Επισκέπτης
Τόσο το ποσοστό πώς βγαίνει;;;50 τοις εκατο hiv
Τόσο το ποσοστό πώς βγαίνει;;;50 τοις εκατο hiv
μπορει και συνεργατη του φουτζιμπας καλα ρε;θα παω με την σακουλα του μαναβη στο στουντιο και θα της πω να σου στιψω ενΑ λεμονι στο μουνι σου;θα με περασει για καναν ανωμαλο φετιχιστη
Παιδες, ενδιαφερομαι να μαθω αν καποιος εχει κολλησει αφροδισιο (βλενοροια, χλαμυδια κυριως) απο ακαποτο τσιμπουκι σε πουτανες. Για πειτε μου.
Π
Βλενοροια η ΑΛΛΙΩΣ για τους μορφωμενους ΓΟΝΟΚΟΚΟ απο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ κολλας και αλλα ενας αφροδισιολογος μπορει να στο επιβεβεωσει.Παιδες, ενδιαφερομαι να μαθω αν καποιος εχει κολλησει αφροδισιο (βλενοροια, χλαμυδια κυριως) απο ακαποτο τσιμπουκι σε πουτανες. Για πειτε μου.
Π
το επιβεβαιωνω,κολλας.......................................Βλενοροια η ΑΛΛΙΩΣ για τους μορφωμενους ΓΟΝΟΚΟΚΟ απο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ κολλας και αλλα ενας αφροδισιολογος μπορει να στο επιβεβεωσει.
ειναι πιθανο να κολλησεις,απο το πιο απλο,πχ ερπη μεχρι το πιο ασχημο............οχι ομως aidsΤο πιστευω αυτο, απλα θελω να κανω και το γκαλοπ εδω μεσα....
Π
ειναι πιθανο να κολλησεις,απο το πιο απλο,πχ ερπη μεχρι το πιο ασχημο............οχι ομως aids
η απαντηση εδωθη αγαπητε μου,θες πιο αναλυτικα;ΝΑΙ ΚΟΛΛΑΣπαλι ακουω μαλακιες....δηλαδη ο καθενας το παιζει και καλα οτι μπορει να κολλησεις οτι να 'ναι. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Οι αμπελοφιλοσοφικες λογικες να λειπουν.....
Π
Βλενοροια η ΑΛΛΙΩΣ για τους μορφωμενους ΓΟΝΟΚΟΚΟ απο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ κολλας και αλλα ενας αφροδισιολογος μπορει να στο επιβεβεωσει.
αν δεν θες φιλε μου αμπελοσοφιες τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε εναν αφροδισιολογο και ρωτα τον οτι θες..παλι ακουω μαλακιες....δηλαδη ο καθενας το παιζει και καλα οτι μπορει να κολλησεις οτι να 'ναι. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Οι αμπελοφιλοσοφικες λογικες να λειπουν.....
Π
αν δεν θες φιλε μου αμπελοσοφιες τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε εναν αφροδισιολογο και ρωτα τον οτι θες..
οταν βρισκεσαι σε ενα forum που δεν γνωριζεις προσωπικα κανεναν και κανεις δεν σε ξερει και ρωτας τετοιου ειδους παραγματα τοτε να εισαι ετοιμος να λαβεις οποιαδηποτε απαντηση...
ιατρικες απαντησεις στο ιατρειο!!!κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου πει το οτιδηποτε!!
μαρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου....................................αν δεν θες φιλε μου αμπελοσοφιες τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε εναν αφροδισιολογο και ρωτα τον οτι θες..
οταν βρισκεσαι σε ενα forum που δεν γνωριζεις προσωπικα κανεναν και κανεις δεν σε ξερει και ρωτας τετοιου ειδους παραγματα τοτε να εισαι ετοιμος να λαβεις οποιαδηποτε απαντηση...
ιατρικες απαντησεις στο ιατρειο!!!κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου πει το οτιδηποτε!!
Το πιστευω αυτο, απλα θελω να κανω και το γκαλοπ εδω μεσα....
Π
αν πας με το ξεκωλο-γιατρο του σαιτ.....σιγουρα θα κολησεις!! αν οχι βλενοροια, την μαλακυνση την εχεις στο τσεπακι!!