Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
να καμω μια ερωτηση?
αμα σοθ κανει η ποθτανα ακαποτο με καποτα και μετα την εβγαλεισ την γκαποτα και τησ τα ριξεισ στη μαπα απο αποσταση περιποθ 13 εκατοστων τοτε μπορει να κολησεισ καποια σεξοθαλική ασθενεια? :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

αμα σοθ κανει ακαποτο με καποτα οχι
αλλα αμα σοθ κανει ακαποτο χωρις καποτα υπαρχει προβλημα , εκτος αν εχεις μαζι κανα ποτηρακι να τα μαζεψεις  :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αμα σοθ κανει ακαποτο με καποτα οχι
αλλα αμα σοθ κανει ακαποτο χωρις καποτα υπαρχει προβλημα , εκτος αν εχεις μαζι κανα ποτηρακι να τα μαζεψεις  :2funny:
φλθντσανακι τοθ καφε ελληνικοθ κανει?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
να καμω μια ερωτηση?
αμα σοθ κανει η ποθτανα ακαποτο με καποτα και μετα την εβγαλεισ την γκαποτα και τησ τα ριξεισ στη μαπα απο αποσταση περιποθ 13 εκατοστων τοτε μπορει να κολησεισ καποια σεξοθαλική ασθενεια? :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:2funny: :2funny: :2funny: Μοναδικος!!  :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
να καμω μια ερωτηση?
Δεν μπορει να εισαι τοσο καλός.Πρεπει να ειναι αυθορμητο!

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
το παρακατω αθρο και το τοπικ που ανοιγω ειναι επειδη πολλυ απο δω και γενικα ομωσ προτιμουν το ακαποτο δειτε λοιπον τουσ κινδυνουσ που κρυβει

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Eρωτηση προς τη διευθυνση και τους διαχειριστες του σαιτ:

Στην αρχικη σελιδα δε θα επρεπε να υπαρχει ενα τηλεφωνο (συμβουλευτικη γραμμη) απο νοσοκομειο η γιατρους που να εχει σχεση με τις σεξουαλικες μεταδιδομενες ασθενειες?...Νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο θεμα και για τους πελατες και για τις εργαζομενες.

Δε ξερω βεβαια αν υπαρχει αυτη η γραμμη για συμβουλες//αλλα τουλαχιστον τα τηλ νοσοκομειων (συγγρου κλπ|) θα επρεπε να υπαρχει διπλα στη μπαρα με τα μπου,στουντιο κλπ.Σε αντιστοιχα ευρωπαικα σαιτ τα οποια ειναι μακροβιοτερα σε ηλικια απο τα δικα μας υπαρχουν στη πρωτη σελιδα οι πληροφοριες για αυτο το τοσο σημαντικο θεμα που εχει να κανει με την υγεια μας και τη ζωη μας.

Το θεμα ειναι υψιστης σημασιας απο τη στιγμη που η κατασταση εχει ξεφυγει στην αθηνα και ελαχιστες απο τις εργαζομενες εχουν πιστοποιητικα γιατρων ενω και οι υπηρεσσιες τους ειναι περα ως περα επικινδυνες...βλ 69,ακα,κουλουρια κλπ.

Ευχαριστω και ελπιζω το αιτημα μου να υλοποιηθει.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Nαι spiderdom. Καλή ιδέα.

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το παρακατω αθρο και το τοπικ που ανοιγω ειναι επειδη πολλυ απο δω και γενικα ομωσ προτιμουν το ακαποτο δειτε λοιπον τουσ κινδυνουσ που κρυβει

Το διάβασα και εγώ και μάλλον δεν χρειαζόταν, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους από ακάποτα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε cg ή μασέζ κ.λ.π. να μου πάρει ακάποτο, όσο και αν το επιθύμουσα και ενώ κάποιες προσπάθησαν. Μάλιστα μία συμπαθητικότατη κυρία, που πρόλαβε και τον έχωσε στο στόμα, για να την απωθήσω αμέσως, μου απάντησε, "- Μα αφού είσαι καθαρός !"
Μόνο μία φορά ενέδωσα σε φιλιά στο στόμα, με κάποια κυρία από γνωστό μασατζίδικο και το μετάνοιωσα.
Και πραγματικά μου έκανε εντύπωση όταν πρωτομπήκα στο σάϊτ, το ότι οι περισσότεροι θεωρούν προσόν της κάθε εκδιδόμενης να κάνει ακάποτη πίπα.
Εγώ αντιθέτως όταν ακούσω ότι κάποια κοπέλα κάνει πίπα με προφυλάξεις, την έχω στα υπόψη.
Σε κάθε περιπτωση το θεωρώ ανεύθυνο, τόσο από μέρους της εκδιδόμενης όσο και από μέρους των "συναγωνιστών" διότι έτσι εκτιθέμεθα όλοι σε κίνδυνο.
Ακόμη και αν η κοπέλα είναι υγιής (σιγά τα λάχανα, ούτε που ξέρουμε πριν να έρθει στην χώρα μας πού ήταν και τι έκανε ή τι κόλλησε από τον γκόμενο/νταβατζή της), έτσι μεταδίδουμε ο ένας στον άλλο ότι σέρνουμε πάνω μας.
Προσοχή και σύνεση λοιπόν.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Το διάβασα και εγώ και μάλλον δεν χρειαζόταν, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους από ακάποτα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε cg ή μασέζ κ.λ.π. να μου πάρει ακάποτο, όσο και αν το επιθύμουσα και ενώ κάποιες προσπάθησαν. Μάλιστα μία συμπαθητικότατη κυρία, που πρόλαβε και τον έχωσε στο στόμα, για να την απωθήσω αμέσως, μου απάντησε, "- Μα αφού είσαι καθαρός !"
Μόνο μία φορά ενέδωσα σε φιλιά στο στόμα, με κάποια κυρία από γνωστό μασατζίδικο και το μετάνοιωσα.
Και πραγματικά μου έκανε εντύπωση όταν πρωτομπήκα στο σάϊτ, το ότι οι περισσότεροι θεωρούν προσόν της κάθε εκδιδόμενης να κάνει ακάποτη πίπα.
Εγώ αντιθέτως όταν ακούσω ότι κάποια κοπέλα κάνει πίπα με προφυλάξεις, την έχω στα υπόψη.
Σε κάθε περιπτωση το θεωρώ ανεύθυνο, τόσο από μέρους της εκδιδόμενης όσο και από μέρους των "συναγωνιστών" διότι έτσι εκτιθέμεθα όλοι σε κίνδυνο.
Ακόμη και αν η κοπέλα είναι υγιής (σιγά τα λάχανα, ούτε που ξέρουμε πριν να έρθει στην χώρα μας πού ήταν και τι έκανε ή τι κόλλησε από τον γκόμενο/νταβατζή της), έτσι μεταδίδουμε ο ένας στον άλλο ότι σέρνουμε πάνω μας.
Προσοχή και σύνεση λοιπόν.

υπερβολες πορνογερε........

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τωρα  θα με βριζουνε οι αυστηροι του σαιτ ,αλλα εδω και 10 -15 χρονια μονο ακαποτες πιπες μου παιρνουν,σε στουντιο ,σε μασαζ κ.λ.π
ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
τωρα  θα με βριζουνε οι αυστηροι του σαιτ ,αλλα εδω και 10 -15 χρονια μονο ακαποτες πιπες μου παιρνουν,σε στουντιο ,σε μασαζ κ.λ.π
ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ντροπη σου, που τα λες αυτα. Πρεπει να ειμαστε υποχονδριοι και να φοβομαστε τα παντα. Μη χαλας τη πιατσα ρε φιλε  ;)

αφου ο Ελληνας φοβαται τα παντα ρε συ, γιατι να το χαλασουμε τωρα?

Π

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ντροπη σου, που τα λες αυτα. Πρεπει να ειμαστε υποχονδριοι και να φοβομαστε τα παντα. Μη χαλας τη πιατσα ρε φιλε  ;)

αφου ο Ελληνας φοβαται τα παντα ρε συ, γιατι να το χαλασουμε τωρα?

Π

2 ερωτήσεις...
1ον. Έκανες εξετάσεις και σε είδε και γιατρός ή απλά λες ότι δεν έπαθες τίποτα επειδή δεν έχεις συμπτώματα?
2ον. Αν κάποιος σταθεί τυχερός (αρκετές φορές ενδεχομένως) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα...Τα ΣΜΝ μεταδίδονται με το στοματικό._

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
η ψηφοφορία για τί πράγμα είναι? για το αν κάνουμε ακάποτο ή για το αν πάθαμε κάτι από το ακάποτο?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις μια αρκετά σαφή και έγκυρη απάντηση στο θέμα εδώ

ελπίζω να σε βοήθησα

Οι ερυενες που δηλωνουν 0-8% εχουν πολυ μεγαλη αποκλιση οπως βλεπεις. Η μονη εγκυρη ερευνα που εγινε, ηταν στο Σαν Φρανσισκο σε περιπου 1,000 γκει ανδρες. Απο αυτους, οντως ενα μικρο ποσοστο κολλησε HIV απο ακαποτο στοματικο, αλλα αυτοι ειχαν παρα πολυ σοβαρα στοματικα προβληματα. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ.

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οι ερυενες που δηλωνουν 0-8% εχουν πολυ μεγαλη αποκλιση οπως βλεπεις. Η μονη εγκυρη ερευνα που εγινε, ηταν στο Σαν Φρανσισκο σε περιπου 1,000 γκει ανδρες. Απο αυτους, οντως ενα μικρο ποσοστο κολλησε HIV απο ακαποτο στοματικο, αλλα αυτοι ειχαν παρα πολυ σοβαρα στοματικα προβληματα. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ.

Π

Και που το διαβασες αυτο?? Εχεις πηγη η προσωπικη αποψη??  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom