Νέα

Aνασκόπηση και ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
kαλησπέρα Συνάδελφοι,
Λοιπόν μετά απο σκέψη αποφάσισα ποιους θα ψηφίσω. Φυσικά τα καλύτερα αλάνια του site ή καλύτερα τους αλεπουδιάριδες του site PANOSMPOS και WARHOL. Oι κριτικές τους, οι ατελίωτες τσάρκες τους, οι σοφές αναλύσεις και κριτικές τους τους καθιστούν τα καλύτερα αλάνια του site.

Πέρα όμως απο τα συγκεκριμένα άτομα θα ψηφίσω και το κατερινακι μου, ναι την γνωστή κατερίνα της κολωνού για τις υπηρεσίες της και φυσικά για τον φοβερό χαρακτήρα που έχει. Το κατερινάκι περικλύει την πραγματική έννοια της γυναίκας και του απόλυτου θηλυκού.

Επισκέπτης
ropaloforos - γιατι μιλαει σαν τον πατερα μου...

sweeter

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συνάδελφοι , αυτή η κουφαλίτσα η Jennifer , τι έγινε τελικά ?
Παίζει η δεν παίζει ?

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Παιδες καλημέρα, να ρίξω κι εγώ το κουκί μου,
(Χωρίς σειρά προτεραιότητας:)
Νομίζω ότι ξεχωρίζουν γενικά για την καλή παρουσία, την ετοιμότητα και τις βοήθειες που έχω δει και προσφέρουν :(γενικά πιστεύω ότι βοηθούν στη δημιουργία ενός υγιούς κλίματος , χωρίς ακρότητες):
liomas, stunt, panosmpos,warhol, alfa921, mounitsa, dstp,captainmac,savalas, moutsos13,iwcq,ropaloforos, και αρκετά άλλα μέλη έχουν σωστη παρουσία, συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον, αυτούς θυμάμαι τώρα ....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αν και εγω ειμαι ενας "συμβασιουχος"περπατητης θα ψηφισω το εκλεκτο μελος ,δημιουργικο ταλεντο του σαιτ.αναποσπαστο κομματι της συγγρουιακης δημοσιογραφιας,και επειδη εχει χυσει πολυ.....μελανι για να εισαστε εδω καθε βραδυ να τον βλεπετε............τον......ΠΑΝΟΣΜΠΟΣ.
(πανουλη καλα τα ειπα?ποτε θα μου δανεισεις την γυναικα σου?ετσι δεν ειχαμε συμφωνησει?) :dancing:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες καλημέρα, να ρίξω κι εγώ το κουκί μου,
(Χωρίς σειρά προτεραιότητας:)
Νομίζω ότι ξεχωρίζουν γενικά για την καλή παρουσία, την ετοιμότητα και τις βοήθειες που έχω δει και προσφέρουν :(γενικά πιστεύω ότι βοηθούν στη δημιουργία ενός υγιούς κλίματος , χωρίς ακρότητες):
liomas, stunt, warhol, alfa921, mounitsa, dstp,captainmac,savalas, moutsos13,iwcq,ropaloforos, και αρκετά άλλα μέλη έχουν σωστη παρουσία, συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον, αυτούς θυμάμαι τώρα ....

παιδια αυτος που ειναι δευτερος στη σειρα του johnny παιρνει και ασυλια!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
σε ευχαριστω ρε πανουλη για την γυναικα σου,εισαι πολυ ευγενικο παιδι,πιστευω να δινει το κουλουρακι της?
θα στην επιστρεψω αυριο βραδυ ...παω τωρα με κατι κολλητους μου να την δοκιμασω :knockinb: :knockinb: :sperm: :sperm:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τον καλυτερο δεν τον ξερω γιατι ειμαι λιγο καιρο στο site..
τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τον ξερω ομως, ειναι ο πισωκουνης ο gayboy που ναι τελειως παραταιρος με την ολη ιστορια εδω μεσα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.054
Πόντοι
12.056
ΑLTEC21 FOR PRESIDENT :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μοναχος σου χορευε...και οσο θελεις πηδα :grin: :grin: :grin: :grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
τον καλυτερο δεν τον ξερω γιατι ειμαι λιγο καιρο στο site..
τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τον ξερω ομως, ειναι ο πισωκουνης ο gayboy που ναι τελειως παραταιρος με την ολη ιστορια εδω μεσα

κοριτσακι ειναι μωρε, αστο να παιξει!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια και η χρονια φτανει στο τελος της τι θα λεγατε να ψηφιζαμε το καλυτερο και το χειροτερο μελος του σαιτ?Τι θα λεγατε να θυμηθουμε τις καλυτερες ατακες που μας προκαλεσαν γελιο??
ωραιο θεμα για ανακινηση μετα απο χρονια..... :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το καλυτερο και πλεον θα ελεγα εκπληξη μελος της χρονιας που φευγει ειναι αναμφισβητητα παλι απο θεσσαλονικη και ειναι ο τζο145..... :rockon:

το χειροτερο μελος της χρονιας που φευγει ειναι ο ......θα το πουμε μετα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
το καλυτερο και πλεον θα ελεγα εκπληξη μελος της χρονιας που φευγει ειναι αναμφισβητητα παλι απο θεσσαλονικη και ειναι ο τζο145..... :rockon:

το χειροτερο μελος της χρονιας που φευγει ειναι ο ......θα το πουμε μετα.....

Συμφωνω ο jo ηταν σιγουρα η εκπληξη τουλαχιστων για την φετινη μπουρδελοκατασταση... :rockon:

Συνημμένα

• jo.jpg
    jo.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 38

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συμφωνω ο jo ηταν σιγουρα η εκπληξη τουλαχιστων για την φετινη μπουρδελοκατασταση... :rockon:

thankyoupoliticfamous.gif

Ευχαριστω ρε Ρεμαλια , δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτη η πουτανοπαρεα ακομη , αλλα το χαρηκα   :cheesy: πλακα εχουμε
( πλακα εχουμε.. πουτανες δεν εχουμε  :2funny: :- )

Καραμαν ωραιο εξωφυλλο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom