δια παντώς.

Πολυ καλη δουλεια μπραβο υποκομε μολις κερδισες τον χρυσο δονητη σε καλη μερια!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μηπως ο φλεγομενος χασισοβατος σου ψυθιρησε να τον ριξεις δαγκωτο σε kaiaphas kai todok???? (αφου κανεις πρωτα βουτια σε betadine!!!)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι.. αλλά ο φλεγόμενος χασισόβατος είχε μια συγκεκριμένη μορφή.. ήταν Λαγονησίου  ;)

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Όχι.. αλλά ο φλεγόμενος χασισόβατος είχε μια συγκεκριμένη μορφή.. ήταν Λαγονησίου  ;)

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Εσεις τελικα για να τραβηξατε τοσο ζορυ με το BETADIN πρεπει οταν σας ειπαν να κανετε μπανιο με αυτο εσεις πρεπει να το ηπιατε!
Δεν εξηγειτε αλλιως.............

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ώπα νάτος ο μάγκας.

Ρε φίλε περιμένεις να προσβληθούμε?? Από τα πολλά φίδια που πουλάς παντού εσύ δεν πρέπει να ζεις σε σπίτι, σε καλύβα του Αμαζόνιου πρέπει να ζεις.

Και επιπλέον, ακόμα δεν απάντησες γιατί να βάλει μπεταντίν, που το ξέρεις τόσο καλά "μαζί με άλλα φαρμακευτικά".. να φανταστώ ότι με τον τελευταίο όρο εννοείς τις ασπιρίνες?

Αυτές τι να τις κάνει λες κανείς? Να τις τρίψει και να τις αλείψει στο πουλί του για να προστατευτεί από την ηπατίτιδα?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εγω δεν προσβαλο αλλα εσυ το κανεις!
Α απο οτι βλεπω ειμαστε γειτονοι στον αμαζονιο!
Προσοχη στις δικιες σου οχιες!
Το καλυτερο ειναι να το αλυφεις με κετσαπ σοκολατα ή οτι τραβαει η ορεξη τις γκομενας!
Για σου κ σε εσενα μαγκα!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και μόνο που συνέθεσες τόσες πολλές προτάσεις (και κύριες μάλιστα!) δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο.. ηττήθηκα.

Είχες και θείο φιλόλογο μήπως?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ευχαριστω ειδες συγγραφικο ταλεντο που εχω!Ε!
Τελος παντον πολλες αντιπαραθεσεις κ.α.!
Καλο θα ηταν να σταματησει γιατι μαλακιζομαστε χωρις λογο!
ΟΚ?

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Νο prob.. Αν θες να ταιριάξεις και στο θρεντ, ρίξε και καμιά ψήφο πουθενά (στον stunt, στον stunt)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αυτοι που αξιζουν στο Site για μενα χωρις να θελω να αδικισω καποιους ειναι οι panosmpos warhol vasos alfa291 kinky30 savalas Todok moutsos13 Ropaloforos sxsitegr Vanzel mclein cptn_mac liomas Υπουργός Sincity και ο stunt(αν και μου την ειπε :tickedoff:)!Ολους τους παραπανω του ανεφερα γιατι προσφερουν στο Site και οτι αξιζουν κατα την ταπεινη μου γνωμη! :)

Α και μην ξεχνιωμαστε και gayboy for president because he will susk your balls :2funny: :2funny: :2funny:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom