Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
πας καλα ρε;θα παω με την σακουλα του μαναβη στο στουντιο και θα της πω να σου στιψω ενΑ λεμονι στο μουνι σου;θα με περασει για καναν ανωμαλο φετιχιστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορει και συνεργατη του φουτζιμ :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Παιδες, ενδιαφερομαι να μαθω αν καποιος εχει κολλησει αφροδισιο (βλενοροια, χλαμυδια κυριως) απο ακαποτο τσιμπουκι σε πουτανες. Για πειτε μου.

Π

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
796
Πόντοι
6.755
Παιδες, ενδιαφερομαι να μαθω αν καποιος εχει κολλησει αφροδισιο (βλενοροια, χλαμυδια κυριως) απο ακαποτο τσιμπουκι σε πουτανες. Για πειτε μου.

Π

Π
Βλενοροια η ΑΛΛΙΩΣ για τους μορφωμενους ΓΟΝΟΚΟΚΟ απο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ κολλας και αλλα ενας αφροδισιολογος μπορει να στο επιβεβεωσει.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Βλενοροια η ΑΛΛΙΩΣ για τους μορφωμενους ΓΟΝΟΚΟΚΟ απο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ κολλας και αλλα ενας αφροδισιολογος μπορει να στο επιβεβεωσει.
το επιβεβαιωνω,κολλας.......................................

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ειναι πιθανο να κολλησεις,απο το πιο απλο,πχ ερπη μεχρι το πιο ασχημο............οχι ομως aids

παλι ακουω μαλακιες....δηλαδη ο καθενας το παιζει και καλα οτι μπορει να κολλησεις οτι να 'ναι. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Οι αμπελοφιλοσοφικες λογικες να λειπουν.....

Π

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
παλι ακουω μαλακιες....δηλαδη ο καθενας το παιζει και καλα οτι μπορει να κολλησεις οτι να 'ναι. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Οι αμπελοφιλοσοφικες λογικες να λειπουν.....

Π
η απαντηση εδωθη αγαπητε μου,θες πιο αναλυτικα;ΝΑΙ ΚΟΛΛΑΣ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

Δε ζηταω γνωμες, ζηταω αν καποιος ειναι μαγκας να πει αν ο ιδιος, μετα απο εξετασεις, εχει κολλησει αφροδισιο απο ακαποτο τσιμπουκι με ιεροδουλη. Αν δεν ειστε μαγκες να παραδεχτειτε αν εχετε κολλησει προσωπικα, τοτε θα προτεινα να μην λετε οτι εχετε ακουσει κλπ.

Π

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Π
αν δεν θες φιλε μου αμπελοσοφιες τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε εναν αφροδισιολογο και ρωτα τον οτι θες..
οταν βρισκεσαι σε ενα forum που δεν γνωριζεις προσωπικα κανεναν και κανεις δεν σε ξερει και ρωτας τετοιου ειδους παραγματα τοτε να εισαι ετοιμος να λαβεις οποιαδηποτε απαντηση...
ιατρικες απαντησεις στο ιατρειο!!!κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου πει το οτιδηποτε!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
αν δεν θες φιλε μου αμπελοσοφιες τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε εναν αφροδισιολογο και ρωτα τον οτι θες..
οταν βρισκεσαι σε ενα forum που δεν γνωριζεις προσωπικα κανεναν και κανεις δεν σε ξερει και ρωτας τετοιου ειδους παραγματα τοτε να εισαι ετοιμος να λαβεις οποιαδηποτε απαντηση...
ιατρικες απαντησεις στο ιατρειο!!!κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου πει το οτιδηποτε!!

Δε καταλαβα....δε θελω ιατρικες απαντησεις, μια συγκεκριμενη ερωτηση κανω, και αντι να εχω παπαρες που λενε οτι ακουνε η' οτι τους λεει η λογικη τους, προτιμω να ακουσω απο μπουρδελιαρηδες τις εμπειριες τους. Καποιοι γιατροι ξερουμε οτι ειναι μαλακες και λενε υπερβολικα πραγματα για να μην διακινδυνεψουν τη θεση τους.

Π

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μαρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου....................................

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Για παραδειγμα, οχι δεν εχω κολλησει αφροδισιο, αφοτου εκανα εξετασεις. Αυτο ειναι για μενα και εξετασεις που εκανα ενω εχω δωσει 5-10 ακαποτα τσιμπουκια

Π

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αν πας με το ξεκωλο-γιατρο του σαιτ.....σιγουρα θα κολησεις!! αν οχι βλενοροια, την μαλακυνση την εχεις στο τσεπακι!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν πας με το ξεκωλο-γιατρο του σαιτ.....σιγουρα θα κολησεις!! αν οχι βλενοροια, την μαλακυνση την εχεις στο τσεπακι!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ανηκει στους Γιατρους χωρις "συνορα" τυπε η μαριαννα...
την διορισαν αμεσως μολις ειδαν - εξετασαν τον κωλο της

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εχω βαρεθει να ακουω μαλακίες του τύπου εκανα ακαποτο!!!!!!!!!!!!!
Πότε θα καταλάβετε ανοήτοι οτι κινδινευει η ζωή σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :jerking: :jerking: :jerking:
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ[/size][/size][/size][/size][/move]

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
αντε παλι, ο καθε μαλακας....

Π