jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το θυμαμαι και γω αυτοέχει γραφτεί από κάποιον εδώ μέσα, συγκεκριμένα είχε κολλήσει χλαμύδια αν δε με απατά η μνήμη μου.
J
( )
Το θυμαμαι και γω αυτοέχει γραφτεί από κάποιον εδώ μέσα, συγκεκριμένα είχε κολλήσει χλαμύδια αν δε με απατά η μνήμη μου.
Καποιοι γιατροι ξερουμε οτι ειναι μαλακες και λενε υπερβολικα πραγματα
και οι δυο θεσεις ειναι ακραιεςανοήτοι κινδινευει η ζωή σας
και οι δυο θεσεις ειναι ακραιες
κολλας και παρακολλας
αλλα αφροδισια σαν την γονορροια και τα χλαμυδια αντιμετωπιζονται ευκολα
καλυτερα ομως να κανουμε ασφαλες σεξ
αλλωστε μια συνηθεια ειναι ολα
και με το μπερεδακι μπορεις να απολαυσεις
ενας αμπελοφιλοσοφος
ΟΚ, ο καθενας τα δικα του.....
Π
Γιατι ηπατιτηδα δεν κολλας απο ακαποτο στοματικο??? Τα ιδια και τα ιδια μας λες για να δικαιολογησης την δικη σου και μονο συμπεριφορα (ακαποτα)............νομιζω! :S
ποια απο τις 3? Η Α κολλαει απο φαγητο και απο παντου, για την Β υπαρχει εμβολιο, η Γ κολλαει απο ακαποτο γαμισι αλλα οχι στοματικο. Αφου λεω εδω ο καθενας λεει τα δικα του....
Π
Γιατι ηπατιτηδα δεν κολλας απο ακαποτο στοματικο??? Τα ιδια και τα ιδια μας λες για να δικαιολογησης την δικη σου και μονο συμπεριφορα (ακαποτα)............νομιζω! :S
Η Β πως κολλαει??? Ξερεις πολλους στο αθλημα που εχουν κανει εμβολιο για Α & Β ??? Μπορω να σου πω οτι θα ειναι παρα πολυ λιγοι!!
ποια απο τις 3? Η Α κολλαει απο φαγητο και απο παντου, για την Β υπαρχει εμβολιο, η Γ κολλαει απο ακαποτο γαμισι αλλα οχι στοματικο. Αφου λεω εδω ο καθενας λεει τα δικα του....
Π
Eυτυχώς που η μαλακία δεν κολλάει και είναι κληρονομική.
Μ
Η Β κολλαει δυσκολα, και αφου υπαρχει εμβολιο ειναι ηλιθιο να μην το κανεις
Π
Παίδες την πάτησα με το αφιλτρο τσιμπουκάκι της Μαρινέλας από Φωκαίας 17 πάνω.
Την πήρα για δευτερη φορά το Σαββατο και Δευτέρα άρχισα να έχω ενοχλήσεις στην ούρηση. Σήμερα άρχησα να βγάζω ένα λευκο πηχτο υγρο, σα πύον, απο την ουρήθρα και ο πόνος έχει ενταθει. Πήγα σε ουρολόγο ο οποίος μου είπε για χλαμύδια ή βλονόρροια. Μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να κάνω μετα από μερικές μέρες καλλιέργεια ούρων να δούμε αν εχει φύγει το μικρόβιο.
Τιν΄ τούτο??
]
Ντοκιμαντέρ για το στοματικό σεξ
Παρουσιάστρια του μια 25χρονη πορνοστάρ
.
]
αληθευει. συγκεκριμενα πριν 2-3 μηνεs περιπου, γνωστη μου μικροβιολογοs, μου μιλουσε για το ανωτερω φαρυγγικο καρκινωμα.Τιν΄ τούτο??
Το επεισόδιο ανήκει στη σειρά «Επικίνδυνες Απολαύσεις» και θα αφορά μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με το στοματικό σεξ και μάλιστα από αυτό έχει πεθάνει και ένας πολύ καλός φίλος της Τζέιμι. Πρόκειται για το οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων που προέρχεται από μόλυνση τύπων του HPV (κονδυλώματα).
]