Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω εδωσα αυτη την πληροφορια οχι για να ακουσω εσενα να χαχανιζεις σαν 5χρονο απλα για να ξερουν και οι υπολοιποι για την συγκεκριμενη κοπελα. εγω δεν την εχω πλεον την ασθενεια αυτη, και δεν με νοιαζει οτι και να πεις,αλλα δεν πιστευω να σου αρεσε να ειχες κολλησει καμια συφιλη και να σε χλευαζανε εσενα?ε?

ΔΕΝ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΩ απλα μου φανηκε ΚΑΠΩΣ το θεμα με την κοκκινη υποσημειωση

Βρε φιλε ... την ειδες και εκανες τετοια πραγματα ?

Τεσπα καλα εκανες και το αναφερες για τους υπολοιπους
και με επιβεβαιωνεις στους φοβους μου που δεν παω συχνα .....
Και μαλιστα λεω να το κοψω το σπορτ αυτο......

Αυτο δειχνει οτι δεν ελεγχονται ολες και οπως εχουν πει αλλα μελη εδω αμα
ζητησεις χαρτια εξετασεων στραβομουτσουνιαζουν κιολας !!!!!!!!!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ......

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....

[size=13pt]ΕΝΑ ΚΟΡΝΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ
ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΠΕΛΑΣ
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ !!!!![/size]

Τι ποιο τιμιο για ολους μας απο αυτο ???????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....

[size=13pt]ΕΝΑ ΚΟΡΝΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ
ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΠΕΛΑΣ
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ !!!!![/size]

Τι ποιο τιμιο για ολους μας απο αυτο ???????
πιασε τωρα ποστ σοβαρου ανθρωπου ....μετα φταιει ο εκτορας........

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πιασε τωρα ποστ σοβαρου ανθρωπου ....μετα φταιει ο εκτορας........
ΠΟΥ βλεπεις το λαθος ?

Οσο σχετικο και να ειναι το αν κανουν η οχι εξετασεις
τουλαχιστον θα υπαρχει κατι .....
και δεν θα χρειαζεται να ζηταμε οι πελατες να το δουμε....

Προτεινε εσυ κατι ..... αν θες τοτε

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εγω ξερω παιδια πως οταν ο αλλος ασχολειται με το μποξ, θα φαει μπουνιες. δεν γινετε μονο να ριξει. και αναλογα στο καθε αθλημα-σπορ. ετσι και στο δικο μας, δεν νομιζω να υπαρχουν καποιοι που να μην εχουν κολλησει κατι μικρο η να τους εχει τυχει γενικα κατι. και αν υπαρχουν καποιοι θα ειναι η με πολυ λιγες εμπειριες η αυτοι που μπαινουν ολοκληροι σε ενα προφυλακτικο. απλα να προσεχουμε τα ΄΄χοντρα΄΄ και να ενημερονουμε οσο μπορουμε περισοτερο απο τις εμεπιριες μας για να μην την πατησουν και αλλοι.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
εγω ειχα κολλησει φλεγμωνη και μου ηταν κοκκινος και ειχε σαν εξανθηματα επανω, μου περασε μετα απο επισκεψη στο συγγρου και για 2 βδομαδες ντακταριν, ντακταντορ πλυσεις με φυσιολογικο ορο και αντισιπτικο σαπουνι. κατα 99% το κολλησα απο μια που ειναι στην κολοκυνθους 38α που ηταν καστανη καποτε και τωρα τα εχει βαψει μελαχρινα. μια με ανοιχτη λεκανη και χωρις πολλα δοντια.ονομα δεν θυμαμαι

Που πηγες και συ ρε συναγωνιστη και τον εδωσες ελεος ποια ενταξυ για μερικα λεπτα απολαυση δεν αξιξει
εχω και εγω ενα φιλο που εκανε κατα καιρους τετοιες μαλακιες και ολλο στους γιατρους ειναι τωρα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Που πηγες και συ ρε συναγωνιστη και τον εδωσες ελεος ποια ενταξυ για μερικα λεπτα απολαυση δεν αξιξει
εχω και εγω ενα φιλο που εκανε κατα καιρους τετοιες μαλακιες και ολλο στους γιατρους ειναι τωρα
κοιτα επειδη και εσενα και τον αλλον που μου την ''ειπε'' δεν δυσκολευομαι να καταλαβω οτι σας εχουν χαλασει μερικα δοντια που λειπαν, και οχι προφανως η ανοιχτη λεκανη που εγραψα, αλλα μαθε οτι μετα το παρατηρησα αφου χαμογελασε λιγο. εκτος κι αν εσυ πριν μπεις καπου τις λες κανε ααα πρωτα και αφου βεβαιωθεις μετα μπαινεις.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Κοιτα το θεμα δεν ειναι ουτε η ανοιχτη λεκανη ουτε τα δοντια που δεν ειχε (αν και ειναι ενδειξη υγιεινης) το θεμα ειναι οτι εδωσες ακαπωτο στην κολοκινθους
γιατι ειναι το συγκεκριμενα στην κολοκυνθους? αν και δεν προκειτε να το ξανακανω, απλα για να μαθω ομως και εγω και αλλοι που θα δουνε την απαντηση σου. με τον καιρο ερχεται η εμπειρια  ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ρε φιλε αμα γαμας εκει που γαμανε οι αραπιδες και τα πακιστανια δεν ειναι λογικο να παρεις τις προφιλαξεις σου
παντως εχω ακουσει και σε αλλα να λενε γυμνο τσιμπουκι αν εισαι ελληνας, που δεν μου λεει και τιποτα ιδιαιτερο εμενα γιατι αν εχει κατι η αλλη παλι μπορει να με κολλησει. anyway εγω ανεφερα την δικια μου περιπτωση και την κοπελα που με κολλησε οχι για να σχολιασουν καποιοι εδω μεσα το οτι ημουν απροσεχτος, αλλα για να μην την πατησουν και αλλοι.εκει πρεπει να ριχτει η βαρυτητα, στην κοπελα,για να προσεξουν και οι υπολοιποι, και οχι σε εμενα.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια ,ποτε θα ενημερωθουμε,γαμω το κερατο μου,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΛΠ  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΕΡΜΑ...
Και επισης,στο μεσοδιαστημα,τι γινεται συναδελφοι?Σε 15 μερες μια που κανει 35-40 ακαποτα στη  βαρδια[αντε να πω 25 επι  2 50 ακαποτα στη  διπλοβαρδια τα οποια  τα μισα εχουν και πρωκτολειχια κλπ,αρα 14 μερες επι 30 βαζω μεσο  ορο =420 ακαποτα ,δηλαδη ουτε  ενα  απο  αυτα δεν ηταν επικινδυνο?
ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑ μπορει να επικαλεστει κανεις ,για να υπαρχη κοπελα που κανει ακαποτο χωρις να ειναι φορεας καποιου μυκητα,ιου,η αλλου...(δεν  κρινω τις  κοπελες,μιλαω  με την ψυχρη λογικη,οταν φυλαγομαστε  εμεις  και  αυτες τις φυλαμε...).
Αρα ουτε αυτες που περνανε εξετασεις ειναι εγγυηση,σας το λεω γιατι κατι ξερω,ΠΡΟΣΟΧΗ στα ακαποτα,[στο  εαυτο μου πρωτα  νΑ ΤΟ ΠΩ...!]

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
το λενε και οταν ειναι τιγκα απο ξενους?
Τα σχολια δεν ειναι κραξιμο απλα σου υποδικνειουν το λαθος που εκανες
Κριτικη εκανες? Στις αρχες πηγες?
1ον σε καποια λενε γυμνο αν εισαι ελληνας οποιος και να ειναι μεσα, πχ αχιλλεως 48 και 51 το εχω ακουσει προσωπικα.2ον ξερω το λαθος που εκανα και δεν ζητησα απο κανεναν υποδειξεις.3ον κριτικη δεν εκανα, (ισως μαλακια μου αυτο) αλλα ειχα τα δικα μου τρεξιματα. τωρα ειναι αργα να κανω αλλα το εχω γραψει εδω ποια κοπελα ειναι.4ον στις αρχες δεν πηγα. να πω τι οτι μια κοπελα απο ενα μπουρδελο πρεπει να με εχει κολλησει κατι?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Απλα πραγματα. Εχετε κολλησει αφροδισιο απο ακαποτη πιπα με ιεροδουλη?

Π

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λένε πως είναι αδύνατο να κολλήσεις αφροδίσιο από ακάποτο στοματικό.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ρε μοντερειτορ, εδω ο καθενας λεει το δικο του. Θελω να δω ξεκαθαρα, ποιος (και αν εχει κολλησει) αφροδισιο απο ακαποτο στοματικο με πουτανα.... Τι με βαζεις τωρα εδω?

Π

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κάποιος ελεγε οτι αν στίψεις λεμόνι στο μουνί της πουτανας και την τσούξει η αν πασαλείψεις το καυλί σου με την λεμονόκουπα αν σε τσούξει τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει!
:think:Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό, ποιος το εχει δοκιμάσει?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Κάποιος ελεγε οτι αν στίψεις λεμόνι στο μουνί της πουτανας και την τσούξει η αν πασαλείψεις το καυλί σου με την λεμονόκουπα αν σε τσούξει τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει!
παλια ακουγοταν αυτο.οτι και καλα αμα τσουξει, εχει συφιλη η γυναικα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πας καλα ρε;θα παω με την σακουλα του μαναβη στο στουντιο και θα της πω να σου στιψω ενΑ λεμονι στο μουνι σου;θα με περασει για καναν ανωμαλο φετιχιστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τι ειναι το πουλι μου λουκανικο τρικαλων να του βαλω λεμονοκουπα;.... :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom