το παρακατω αθρο και το τοπικ που ανοιγω ειναι επειδη πολλυ απο δω και γενικα ομωσ προτιμουν το ακαποτο δειτε λοιπον τουσ κινδυνουσ που κρυβει
Το διάβασα και εγώ και μάλλον δεν χρειαζόταν, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους από ακάποτα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε cg ή μασέζ κ.λ.π. να μου πάρει ακάποτο, όσο και αν το επιθύμουσα και ενώ κάποιες προσπάθησαν. Μάλιστα μία συμπαθητικότατη κυρία, που πρόλαβε και τον έχωσε στο στόμα, για να την απωθήσω αμέσως, μου απάντησε, "- Μα αφού είσαι καθαρός !"
Μόνο μία φορά ενέδωσα σε φιλιά στο στόμα, με κάποια κυρία από γνωστό μασατζίδικο και το μετάνοιωσα.
Και πραγματικά μου έκανε εντύπωση όταν πρωτομπήκα στο σάϊτ, το ότι οι περισσότεροι θεωρούν προσόν της κάθε εκδιδόμενης να κάνει ακάποτη πίπα.
Εγώ αντιθέτως όταν ακούσω ότι κάποια κοπέλα κάνει πίπα με προφυλάξεις, την έχω στα υπόψη.
Σε κάθε περιπτωση το θεωρώ ανεύθυνο, τόσο από μέρους της εκδιδόμενης όσο και από μέρους των "συναγωνιστών" διότι έτσι εκτιθέμεθα όλοι σε κίνδυνο.
Ακόμη και αν η κοπέλα είναι υγιής (σιγά τα λάχανα, ούτε που ξέρουμε πριν να έρθει στην χώρα μας πού ήταν και τι έκανε ή τι κόλλησε από τον γκόμενο/νταβατζή της), έτσι μεταδίδουμε ο ένας στον άλλο ότι σέρνουμε πάνω μας.
Προσοχή και σύνεση λοιπόν.